Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 08, 22:23)
Turguj biggrin.gif man geriausios kojines ten! Grynai del kojiniu ir vaikisku pedkelniu nuvarau i Kalvarke. Geriau nei visos spartos, skinijos ir pan., ir kainuoja gal 0,80€ pora. Va sitos firmos butent, pabandykit va yra ir Vinted biggrin.gif
https://www.vinted.l...8692059-kojines

Ačiū, parašiau, gal turės ir moteriškų baltų 4u.gif
Atsakyti
Ar Limango nesiunvia i LT? Niekur erandu info apie international shipa...
Gal kam ko reik is ten? shipui pasidalinti, Vilnius
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 09, 10:09)
Ar Limango nesiunvia i LT? Niekur erandu info apie international shipa...
Gal kam ko reik is ten? shipui pasidalinti, Vilnius

Esu pirkus per eshopa.
Atsakyti
Paskutiniu metu nebesuprantu, kur kažką gražaus vaikams pirkti.
Kur perkat, pasidalinti. Ne leliukams.
Atsakyti
Sveiki,
Gal galetumet pagelbeti. Kaip paskutiniu metu vyksta GAP grazinimas? Formuojant etikete galima pasirinkti tik Belgijos ir Nyderlandu DPD, itariu su tokiu grazinimo budu nelabai kas gautusi smile.gif kazkada seniau grazindavau per Lietuvos pasta, o dabar visai pasimeciau ka rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2022 05 09, 17:55)
Sveiki,
Gal galetumet pagelbeti. Kaip paskutiniu metu vyksta GAP grazinimas? Formuojant etikete galima pasirinkti tik Belgijos ir Nyderlandu DPD, itariu su tokiu grazinimo budu nelabai  kas gautusi smile.gif kazkada seniau grazindavau per Lietuvos pasta, o dabar visai pasimeciau  ka rinktis.

Suformuojat lipduka ir dedat i dpd terminala
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 05 09, 18:36)
Paskutiniu metu nebesuprantu, kur kažką gražaus vaikams pirkti.
Kur perkat, pasidalinti. Ne leliukams.

Same shit unsure.gif na smutkiu dar dar kazkaip, tas pats Reserve dazniausiai, Lindex, mazajai Pepco kokiu tympu, maikuciu nuperku, H&M… su vyresneliu sudetingiau (13) jam tai visokiu Nike, Adidas tik reik. Vienus vienintelius dzinsus juodus turi i mokykla ir tiek ziniu. Tai kazkaip irgi is Reserve, About you, Zalando jam perku…
Man su batais didesne beda. Kur pvz perkat kokybiska avalyne vaikam ne uz 70-80€? Arba kainos kosmosas, arba kedai ar sudas neodinis visoks unsure.gif o didziajam nupirkt batus (42) tai isvis sakes blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 09 gegužės 2022 - 19:14
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 09, 20:12)
Same shit unsure.gif na smutkiu dar dar kazkaip, tas pats Reserve dazniausiai, Lindex, mazajai Pepco kokiu tympu, maikuciu nuperku, H&M… su vyresneliu sudetingiau (13) jam tai visokiu Nike, Adidas tik reik. Vienus vienintelius dzinsus juodus turi i mokykla ir tiek ziniu. Tai kazkaip irgi is Reserve, About you, Zalando jam perku…
Man su batais didesne beda. Kur pvz perkat kokybiska avalyne vaikam ne uz 70-80€? Arba kainos kosmosas, arba kedai ar sudas neodinis visoks unsure.gif o didziajam nupirkt batus (42) tai isvis sakes blink.gif

Bet neberandu kaip papuošt, na kažką stilingiau. Na ok, RL galima kokių džempų.
Crew man gražios suknelės, bet mažoji jau jų nebenešioja. Nori kažkokių skurlių.
Va dabar Zaros bliuskutę įsikibo - tokia simple su meškiukais.
Zaroj rasčiau, bet pusė mokyklos biggrin.gif Bet vis tiek perku. O ką daryti.
Benettone dar per seilus..
O dėl batų, tai dabar radau NB per USA FB išparduotuves. Jaučiuos, kaip loterijoj laimėjus!!!!
O rimtesnius - Ecco per seilus. Amazon po sezono..
Ėjom į baletą, tai ir neturėjo prie suknelės puošnesnių biggrin.gif Vasarą gelbėja basutės.
Papildyta:
Kidzone pirkau batus. Ačiū, daugiau niekada!
Grąžinau batus, nes nekokybiški. Trečia savaitę - nei batų, nei pinigų. Šiaip tai vaikiški sezoniniai batai, man jie po to ir nereikalingi bus.
Nusiunčia fotkę į ofisą ir laaaaaaukia atsakymo. Lietuviškas verslas. Tipinis.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2022 05 09, 19:59)
Suformuojat lipduka ir dedat i dpd terminala

Labai dekoju,
O Belgija ar Nyderlandus rinktis jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 08, 23:23)
Turguj biggrin.gif man geriausios kojines ten! Grynai del kojiniu ir vaikisku pedkelniu nuvarau i Kalvarke. Geriau nei visos spartos, skinijos ir pan., ir kainuoja gal 0,80€ pora. Va sitos firmos butent, pabandykit va yra ir Vinted biggrin.gif
https://www.vinted.l...8692059-kojines

Kokias vaikiškas pėdkelnes perkate?

P.S. Gal kas žino, ar Kalvarijų turguje daug maž padorios augalų kainos? Niekad nevažiavau, nes kažkaip atrodo turėtų būti brangu, bet aplink Vilnių nelabai randu kur pirkti.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 09, 21:12)

Aš tai jau pagalvojau gal su dukra reikia į Gariūnus nuvažiuoti. Kažkaip šiais metais nesėkmingi internetiniai pirkimai. Pasimatuojam ir gražinam, nes netinka/negražu/nekokybiška. Gariūnuose gal prieš ~5m buvau ir atsimenu radau normalių suknelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 10 gegužės 2022 - 13:21
QUOTE(Auruma @ 2022 05 10, 14:20)
Kokias vaikiškas pėdkelnes perkate?

P.S. Gal kas žino, ar Kalvarijų turguje daug maž padorios augalų kainos? Niekad nevažiavau, nes kažkaip atrodo turėtų būti brangu, bet aplink Vilnių nelabai randu kur pirkti.
Papildyta:
Tai va tos pacios Aura via neblogo ir siaip visokiu ten yra turkisku kazkokiu

Aš tai jau pagalvojau gal su dukra reikia į Gariūnus nuvažiuoti. Kažkaip šiais metais nesėkmingi internetiniai pirkimai. Pasimatuojam ir gražinam, nes netinka/negražu/nekokybiška. Gariūnuose gal prieš ~5m buvau ir atsimenu radau normalių suknelių.

As Gariunuose nemoku apsipirkt unsure.gif drauge prisiperka graziausiu smutkiu, visokius svarku, sukneliu n graziu... nu as kai nuvaziuoju as ten nieko nematau biggrin.gif nervuoja mane ten matuotis, kai pardaveika is uz kampo- nu kaip, nu kaip biggrin.gif O kai ko ir kainos man labai nemazos atrodo... vaikam tai tikrai ten nieko neperku, pardese man tikrai grazesni rubai ir pigesni unsure.gif aisku, tai kokybe kaip pataikysi, bet kai auga kaip ant mieliu, tai ten Hilfigeriu ir Ralph laurenu nepripirkaliosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 05 10, 14:20)

Abejoju ar ką geriau rasite tam turguje. Gražu viskas iki pirmo skalbimo, o kainos kaip už gerą. Mano mama kartais savo miestelio parduotuvėje nuperka mano vaikams Gariūnų turgaus rūbų, tai loterija - dukrai pora sukneliu geros, po skalbimo neissitampe, nesuplyso, o sūnui kelnės buvo baisios jau po pirmos dienos. Paguoda, kad tai rūbai po namus, ne iseigai. Klausiu, nu kam perki, atsakymas - gi reik vaikams... Dzin, kad spinta neuzsidaro nuo rūbų kiekio.
Atsakyti