Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 07 02, 14:39)
<p>Grazinimas uniqlo mokamas.</p><p>Sulaukiau savo noretu prekiu kitame shope bet vis tiek aciu 4u.gif </p>

o kur dar uniqlo būna?

gal kas ZALANDO TURI PAPILDOMĄ? kodą
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2022 07 02, 20:04)
o kur dar uniqlo būna?

Aš niekada nesu gavus jokio papildomo unsure.gif
Atsakyti

o kur dar uniqlo būna?

Neteko gauti asmeninio iš zalando, nors perku daug  :D 

Atsakyti

Nebuna zalando asmeniniu kodu 😀

o ne uniqlo pirkau, tiesiog panasia preke kitur pasiemiau. :)

Atsakyti
Uk zalando kodą atsiuntė. O mums gaili aggressive.gif
Atsakyti
Būna asmeniniai Zalando kodai, prieš gerą mėnesį atsiuntė į el. paštą, cituoju -
Norėtume netrukus vėl su jumis susitikti, todėl siūlome 20 % nuolaidą įsigyti patinkančių prekių. Jums tereikės atsiskaitant įvesti unikalų nuolaidos kodą.
Ir tie kodai sumuojasi, kaip ir About you
Atsakyti
QUOTE(avalta @ 2022 07 04, 00:44)
Būna asmeniniai Zalando kodai, prieš gerą mėnesį atsiuntė į el. paštą, cituoju -
Norėtume netrukus vėl su jumis susitikti, todėl siūlome 20 % nuolaidą įsigyti patinkančių prekių. Jums tereikės atsiskaitant įvesti unikalų nuolaidos kodą.
Ir tie kodai sumuojasi, kaip ir About you

About you jau dabar ne karta pastebejau nebesumuoja, kai padaro geresne nuolaida. Va dabar savaitgali irgi neleido naudoti. Ir tokie gailisiai tu kodu, vos ne menesi laukiau siuntos 20 proc atsiprasant atsiunte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2022 06 28, 22:54)
Papildyta:
as geriu si: https://www.iherb.co...-oz-206-g/64903
Papildyta:
jei netycia turite si ir nenaudosite, uz protinga kaina galeciau nupirkti is jusu:
https://www.iherb.co...-oz-206-g/64903

Parasiau jums i az del kolageno
Atsakyti
Gal žinote kur gauti paprastos druskos, nejuoduotos. Prasidės agurkų raugimas, ne laikas bus ieškot.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2022 07 04, 09:13)
About you jau dabar ne karta pastebejau nebesumuoja, kai padaro geresne nuolaida. Va dabar savaitgali irgi neleido naudoti. Ir tokie gailisiai tu kodu, vos ne menesi laukiau siuntos 20 proc atsiprasant atsiunte rolleyes.gif

Man leido sumuoti šį savaitgalį +25 proc asmeninę.
Atsakyti

Gal žinote kur gauti paprastos druskos, nejuoduotos. Prasidės agurkų raugimas, ne laikas bus ieškot.

Turiu, galiu parduot  :D 

Atsakyti

Maniškis parinasi unsure.gifūgis 178, 84,5 kg (ir dar meta, pečiai platus), bet sau uniqlo rūbų turiu, labai patinka kokybė, tai noriu ir jam ką nupirkti. O jei dydis netiks, kaip su grąžinimu? Galėčiau ir aš užsakyti (Vilnius), nes jei įmanomas grąžinimas, tai man pirkt ir grąžinti būtų paprasčiau.
Grąžinimas mokamas? Gerai supratau jų psl?

Mano vyro 184, apie 95 kg. Uniqlo maikutės, džempai L. 

Manau, kad dideli bus rūbai, jei L imsit :hmm:  nebent labai plačių pečių. 

Galiu pamatuoti kokį džemperį, jei norit :4u: 

Atsakyti