Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2022 06 09, 13:28)
Mes turime vinted funkciją, kad mums išverstų tekstą paspaudus translate mygtuką. Lenkai to neturi? Ar tyngi naudotis? Užklausiau lietuviškai, tai atsiuntė tik "?" Ar čia su tom poniom tik lenkiškai bendrauti reikia? Jos tai lenkiškai varo. O mes?

Gal translate'as išvertė neaiškiai? Pažiurėkite kaip jums jūsų tekstą Google translate išverstų į lenkų k ir tada atgal į lietuvių k. kas gaunasi. Verčia per anglų k, tai toks dvigubas vertimas gaunasi ir gal netiksliai išverčia I lenkų k.
Aš rašau angliškai, man dauguma atrašo lenkiškai.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2022 06 09, 19:25)
Aš grąžinau kaip pirkėja lt neoriginalius kedus, pardavėja paspaudė iš karto ir pinigai man grįžo atgal, mokėjau iš savo kišenės už grąžinimą, vinted tokių gražinimų nekontroliuoja. Nebent jei pardavėja pinigų grąžinimo mygtuką paspaus tik kai atgaus atgal siuntą. O jūsų atveju - jei jau paspaudėte, ji gali ir neišsiųsti. pinigai grįš jai.

Ačiū, kad parasete, būsiu atidesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2022 06 08, 09:35)
Labas rytas,
gal kas aboutyou kodu galit pasidalint? ax.gif

Ar yra koks galiojantis? 4u.gif
Atsakyti
Mane tai jau rimtai nervina aboutyou.
Iš 18 prekių 11 neatsiuntė, nors puslapyje jos yra (beveik visos).
Lauki kelias savaites ir vis tiek cirkai su jais.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2022 06 09, 20:25)
Aš grąžinau kaip pirkėja lt neoriginalius kedus, pardavėja paspaudė iš karto ir pinigai man grįžo atgal, mokėjau iš savo kišenės už grąžinimą, vinted tokių gražinimų nekontroliuoja. Nebent jei pardavėja pinigų grąžinimo mygtuką paspaus tik kai atgaus atgal siuntą. O jūsų atveju - jei jau paspaudėte, ji gali ir neišsiųsti. pinigai grįš jai.

O ką, jei pirkėja nepaspaudžia? Išsiunčiau siuntinį, nusiunčiau pirkėjai nutraukas ir sekimo numerį, kad išsiųsta. Matau, kad skaitė, bet jokio tolesnio veiksmo. Ar gali būti, jog ji lauks, kol siunta sugrįš? Ką man tokiu atveju daryti? Tiesiog laukti? Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
Pasiskundžiau aš AboutYou ir davė 70 proc. koduką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 20:32)
Pasiskundžiau aš AboutYou ir davė 70 proc. koduką  ax.gif

Ogo, ar ne per gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 06 10, 20:51)
Ogo, ar ne per gerai?  bigsmile.gif

Limitas 400 Eur, tai normaliai, ne per gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 20:54)
Limitas 400 Eur, tai normaliai, ne per gerai tongue.gif

Paimk man marškinius, negaliu pirkt be nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 10, 21:32)
Pasiskundžiau aš AboutYou ir davė 70 proc. koduką  ax.gif

gal kas turi ir ne tokį prabangų bet didesnį nei 15%? rolleyes.gif
Atsakyti
Mamos, priminkit 4u.gif kur arba iš kur perkate/siunčiatės mokyklines kuprines paaugliukams. Reikia jau ne vaikiškos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2022 06 11, 21:53)
Mamos, priminkit  4u.gif kur arba iš kur perkate/siunčiatės mokyklines kuprines paaugliukams. Reikia jau ne vaikiškos  unsure.gif

Berniukui ar mergaitei?
Atsakyti