Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 04 29, 09:14)
Biski ne i tema, bet buvo kalbeta jau apie tai seniau, kazkaip tada neisidemejau, tad paklausiu biggrin.gif
Pramogu parkai Europoje, galvoju vaikus nusivežt, tik nežinau kokį rinktis, žiuriu Heide Vokietijoje ir Legoleda Danijoje, gal kas gali patart šiuo klausimu? Vaikams 8 ir 12 metų. Žiūriu, kad būtų patogu ir nebrangu nuskrist porai dienų, tai optimaliausiai ir gaunas arba Billlundas Danijoje arba į Vokietiją,

Mum geriausiai patiko Ispanijos Costa Doradoj Portoventura.
Atsakyti
About you nėr papildomos nuolaidos?
Atsakyti
Dyson V8, kas turit?ar patenkinti? bigsmile.gif visai mano Bosch pavargo, baterija nebelaiko beveik, ant max rezimo 3 minutes🤦‍♀️Tai reik naujo siurblio sluotos, nebrangus dabar tas V8- 349 eurai
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 04 29, 06:02)
Labas rytas,
gal kas ka pirksite is Uniqlo artimiausiu metu? man vyrui maikiu reikia, gaila moket uz siuntima tiek. Galeciau ir as parinkti, tik nesu is ten siuntusis. Gal viskas sklandziai bus  4u.gif

Su Uniqlo nieko nesugundziau? biggrin.gif ju maikes superines, neskystos, neblunka, tikrai fainos. Gal kas dar neuzsipirkote pries vasaros sezona?
Atsakyti

Sveikos, gal yra norinčių prisijungti prie VS trūksta iki nemokamo siuntimo ;) Kaunas

Atsakyti

Sveikos, gal yra norinčių prisijungti prie VS trūksta iki nemokamo siuntimo ;) Kaunas

Atsakyti

Atsakyti

Gal kas esat atradę nebrangų, bet gerą lagaminą? :unsure:  reikia L dydžio. 

Nenoriu daug mokėt, nes reiktų 1-2 k per metus :rolleyes: 

Ačiū :4u: 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 04 30, 21:56)
Dyson V8, kas turit?ar patenkinti? bigsmile.gif visai mano Bosch pavargo, baterija nebelaiko beveik, ant max rezimo 3 minutes🤦‍♀️Tai reik naujo siurblio sluotos, nebrangus dabar tas V8- 349 eurai

Aišku, kad jie geri mirksiukas.gif Pas mane ne 8, bet jau daug metų turim, bateriją jau irgi keitėm, neseniai buvo diskusija šioj temoj apie tai.

QUOTE(Dziugile @ 2022 05 01, 19:54)
<p>Gal kas esat atradę nebrangų, bet gerą lagaminą? unsure.gif  reikia L dydžio. </p><p>Nenoriu daug mokėt, nes reiktų 1-2 k per metus rolleyes.gif </p><p>Ačiū 4u.gif </p>

https://www.americantourister.it/ - bet nebūtinai Italija, palyginkite kainas.
Visa produkcija man jų super. Būna seilai.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 05 01, 19:54)
<p>Gal kas esat atradę nebrangų, bet gerą lagaminą? unsure.gif  reikia L dydžio. </p><p>Nenoriu daug mokėt, nes reiktų 1-2 k per metus rolleyes.gif </p><p>Ačiū 4u.gif </p>

kai reikėjo pigaus pirkau lagaminai.lt, bet nepasakyčiau, kad jie kažkaip kokybiški
Dar sportsdrecte kadaise pigių buvo, bet dabar siųstis neapsimokės.
O šiaip geriausius pirkau, kai bags&more būvo viskam -50 šiaurės miestely.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 04 29, 12:22)
Atrodo fainai bigsmile.gif  tik paziurejau su masina vaziuot tolokai, jei vien del pramogu parko, bet va pakeliui i Kroatija vasara mintis bigsmile.gif aisku zmoniu bus liepa jauciu... galvojau dabar koki pavasario savaitgali palekt. Aisku, galima skrist i ta Krokuva ir masina nuomotis. Einu pazet lektuvo bilietu biggrin.gif
Suds, neskraidina nieks i ta Krokuva ziuriu, lyg budavo su Wizzairu ar Ryainairu tikrai... unsure.gif

Mes nelabai daug tų parkų aplankėm. Buvom Eenergylandia ir Vokietijoj Legolande. Tai mano vaikam vienareikšmiai Energylandia. Tikrai veikla labai įvairi. Bet pavasarį gal nerekomenduočiau. Ten daug pramogų su vandeniu. Būna išeini šlapia nugara. Tai kai vasarą maikutė tuoj sausa. o pavasarį dar šalta. Aišku yra tos spintos, kur įlendi ir išdžiovina. Bet ir laikas, ir pinigai...
Atsakyti
Gal kas renkate Coocooncenter užsakymą?
Atsakyti