Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2022 06 13, 11:39)
O kokiu būdu jūs tuos kodukus gaunat  biggrin.gif ? Aš nepirkus About, tai nesigaudau  biggrin.gif

Tai kai nepirkus, tai ir negaunat biggrin.gif biggrin.gif registruoti vartotojai gauna... na pvz. jie amzinai veluoja issiust uzsakymus, nors mano galva gaunu kaip ir is visur kitur, nu apie savaite plius minus...is kokio Reserve dar ilgiau laukiu, is Lindexo kokio irgi. Tada jie astiuncia toki ala sorry koduka- 15-20 proc. Esu gavus ir 70 proc., bet mano galiojo tik sumai iki 50 euru... tai kelnes Nike uz 11 euru nusipirkau ir tiek ziniu biggrin.gif ir bent jau man siusti paskutiniai tie asmeniniai kodai neveike su ispardavimo kainom, nors kazkas rase, kad veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2022 06 10, 19:32)
O ką, jei pirkėja nepaspaudžia? Išsiunčiau siuntinį, nusiunčiau pirkėjai nutraukas ir sekimo numerį, kad išsiųsta. Matau, kad skaitė, bet jokio tolesnio veiksmo. Ar gali būti, jog ji lauks, kol siunta sugrįš? Ką man tokiu atveju daryti? Tiesiog laukti? Ačiū atsakiusioms.

Manau tiesiog laukti, kol gaus siuntą.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 13, 11:11)
Tai kai nepirkus, tai ir negaunat biggrin.gif  biggrin.gif  registruoti vartotojai gauna... na pvz. jie amzinai veluoja issiust uzsakymus, nors mano galva gaunu kaip ir is visur kitur, nu apie savaite plius minus...is kokio Reserve dar ilgiau laukiu, is Lindexo kokio irgi. Tada jie astiuncia toki ala sorry koduka- 15-20 proc. Esu gavus ir  70 proc., bet mano galiojo tik sumai iki 50 euru... tai kelnes Nike uz 11 euru nusipirkau ir tiek ziniu biggrin.gif  ir bent jau man siusti paskutiniai tie asmeniniai kodai neveike su ispardavimo kainom, nors kazkas rase, kad veikia unsure.gif

Supratau, be pirkimo kodo negausiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 13 birželio 2022 - 11:12
QUOTE(Rita003 @ 2022 06 13, 13:12)
Supratau, be pirkimo kodo negausiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Negausit manau biggrin.gif biggrin.gif nors... gal jei prisireginsit ie nieko nepirksit iskart, gal atsius koki "paskatinimui" bigsmile.gif
Atsakyti
pirksiu iš zooplus.de, Vilniuje galiu priimti su nedideliu krepšeliu siuntimui pasidalinti. Turiu papildomą 5 % nuolaidą (perkūnkiemis)
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2022 06 13, 11:44)
pirksiu iš zooplus.de, Vilniuje galiu priimti su nedideliu krepšeliu siuntimui pasidalinti. Turiu papildomą 5 % nuolaidą (perkūnkiemis)

Parašiau i az
Atsakyti
Sveikos, kiek maždaug laukiate pinigų grąžinimo iš Boozt? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 13, 11:11)
Tai kai nepirkus, tai ir negaunat biggrin.gif  biggrin.gif  registruoti vartotojai gauna... na pvz. jie amzinai veluoja issiust uzsakymus, nors mano galva gaunu kaip ir is visur kitur, nu apie savaite plius minus...is kokio Reserve dar ilgiau laukiu, is Lindexo kokio irgi. Tada jie astiuncia toki ala sorry koduka- 15-20 proc. Esu gavus ir  70 proc., bet mano galiojo tik sumai iki 50 euru... tai kelnes Nike uz 11 euru nusipirkau ir tiek ziniu biggrin.gif  ir bent jau man siusti paskutiniai tie asmeniniai kodai neveike su ispardavimo kainom, nors kazkas rase, kad veikia unsure.gif

Man taikė 3 kodus. Du pirkimus padariau. Po to dar tėčiui bandžiau - niekaip. Likau nesupratus.
To 70 dar nenaudoju, suku galvą - ką pirkti... unsure.gif
O kodų po 20-25 jau irgi prisirinkau, prireiks tikrai.
Juolab, kai USA kelia kainas siuntim (jau kg 17 Eur), tai tikrai puikiai visko susižvejoti galima aboute ir zalando. Zalano fainesnių prekių turi, bet ten mažiau seilų. Gal į metus kartą darys kokį rimtesnį seilą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 13, 16:52)
Man taikė 3 kodus. Du pirkimus padariau. Po to dar tėčiui bandžiau - niekaip. Likau nesupratus.
To 70 dar nenaudoju, suku galvą - ką pirkti...  unsure.gif
O kodų po 20-25 jau irgi prisirinkau, prireiks tikrai.
Juolab, kai USA kelia kainas siuntim (jau kg 17 Eur), tai tikrai puikiai visko susižvejoti galima aboute ir zalando. Zalano fainesnių prekių turi, bet ten mažiau seilų. Gal į metus kartą darys kokį rimtesnį seilą unsure.gif

Oi as ant JAV seniai kazkaip uzdejau bana sau... pradine kaina atrodo gera, bet tada tarpininkavimas, siuntimas ir bam, anei pigu, anei ka ir dar mano atveju 90 proc., kad netiks ir sudysiu vintede... nebent kokiu rankiniu, piniginiu... bet ir tai, buna tam paciam vinted randi uz tiek, kiek kainuotu is tu JAV unsure.gif O cia zaidi zaidima "pirk-grazink" kaip mano vyras sako biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 13 birželio 2022 - 14:56
QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 13, 15:55)
Oi as ant JAV seniai kazkaip uzdejau bana sau... pradine kaina atrodo gera, bet tada tarpininkavimas, siuntimas ir bam, anei pigu, anei ka ir dar mano atveju 90 proc., kad netiks ir sudysiu vintede... nebent kokiu rankiniu, piniginiu... bet ir tai, buna tam paciam vinted randi uz tiek, kiek kainuotu is tu JAV unsure.gif O cia zaidi zaidima "pirk-grazink" kaip mano vyras sako biggrin.gif  biggrin.gif

Kokie besvoriai kašmyrai, tai man labai liuks, nes pas mus tai kosminės kainos.
Aš dar RL, TH, nes EU lb brangu.
Man kažkaip labai fainai, kad pagaliau mes tikri vakarai, galime ir jau ir pas save visko rasti už geras kainas ax.gif Arba iš bet kur siųstis ax.gif Gerai ir taškas, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
O aboutyou didesnius kodus asmeninius siunčia? Instagrame randu tik 10%, norėtųsi didesnių. Retai kada ten perku, laiko vis pritrūksta daugiau pasiieskot gerų, gražių daiktų, o ir grąžinus beveik viską, ką pirkau. Turbūt tik kokį vieną kodą jie buvo atsiuntę į paštą. Matyt reik daugiau pirkt biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, kiek maždaug laukiate pinigų grąžinimo iš Boozt? Ačiū.

Labaaaaaai ilgai, tik pries kelias dienas pervedė pinigus, nors gražinta kažkada gegužę

Atsakyti