Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2022 07 04, 21:41)
</blockquote><p>Mano vyro 184, apie 95 kg. Uniqlo maikutės, džempai L. </p><p>Manau, kad dideli bus rūbai, jei L imsit hmm.gif  nebent labai plačių pečių. </p><p>Galiu pamatuoti kokį džemperį, jei norit 4u.gif </p>

Hmmm .. kad tada tikrai L bus didelis, vien dėl svorio skirtumo akivaizdu. Ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 04, 12:23)
Man leido sumuoti šį savaitgalį +25 proc asmeninę.

tai as tada nesuprantu ju biggrin.gif man neleido 30 proc asmeninio, kitu mazesniu nebandziau 4u.gif
Atsakyti
Kuo domisi trimečiai berniukai 😊? Reikia smulkios dovanėlės. Jau nebeturim savam rate tokių špokiukų wub.gif . Perėjau žaislų parduotuvę ir išėjau nieko nepešus 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 05 liepos 2022 - 13:18
QUOTE(Rita003 @ 2022 07 05, 14:18)
Kuo domisi trimečiai berniukai 😊? Reikia smulkios dovanėlės. Jau nebeturim savam rate tokių špokiukų  wub.gif . Perėjau žaislų parduotuvę ir išėjau nieko nepešus 😄

Žiūrint koks tėvelių požiūris, mano mergytei labai pasiteisino elementarus piešimo sąsiuvinys, teptukai ir guašas.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 07 05, 14:43)
Žiūrint koks tėvelių požiūris, mano mergytei labai pasiteisino elementarus piešimo sąsiuvinys, teptukai ir guašas.

Tikrai gera idėja priemonės piešimui bigsmile.gif Tik norėčiau plamasterių, lyg būdavo ir mažesniems skirtų, nusiplaunančių. Reiks paieškoti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Ar siunčiatės iš iherb? Kokia tvarka? Mokesčiai? Max suma be mokesčių?

Ačiū :4u: 

Atsakyti

Iš kur siunčiatės polo marškinėlius vaikams į mokyklą? Gal esat kažką pigiau nei Lt atradę?

Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2022 07 05, 16:08)
<p>Iš kur siunčiatės polo marškinėlius vaikams į mokyklą? Gal esat kažką pigiau nei Lt atradę?</p>

GAP, Ralph Lauren
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2022 07 05, 16:08)
<p>Iš kur siunčiatės polo marškinėlius vaikams į mokyklą? Gal esat kažką pigiau nei Lt atradę?</p>

Man Zalando nuolat meto reklama su Next polo marškinėliais, pirkau ir Zara, ir hm, tikrai užtenka ir kaina gera.
Atsakyti

Renku Cocooncenter.com  :4u:  Kaunas arba su persiuntimu. Iki nemokamo trūksta 70Eur

xsimpax@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 07 05, 16:30)
<p>Ar siunčiatės iš iherb? Kokia tvarka? Mokesčiai? Max suma be mokesčių?</p><p>Ačiū 4u.gif </p>

Siunčiu, ten yra kai kas pigiau nei pas mus, arba iš vis nėra LT pirkti. Viskas paprasta dėl pirkimo, mokesčiai įskaičiuoti į prekių kainą, max suma ankščiau buvo 150 eur (čia dėl muitų) gal dabar kita riba reik pasitikrinti. Siuntimas 4 eur, arba nemokomai perkant už 40 eur (Venipak) Gaunate +,- 10 dienų bėgyje. Jokių papildomų mokesčiu nėra. Jei pirmą kartą, tai naujokams -10% https://iherb.co/4u7iwwS8/
Būna nuolaidų kodų pgl kategorijas, reik stebėti.
Atsakyti
Ačiū. Siųsdavau, kai dar iki pasikeitimų galima būdavo iki 22 eur siųsti. 4u.gif
Atsakyti