Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Nu va, susitvarkėm su nauju pasu. Gi nuo 29 neįeitume su 2 skiepais. Tai antikūnų pakanka. Aš jau matau, koks chaosas bus prie pardžių, kai žmonės senuose pasuose matys kitas datas, o aparatai pypsės ir neįleis biggrin.gif
Atsakyti
Liko nuo Kalėdinių dovanų naujas LOL dienoraštis,pirktas amazon.de
Klaipėda
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 12 27, 16:23)
Mamos, patarkite, ką padovanoti berniukams - 2 ir 4 metai - turi VIOSKIŲ žaislų- VISKO turi  biggrin.gif  per kalėdas dovanos ėjo dėžėmis, dabar sausio vidury gimtadieniai  biggrin.gif

pagalvojau, kad po kokį gelinį balioną paimsiu ir dar ką nors... bet kąąąą  blink.gif biggrin.gif  4u.gif ??

Keturmečiui gal tiktų bilietai į kiną. o dvimečiui, gal reikia klausti mamos ir pirkti koki reikalinga ruba, jei daug zaislu turi, tai rubas bus bent naudingai sunesiotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 12 27, 20:05)
Keturmečiui gal tiktų bilietai į kiną. o dvimečiui, gal reikia klausti mamos ir pirkti koki reikalinga ruba, jei daug zaislu turi, tai rubas bus bent naudingai sunesiotas 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas renkate užsakymą Easycosmetic.de?
Arba pati galiu parinkti Kaune pasidalinti 10eur siuntimo išlaidas 4u.gif
Atsakyti
Gal eurovaistinės kodukų turite? Man atsiuntė -10, bet gal kas turite keletą ir tiktų?
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2021 12 28, 08:27)
Gal eurovaistinės kodukų turite? Man atsiuntė -10, bet gal kas turite keletą ir tiktų?

Ar kodukas asmeninis? Man irgi reiktu eurovaistines nuolaidos kodo. Gal kas turite?

2m vaikui dovanočiau pakvietimą į žaidimų kambarį. Tiksliau abiem, nes 4m irgi ten faina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 28 gruodžio 2021 - 09:11
QUOTE(padraika22 @ 2021 12 28, 10:10)
Ar kodukas asmeninis? Man irgi reiktu eurovaistines nuolaidos kodo. Gal kas turite?

SVENTE10
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 12 28, 09:10)

2m vaikui dovanočiau pakvietimą į žaidimų kambarį. Tiksliau abiem, nes 4m irgi ten faina

Ačiū 4u.gif
Kaunietės, gal rekomenduosite kokį žaidimų kambarį 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 12 21, 11:38)
dar trūksta apie 20 eu iki nemokamo ax.gif

Jei nepirkot tai cia pantogaras pigiau https://at.apobag.co...?number=3759197
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 12 27, 16:23)
Mamos, patarkite, ką padovanoti berniukams - 2 ir 4 metai - turi VIOSKIŲ žaislų- VISKO turi  biggrin.gif  per kalėdas dovanos ėjo dėžėmis, dabar sausio vidury gimtadieniai  biggrin.gif

pagalvojau, kad po kokį gelinį balioną paimsiu ir dar ką nors... bet kąąąą  blink.gif biggrin.gif  4u.gif ??

Spektakliukus siaures miestelyje. Vaikai ziuri issizioje
www.teatrasvaikams. Lt
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 12 28, 16:22)
Spektakliukus siaures miestelyje. Vaikai ziuri issizioje
www.teatrasvaikams. Lt

ačiū 4u.gif
Atsakyti