Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki,

kas turi patirties perkant amazon.de. Pirkau crocs batus, lyg prime nespaudžiau, siuntimo kaštai 0 eur. Ar taip gali būti? Pernai pirkau basutes už siuntimą 10 eur mokėjau. Kur pažiūrėti, ar neužsisakiau to prime? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 13, 15:58)
Kokie besvoriai kašmyrai, tai man labai liuks, nes pas mus tai kosminės kainos.
Aš dar RL, TH, nes EU lb brangu.
Man kažkaip labai fainai, kad pagaliau mes tikri vakarai, galime ir jau ir pas save visko rasti už geras kainas ax.gif Arba iš bet kur siųstis ax.gif Gerai ir taškas, taip sakant biggrin.gif

Pvz TH tai tikrai galima rasti labai geromis kainomis about ar zalando. Dukrai dabar pripirkau super kainomis. Koks RL tai tikrai brangus dar pas mus blink.gif

Man tu kodu about you netaike papildomu, isbandziau visokius. O dabar zaidziu ta zaidima pirk-grazink biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas susidurėte Vilniuje su automobilio raktų gamyba? pas mus provincijoj kosminė kaina, sakau gal Vilniuje pasiūlos daugiau, tai ir kaina būtų mažesnė? Kontaktų googlei galiu susirasti ax.gif , bet gal jau kas iš patirties pasakys kur kreiptis biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 06 14, 14:33)
Merginos, gal kas susidurėte Vilniuje su automobilio raktų gamyba? pas mus provincijoj kosminė kaina, sakau gal Vilniuje pasiūlos daugiau, tai ir  kaina būtų mažesnė? Kontaktų googlei galiu susirasti  ax.gif , bet gal jau kas iš patirties pasakys kur kreiptis biggrin.gif.

Aš nesu susidūrus, bet bet kokiu atveju Vilniuj viskas brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 14, 14:35)

O taip tikejausi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 14, 13:35)

Nepasakyčiau, kad vilniuje viskas brangiau. Bent jau maisto prekių kainos mažesnės vilniuje nei pas mus Śiaulių raj. O algos pas mus geroookai mažesnės dirbant tą patį darbą.
Atsakyti
Kas žinote keliaujant su wizzair/ryanair, kaip yra su vaikišku vežimėliu kai vaikui jau yra 2m? Reikia pirkti kaip registruotą bagažą?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 06 14, 14:52)
O taip tikejausi  biggrin.gif  4u.gif

Raktų gamyba kosmosas kažkoks. Ir manu visur.
Atsakyti
Gal koks zelando kodas yra?
Atsakyti
Gal kas neseniai pirkote iš cocooncenter.co.uk su siuntimu tiesiai į LT?ar iš uk siunčia? Ar gerai suprantu, kad tik iš co.uk tiesiai į LT galima siųstis? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

iešua zalando ir aboutyou papildomų kodukų wub.gif
Atsakyti

Man taikė 3 kodus. Du pirkimus padariau. Po to dar tėčiui bandžiau - niekaip. Likau nesupratus.
To 70 dar nenaudoju, suku galvą - ką pirkti... unsure.gif
O kodų po 20-25 jau irgi prisirinkau, prireiks tikrai.
Juolab, kai USA kelia kainas siuntim (jau kg 17 Eur), tai tikrai puikiai visko susižvejoti galima aboute ir zalando. Zalano fainesnių prekių turi, bet ten mažiau seilų. Gal į metus kartą darys kokį rimtesnį seilą unsure.gif

Eina sau, net nepastebejau kad tiek isbrango. Be reikalo tada is vso is us siunciausi. Nes eu siuntimas 10 eur, db gausis dar brangiau.

Atsakyti