Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 08 24, 14:24)

Man 95€ vistiek atrodo brangu unsure.gif o gal geresne kaina pirkot? Maniškis tai nelabai saugo batų, greit nudremžtų. Už tokią sumą gaila 😁
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 24, 16:29)
Man 95€ vistiek atrodo brangu  unsure.gif  o gal geresne kaina pirkot? Maniškis tai nelabai saugo batų, greit nudremžtų. Už tokią sumą gaila 😁

Dar galima gauti papildoma 25 off.
Atsakyti

Kaži zalando lounge yra papildomų nuolaidų?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 24, 16:47)
Dar galima gauti papildoma 25 off.

kokiu budu?
nieko nereikia, bet siaip smalsu.
Max didziausia nuolaida esu gavusi tik karta 20% ir pries kazin kiek laiko. Dabar uz veluojancius siuntinius gaunu tik 10-15%, o jeigu neveluoja tai ir belieka influenceriu kodai, irgi max 15.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 08 24, 19:47)
kokiu budu?
nieko nereikia, bet siaip smalsu.
Max didziausia nuolaida esu gavusi tik karta 20% ir pries kazin kiek laiko. Dabar uz veluojancius siuntinius gaunu tik 10-15%, o jeigu neveluoja tai ir belieka influenceriu kodai, irgi max 15.

Aš esu gavus už vėlavimus 25. Ir kartą 70 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 24, 19:54)
Aš esu gavus už vėlavimus 25. Ir kartą 70 biggrin.gif

gal jusu uzsakymas buvo koks kosminis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 08 24, 11:18)
Koki dydi avi paauglys berniukas? Nes man 13-metis 42-43 biggrin.gif tai velnias zino ar cia jau paauglio berniuko dydis biggrin.gif  biggrin.gif  jis apskritai tokiu kaip zieminiu batu nenesioja... kazkokius max aulinukus, pernai HH pirkau is lenku, siemet nezinau ka pirksiu, jam reik matuotis, tai be sansu is pavasario nupirkt kazka unsure.gif kol kas rudeniui esu nupirkus Ecco (dabar nuolaida yra) ir Jordan kedus- 43 dydi biggrin.gif  biggrin.gif  veliau ziuresim. Grynai ziemai, sniegui tai pernai is Decatlono tokius pobaisius pirkau, ai koks tikslas kazka brangaus, jei juos apsiauna max kelis kart per ziema, o kasdienai vistiek aulinukus avi

Gal tafa maniskis dar nepaauglys🙈😹 8m. Bet kadangi ilgas, tai man kaip paauglys atrodo😹 reikia kolkas 37 dydžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 24, 14:09)
Siaubas kokios kojos. Maniškis 13 m 39-40 nešioja. Kur jordanus perkat? Kosmosą jie kainuoja  unsure.gif

tai va, mano vyras irgi 44 dėvi... unsure.gif o tai ką reikės pirkti už poros metų, kai koja dar augs....
Jordanai buvo krikštomamos ir mano dukterėčios dovana Kalėdų proga biggrin.gif aš pati už tokius pinigus nė už ką nebūčiau pirkusi. Jei teisingai pamenu, pirko iš About you.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 25 rugpjūčio 2022 - 07:24
Gal kas planuojate daryti užsakyma iš
https://www.cocooncenter.com
Atsakyti

HM vaikiškiems rūbams -20% internetu ir parduotuvėse. Gal kam aktualu dar apipirkt prieš mokyklą  :4u:​ 

Atsakyti

Vyras pirko Columbia žieminius Hiatus parduotuvėj. Sakė labai patogūs ir šilti. 

Gal kas tik ir jūsų paaugliams  :4u: 

https://www.hiatus.l...price&order=ASC

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 24, 15:35)
Tokie būtų ir rudeniui, ir žiemai. https://lt.ecco.com/...64106/ECCO-MX-M
Tik kaina  unsure.gif

Savo mažiui perku 46 ir moku tokius pinigus, nes tokių dydžių tiesiog nėra pigiau. Ir nieko nepadarysi.
Atsakyti