Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš vėl ne į temą. Bet gal kas susidūrę su wizzair skrydžių atšaukimu.
Vienu žodžiu atšaukė mums skrydį ir pinigus grąžina tik į wizzair sąskaitą 120% skrydžio kainos. Parašyta, kad po to galima atsiimti pinigus (100%) į savo sąskaitą. Ar tikrai?
Ir grąžina tik bilietų sumą, o narystės mokesčio (70eu) negrąžina . Bet aš pirkau narystę, tik tam skrydžiui, kad bilietai pigesni būtų. Nereikia man dabar narystės, kai neskrendam doh.gif Ar yra šansų atgauti pinigus? Parašiau aišku wizzair, bet parašyta, kad per 30d gali atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 07 11, 10:57)
Aš vėl ne į temą. Bet gal kas susidūrę su wizzair skrydžių atšaukimu.
Vienu žodžiu atšaukė mums skrydį ir pinigus grąžina tik į wizzair sąskaitą 120% skrydžio kainos. Parašyta, kad po to galima atsiimti pinigus (100%) į savo sąskaitą. Ar tikrai?
Ir grąžina tik bilietų sumą, o narystės mokesčio (70eu) negrąžina . Bet aš pirkau narystę, tik tam skrydžiui, kad bilietai pigesni būtų. Nereikia man dabar narystės, kai neskrendam  doh.gif Ar yra šansų atgauti pinigus? Parašiau aišku wizzair, bet parašyta, kad per 30d gali atsakyti.

Narystės - tikrai be šansų.
Atsakyti
Labai gera kaina sviestų, ką tik apsipirkau mirksiukas.gif
Pistacijų sviestas apie 28€ wub.gif
bulkpowders.pl
Atsakyti
RYT-PORYT pirksiu https://www.aroma-zo...om/...eteriniai aliejai, hidrolatai (nepakeičiami vasarą)

gal kas nori jungtis, Kaunas, kristinajuodiene@gmail.com
Atsakyti
Žinojot, kad dabar pardavėjai sumoka baudą Vartotojams, jei jie pralaimi? Nepaklausiau, kokia bauda. Buvau rašius, kad apskundžiau UAB Kotryną. Akivaizdžiai matėsi, kad sh kokybė, bet vis tiek nesutiko grąžinti pinigų.
Atsakyti
Dar renkate?
Kokį puslapį rinktis com ar co.uk?
QUOTE(simpa @ 2022 07 08, 20:45)
<p>Bioderma Atoderm gera akcija perkant 3 vnt.</p>

<p>Renku <strong>Cocooncenter.com  4u.gif</strong><strong>  </strong>Kaunas arba su persiuntimu. Iki nemokamo trūksta 70Eur</p>
<p> </p>
<p>xsimpax@gmail.com</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

Atsakyti
Cocooncenter.co.uk priimsiu krepšiuką. Trūksta ne daug iki nemokamo shipo
Klaipėda
El.paštu d.kvasnia@gmail.com
Tema cocooncenter+nikas
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 13, 14:21)
Žinojot, kad dabar pardavėjai sumoka baudą Vartotojams, jei jie pralaimi? Nepaklausiau, kokia bauda. Buvau rašius, kad apskundžiau UAB Kotryną. Akivaizdžiai matėsi, kad sh kokybė, bet vis tiek nesutiko grąžinti pinigų.

Ne,nezinojom. Is kur tokia info?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2022 07 13, 10:55)
RYT-PORYT pirksiu https://www.aroma-zo...om/...eteriniai aliejai, hidrolatai (nepakeičiami vasarą)

gal kas nori jungtis, Kaunas, kristinajuodiene@gmail.com

Persiunčiate į kitus miestus?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2022 07 11, 17:10)
Labai gera kaina sviestų, ką tik apsipirkau mirksiukas.gif
Pistacijų sviestas apie 28€  wub.gif
bulkpowders.pl

Tiesiai į LT pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2022 07 13, 23:29)
Ne,nezinojom. Is kur tokia info?

Patys jie sakė. Skambino, kad parašyčiau, jog atsiskaitė. Bet ir apie baudą sakė.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2022 07 14, 11:54)
Tiesiai į LT pirkote?

Ne, per Atvyko.lt. Tiesiai nesiunčia (bent jau registruojantis nebuvo galimybės pasirinkti Lietuvą, gal kad yra eu puslapis iš kurio siunčia, bet man buvo pigiau iš lenkų)
Rytoj jau gausiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 14 liepos 2022 - 15:29