Ir aš nematau net čia parašyta apie krizės mokestį https://eshopwedrop....elivery_from=de
Ir kaip mes apie tai turėjom sužinoti? https://eshopwedrop....naujas-mokestis
Nesuvokiu, kodėl iš karto neįskaičiuota į kainą. Grynas vartotojų klaidinimas. Kur už keliones pridėjo, tai suprantu, nes pirkta paslauga prieš pusę metų, o naujoms sutartims - įskaičiuota.
Tai lygiai taip pat čia turi būti įskaičiuota į kainą.
QUOTE(rasamal @ 2022 04 25, 09:28)
Turiu tokius išsisaugojus, pabandykit , gal kuris dar galioja
scnov21vo
cupn2021nc
NCNOV21VO
SCFEV21VO
scnov21vo
cupn2021nc
NCNOV21VO
SCFEV21VO
Labai ačiū!
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 25, 15:53)
Ir aš nematau net čia parašyta apie krizės mokestį https://eshopwedrop....elivery_from=de
Nesuvokiu, kodėl iš karto neįskaičiuota į kainą. Grynas vartotojų klaidinimas. Kur už keliones pridėjo, tai suprantu, nes pirkta paslauga prieš pusę metų, o naujoms sutartims - įskaičiuota.
Tai jie už kiekvieną kg dar papildomai po 0,99 Eur prisideda?

QUOTE(Pasaulė @ 2022 04 25, 16:36)
Tai jie už kiekvieną kg dar papildomai po 0,99 Eur prisideda?
Gražu... Irgi laukiu siuntos iš DE... Gerai, kad nedidelė. Ir jei ne drops taškai, tai būtų pigiau siųstis tiesiai į LT. Dabar gal būsiu sutaupiusi porą eurų. Ilgai jie taip negyvuos.

Nu. Vietoj to, kad pakeltų kainas, paslėpė mokestį

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 25, 15:57)
Kol turiu drops taškų tai perku per juos..o.paskui reiks pagalvot. Galvoju į atvyko.lt bandyt pereit
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2022 04 26, 19:47)
Kol turiu drops taškų tai perku per juos..o.paskui reiks pagalvot. Galvoju į atvyko.lt bandyt pereit
Tai va, kol smulkios siuntos, dar galima.
Bet mes siuntėmės 36 kg ir šoką gavau. Parašius argumentuotą laišką, iš jų argumentų tikrai neišgirdau, bet sumažino svorį iki 25 kg ir taip gavau neva kainą, kaip be to mokesčio (nors pvm dasidėjo ir šiaip pakėlė kainas).
Sakykit, ar būna nuolaidų VICHY vandens parke? Nemėgstu aš vandens pramogų, bet dukra sumąstė būtent tokios gimtadienio dovanos, teks pasipliuškent
. Tai už nemielą pramogą norėčiau pigiau sumokėt

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 26, 22:18)
Tai va, kol smulkios siuntos, dar galima.
Bet mes siuntėmės 36 kg ir šoką gavau. Parašius argumentuotą laišką, iš jų argumentų tikrai neišgirdau, bet sumažino svorį iki 25 kg ir taip gavau neva kainą, kaip be to mokesčio (nors pvm dasidėjo ir šiaip pakėlė kainas).
Žiūriu Eshop nesikeičia..
Surašius normalų skundą Vartotojų teisėms gautų per snapą kaip reikiant.
Susidūriau ir aš su jų nesąmonėm. Eilę metų sunčiau siuntinius, visad skaičiuodavo pagal svorį, nepaisant, kad svoris mažesnis už tūrį. Praeitais metais Mytoys kai atsiuntė nesveiko dydžio dėžę Eshop apmokestino jau pagal tūrį. Klausiau jų, kodėl čia taip. Sako taisyklėse numatyta. Skaitau aš tas taisykles, parašyta - gali apmokestinti arba pagal svorį arba pagal tūrį, kuris didesnis. Vėlgi sąvoka ne "apmokestina:, o "gali apmokestinti". Vadinasi pagal tuo metu buvusias Eshop taisykles jie sprendžia, kada kokį metodą taikyti.
Na negali būti tokios sąlygos, nes vartotojas nežino, kokią kainą sugalvos taikyti Eshop.
Tąkart susirašinėjom, atvykus siuntai į LT, šiek tiek pakeitė tūrį, bet rezultate sumokėjau daugiau, nei būčiau mokėjusi pagal svorį.
Dabar vėl skaitau, įvedė naujus mokesčius. Jokio pranešimo el paštu negavau. Tik šiame forume pamačiau, kad pasikeitė kainos. Prisijungiu prie paskyros, taip ten prie naujienų patalpinta, kad nuo balandžio 11 keičiasi kainos.
O mano siuntos dar nuo balandžio pradžios užsakymo važiuoja.
Na negalima taip. Nrinformavus vartotojų el paštu kaitaliot kainų. Tai gali turėti įtakos vartotojo apsisprendimui siųsti tiesiai į lt ar per juos.
Žiūriu ir Žalia Rūta sumažino kažkiek tyliai kainą ir lyg niekur nieko toliau tyliai kitiems klientams padidintas kainas skaičiuoja...
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 04 27, 12:45)
Taip, jie yra labai labai neteisūs, sako, kad siuntė laiškus, bet NESIUNTĖ. Kaina turi būti galutinė, o ne su paslėptais mokesčiais. Apie kainų keitimus informuoti IŠ ANKSTO, nes klientų jau prekės būna užsakytos. PVM ir tt.
Reikėtų parašyti skundą. Gal atsiras kas ir be mūsų neapsikęs.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2022 04 26, 19:47)
Reikia pasiskaiciauoti, nes kai sumažino, kad tik 5 eur max nuolaida tai kaži ar apsimoka 🤔
QUOTE(kryyste @ 2022 04 27, 19:14)
Reikia pasiskaiciauoti, nes kai sumažino, kad tik 5 eur max nuolaida tai kaži ar apsimoka 🤔
Man niekaip neapsimoka per eshop. Net ir su nuolaida ta 5eu. Kaina atvyko.lt geresne gaunasi vistiek. Nebent koki vokeli ar smulkmena, kad tilpt i tuos 5e. Juokinga ir ta ju, kaupimo sistema. Plesiku plesikai buvo ir yra tie eshop ir pirkeu.

QUOTE(Ainyte @ 2022 04 27, 23:49)
Man niekaip neapsimoka per eshop. Net ir su nuolaida ta 5eu. Kaina atvyko.lt geresne gaunasi vistiek. Nebent koki vokeli ar smulkmena, kad tilpt i tuos 5e. Juokinga ir ta ju, kaupimo sistema. Plesiku plesikai buvo ir yra tie eshop ir pirkeu. 

Bet atvyko.lt gana mažas adresų pasirinkimas, tik DE, UK ir PL, man aktualu ir IT, ir FR. Pirkeu ir Ispanija, Čekija, Nyderlandai atsirado.