Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar COS siunčia į LT be muitų? AČIŪ 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam teko grąžinti prekes https://www.bestsecret.com/new.htm? Kaip ten su grąžinimu? Ar labai sudėtinga? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, visažines 4u.gif galvoju vaiką rudeni išleisti į pirmos komunijos pasiruošimo kursus. Gyvenam Vilniuje, esam priskirti Žvėryno parapijai lyg ir, tai tik šitoje bažnyčioje ir priklauso mums ruostis, ar galima į bet kurią kitą kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 05 11, 11:00)
Merginos, visažines  4u.gif  galvoju vaiką rudeni išleisti į pirmos komunijos pasiruošimo kursus. Gyvenam Vilniuje, esam priskirti Žvėryno parapijai lyg ir, tai tik šitoje bažnyčioje ir priklauso mums ruostis, ar galima į bet kurią kitą kreiptis?

Bet jau prieš kelis metus - tikrai buvo bet kur galima.
Atsakyti

Sveiki! Renku užsakymą www.cocooncenter.COM.

Vilnius, Žirmūnai prie Banginio. Galiu siųsti paštomatu.

krepšelius siųskite jcvetkova@gmail.com

Nemokamas siuntimas nuo 250 eurų.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 09, 19:12)

Man su batais didesne beda. Kur pvz perkat kokybiska avalyne vaikam ne uz 70-80€? Arba kainos kosmosas, arba kedai ar sudas neodinis visoks unsure.gif o didziajam nupirkt batus (42) tai isvis sakes blink.gif

Eavalyne.lt, pliusai,kad jei netinka grąžinsi, jei ant akcijų pataikai - tikrai puikius batus įkerti už nekosminę kainą. Maniškis nešioja 40-41, tai jau net prie vyriškų žiūriu. Iš užsienio batų jau nebeperku, nes niekada netinka-sūnaus labai aukšta keltis ir plati koja. Tai man ta eavalyne.lt labai patinka, duodu išsirinkti, užsisakai 3-4 poras, iš jų išsimatuoja, kas netinka nemokamai siunti atgal. Kokybe skųstis irgi negaliu.
Atsakyti
Sveiki. Iš next sakyčiau greičiau ateina, paskutiniu metu kiek pirkau, tai apie savaitę užtrukdavo. Šiaip užsakant nurodo, kada maždaug planuoja pristatyti ir kartais būna, kad kiek anskčiau nei buvo numatę atveža.
Atsakyti
Priminkit, iš kur riešutų sviestą pirkdavom angliško psl.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2022 05 11, 12:19)
Priminkit, iš kur riešutų sviestą pirkdavom angliško psl.?  4u.gif

Bulkpowders
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2022 05 11, 13:19)
Priminkit, iš kur riešutų sviestą pirkdavom angliško psl.?  4u.gif

As Lidle seniai perku, puikus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2022 05 11, 13:28)
Bulkpowders

Ačiū 4u.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 11, 13:35)
As Lidle seniai perku, puikus rolleyes.gif

Aš epbar.lt perku žemės riešutų sviestą. Bet norėjosi kainas palyginti, nes man reikia pistacijų kremo, man atrodo pistacijų pigiau iš Bulk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 11 gegužės 2022 - 13:27
QUOTE(NORIKA @ 2022 05 11, 08:52)
Ar COS siunčia į LT be muitų? AČIŪ  4u.gif  ax.gif

Be, jei apie cosstores.com
Atsakyti