Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, ar išbandėt zalando-lounge? Kaip su pristatymu, grąžinimu?

Kas tai? Kodėl aš nežinau  :blink: 

Atsakyti
Mergaitės, gal kur užmatėt kokių gerų kainų žieminiams batams, paaugliams berniukams 4u.gif

Ar jau per vėlu tikėtis gerų kainų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 24, 08:13)
Sveikos, ar išbandėt zalando-lounge? Kaip su pristatymu, grąžinimu?

Sveiki,

Pristato Itella į namus. Grąžinimas irgi paprastas. Itella atvažiuoja. Kol kas viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2022 08 24, 09:30)
Mergaitės, gal kur užmatėt kokių gerų kainų žieminiams batams, paaugliams berniukams 4u.gif 

Aš irgi pavasarį pražioplinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2022 08 24, 10:30)

Koki dydi avi paauglys berniukas? Nes man 13-metis 42-43 biggrin.gif tai velnias zino ar cia jau paauglio berniuko dydis biggrin.gif biggrin.gif jis apskritai tokiu kaip zieminiu batu nenesioja... kazkokius max aulinukus, pernai HH pirkau is lenku, siemet nezinau ka pirksiu, jam reik matuotis, tai be sansu is pavasario nupirkt kazka unsure.gif kol kas rudeniui esu nupirkus Ecco (dabar nuolaida yra) ir Jordan kedus- 43 dydi biggrin.gif biggrin.gif veliau ziuresim. Grynai ziemai, sniegui tai pernai is Decatlono tokius pobaisius pirkau, ai koks tikslas kazka brangaus, jei juos apsiauna max kelis kart per ziema, o kasdienai vistiek aulinukus avi
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 08 24, 13:18)
Koki dydi avi paauglys berniukas? Nes man 13-metis 42-43 biggrin.gif tai velnias zino ar cia jau paauglio berniuko dydis biggrin.gif  biggrin.gif  jis apskritai tokiu kaip zieminiu batu nenesioja... kazkokius max aulinukus, pernai HH pirkau is lenku, siemet nezinau ka pirksiu, jam reik matuotis, tai be sansu is pavasario nupirkt kazka unsure.gif kol kas rudeniui esu nupirkus Ecco (dabar nuolaida yra) ir Jordan kedus- 43 dydi biggrin.gif  biggrin.gif  veliau ziuresim. Grynai ziemai, sniegui tai pernai is Decatlono tokius pobaisius pirkau, ai koks tikslas kazka brangaus, jei juos apsiauna max kelis kart per ziema, o kasdienai vistiek aulinukus avi

Savo 13-mečiui jau perku 44 dydžio batus. Iš paauglių tokio dydžio jau nebėra, perkam iš vyrų. Į trasą eina kedai, irgi turi jordanus su auliuku juodus (tikiuosi, dar tiks rudenį), žiemai kažkokius Rieker su vilna pernai pirkau. Ko reiktų, tai nebent kokių sportinių po kalnus duotis- a la sniego batų. Tai tokius vyrui tiems retiems kartams esam iš Norfos pirkę- sniegui kasti kieme, savaitgalį į mišką ar su rogėm- idealu. Tikiuosi, šiemet irgi jų užveš.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2022 08 24, 12:55)
Savo 13-mečiui jau perku 44 dydžio batus. Iš paauglių tokio dydžio jau nebėra, perkam iš vyrų. Į trasą eina kedai, irgi turi jordanus su auliuku juodus (tikiuosi, dar tiks rudenį), žiemai kažkokius Rieker su vilna pernai pirkau. Ko reiktų, tai nebent kokių sportinių po kalnus duotis- a la sniego batų. Tai tokius vyrui tiems retiems kartams esam iš Norfos pirkę- sniegui kasti kieme, savaitgalį į mišką ar su rogėm- idealu. Tikiuosi, šiemet irgi jų užveš.

Siaubas kokios kojos. Maniškis 13 m 39-40 nešioja. Kur jordanus perkat? Kosmosą jie kainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 24, 15:09)
Siaubas kokios kojos. Maniškis 13 m 39-40 nešioja. Kur jordanus perkat? Kosmosą jie kainuoja  unsure.gif

As is About you dabar pirkau
Atsakyti
Aha, siaubas biggrin.gif Mano ką tik patapęs 13-mečiu tik 39 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 08 24, 14:48)
As is About you dabar pirkau

Paro kokius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 24, 16:22)
Paro kokius 4u.gif

https://www.aboutyou...-aura-3-8026255
Atsakyti