Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Irreelle @ 2022 09 14, 10:45)
su tokiom kainom nesurenkame 200 doh.gif gal tada kas pasidalinti noretu siuntimo mokesti 20€?

Vilnius, galiu persiusti pastomatu, bet jau grazinimo nepadarysime, jeigu netiks kazkas.

Paskutine pora batu likusi mano dydzio, kazin lemta man juos nusipirkti ar ne  biggrin.gif

Tai jei tų batų labai reika, šiaip kažką nusipirkit iki tų 200eu, po to gražinsit. Kiek pamenu yoox labai lengvas gražinimas. Ar tada jau ir už siuntimą nuskaičiuos?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 09 14, 09:45)
su tokiom kainom nesurenkame 200 doh.gif gal tada kas pasidalinti noretu siuntimo mokesti 20€?

Vilnius, galiu persiusti pastomatu, bet jau grazinimo nepadarysime, jeigu netiks kazkas.

Paskutine pora batu likusi mano dydzio, kazin lemta man juos nusipirkti ar ne  biggrin.gif

parodykit kokius perkat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 09 14, 09:45)

kokiu emailu siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 09 14, 11:47)
Tai jei tų batų labai reika, šiaip kažką nusipirkit iki tų 200eu, po to gražinsit. Kiek pamenu yoox labai lengvas gražinimas. Ar tada jau ir už siuntimą nuskaičiuos?

speju siuntimo mokescio negrazintu

QUOTE(Maja Di @ 2022 09 14, 17:42)
parodykit kokius perkat ax.gif

8 poras batu pirkome visos, tikiuosi visus gausim. biggrin.gif Aulinukus pagrinde storapadzius

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 09 14, 19:34)
kokiu emailu siųsti?

jau nupirkau, drauges padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 09 14, 20:49)

jau nupirkau, drauges padejo  4u.gif

verysad.gif

Gal dar kas renka?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 09 14, 20:51)
verysad.gif

Gal dar kas renka?

Aš ir prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 09 14, 20:49)
speju siuntimo mokescio negrazintu
8 poras batu pirkome visos, tikiuosi visus gausim.  biggrin.gif  Aulinukus pagrinde storapadzius
jau nupirkau, drauges padejo  4u.gif

tai8 jei surenkat prekiu uz 200 eur, tada siuntimas jums nemokamas. grazinat nereikalinga preke taip pat nemokamai. nieko jie neturetu jum grazinti isskyrus uz grazinta preke
Atsakyti
Tai gal kas renka Yoox Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 09 15, 09:43)
tai8 jei surenkat prekiu uz 200 eur, tada siuntimas jums nemokamas. grazinat nereikalinga preke taip pat nemokamai. nieko jie neturetu jum grazinti isskyrus uz grazinta preke

turiu minty- perku 3 prekes uz 250, grazinu 2 ir pasilieku tik viena uz 50€, nesugalvos pinigu grazinti maziau, nes perkant ta viena preke buciau mokejusi siuntimo mokesti biggrin.gif
Atsakyti
pirksiu zooplus.de, gal kas nori prisijungti siuntimui pasidalinti? krepšelyje turiu laisvos vietos. Turiu 5% nuolaidą, Vilnius
Atsakyti
Nesuprantu lenkaičių, jos per beveik per pusę siūlo vintede kainas (mano prekių) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 09 15, 21:14)

Nesuprantu lenkaičių, jos per beveik per pusę siūlo vintede kainas (mano prekių) biggrin.gif

Cia ju firminis, as jau ipratau biggrin.gif jos nesidera simboliskai, minimum 30 proc kainos iskart musa, taip ir norisi lenkiskai kur nors krypti nurodyt biggrin.gif kita vertus, nepaneigsi, kad ju kainos geresnes…tikrai geru daiktu pusvelciui esu nupirkus!
Atsakyti