Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal kas is vokisko DOUGLAS perkate?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 06 17, 11:23)
gal kas is vokisko DOUGLAS perkate?

Ką geo užmatei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 17, 15:29)
Ką geo užmatei?  ax.gif

Nesakysiu biggrin.gif
Atsakyti

Rita003, 16 Bir 2022 - 10:43, parašė: Gl VS kas nors renka? Prisijungciau su nedideliu krepseliu.
AŠ taip pat prisijungčiau 😊
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 06 17, 18:41)
Nesakysiu  biggrin.gif

O aš nežinau ko noriu blink.gif Kažką noriu pirkti, o ką? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 17, 20:05)
O aš nežinau ko noriu blink.gif Kažką noriu pirkti, o ką? blink.gif

Aš džinsus iš EU RL nusipirkau. Bus pigiau nei iš USA.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 06 17, 21:22)
Aš džinsus iš EU RL nusipirkau. Bus pigiau nei iš USA.

ooo, papasakok - iš kur siunčia? kaip su grąžinimu?

Atsakyti

Sveiki, patarkite kokią antklodę pirkti 4 metų vaikui. Vaikas linkęs prakaituoti, dėl to manau nusispardo antklodę dažnai, nes matomai per karšta. Kuri kvėpuoja? Lengva? Ačiū.

Dormeo fainos. Nezinau tik del vaikisku😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 18, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fantik" data-cid="72971129" data-time="1655383575"><div><p>Sveiki, patarkite kokią antklodę pirkti 4 metų vaikui. Vaikas linkęs prakaituoti, dėl to manau nusispardo antklodę dažnai, nes matomai per karšta. Kuri kvėpuoja? Lengva? Ačiū.</p></div></blockquote><p>Dormeo fainos. Nezinau tik del vaikisku😀</p>

Prieš maždaug 8 metus buvusios vaikiškos antklodės labai super, pirkau sūnui, tai dar dabar naudojama. Net spalvos nenubluko, ir pamušalas nesukrito. Dabartinėms toli iki jų.... Nebent pirkt su mintimi, kad po metų pakeisit.
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2022 06 16, 15:46)
<p>Sveiki, patarkite kokią antklodę pirkti 4 metų vaikui. Vaikas linkęs prakaituoti, dėl to manau nusispardo antklodę dažnai, nes matomai per karšta. Kuri kvėpuoja? Lengva? Ačiū.</p>

Kokiam metų laikui reikia antklodės? Mes turime antklodes žiemai ir vasarai. Žiemai naudojame tą, kur susikabina iš dviejų- žiema, vasara. Bet vasarą su ja karšta, todėl vasarai pasiuvau užklotus iš muslino. Nerealiai pasiteisino, malonu kūnui, vėsina, ir gražiai atrodo.
Atsakyti

Sveikos,

Renku iš cocooncenter.com iki nemokamo pristatymo. Galiu persiųsti paštomatais (Gargždai). Norėčiau užsakyti šiandien :)

Atsakyti

Sveikos,

Renku iš cocooncenter.com iki nemokamo pristatymo. Galiu persiųsti paštomatais (Gargždai). Norėčiau užsakyti šiandien :)

Atsakyti