Nu va, susitvarkėm su nauju pasu. Gi nuo 29 neįeitume su 2 skiepais. Tai antikūnų pakanka. Aš jau matau, koks chaosas bus prie pardžių, kai žmonės senuose pasuose matys kitas datas, o aparatai pypsės ir neįleis

QUOTE(ralija @ 2021 12 27, 16:23)
Mamos, patarkite, ką padovanoti berniukams - 2 ir 4 metai - turi VIOSKIŲ žaislų- VISKO turi
per kalėdas dovanos ėjo dėžėmis, dabar sausio vidury gimtadieniai
pagalvojau, kad po kokį gelinį balioną paimsiu ir dar ką nors... bet kąąąą
??

Keturmečiui gal tiktų bilietai į kiną. o dvimečiui, gal reikia klausti mamos ir pirkti koki reikalinga ruba, jei daug zaislu turi, tai rubas bus bent naudingai sunesiotas

QUOTE(r@mke @ 2021 12 27, 20:05)
Keturmečiui gal tiktų bilietai į kiną. o dvimečiui, gal reikia klausti mamos ir pirkti koki reikalinga ruba, jei daug zaislu turi, tai rubas bus bent naudingai sunesiotas 

ačiū

Gal kas renkate užsakymą Easycosmetic.de?
Arba pati galiu parinkti Kaune pasidalinti 10eur siuntimo išlaidas
Arba pati galiu parinkti Kaune pasidalinti 10eur siuntimo išlaidas

Gal eurovaistinės kodukų turite? Man atsiuntė -10, bet gal kas turite keletą ir tiktų?
QUOTE(oplia5 @ 2021 12 28, 08:27)
Gal eurovaistinės kodukų turite? Man atsiuntė -10, bet gal kas turite keletą ir tiktų?
Ar kodukas asmeninis? Man irgi reiktu eurovaistines nuolaidos kodo. Gal kas turite?
2m vaikui dovanočiau pakvietimą į žaidimų kambarį. Tiksliau abiem, nes 4m irgi ten faina
QUOTE(padraika22 @ 2021 12 28, 10:10)
Ar kodukas asmeninis? Man irgi reiktu eurovaistines nuolaidos kodo. Gal kas turite?
SVENTE10
QUOTE(padraika22 @ 2021 12 28, 09:10)
2m vaikui dovanočiau pakvietimą į žaidimų kambarį. Tiksliau abiem, nes 4m irgi ten faina
Ačiū

Kaunietės, gal rekomenduosite kokį žaidimų kambarį

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 12 21, 11:38)
Jei nepirkot tai cia pantogaras pigiau https://at.apobag.co...?number=3759197
QUOTE(ralija @ 2021 12 27, 16:23)
Mamos, patarkite, ką padovanoti berniukams - 2 ir 4 metai - turi VIOSKIŲ žaislų- VISKO turi
per kalėdas dovanos ėjo dėžėmis, dabar sausio vidury gimtadieniai
??

Spektakliukus siaures miestelyje. Vaikai ziuri issizioje
www.teatrasvaikams. Lt
QUOTE(Gervuoge @ 2021 12 28, 16:22)
ačiū