Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 09 15, 21:11)
Cia ju firminis, as jau ipratau biggrin.gif jos nesidera simboliskai, minimum 30 proc kainos iskart musa, taip ir norisi lenkiskai kur nors krypti nurodyt biggrin.gif kita vertus, nepaneigsi, kad ju kainos geresnes…tikrai geru daiktu pusvelciui esu nupirkus!

Man tai su lietuvėm taip "sekasi", bet aš uzsistovejusias prekės atiduodu. Gaila kad nėra mygtuko ir man siūlyti kainą - derybos normalesnes būtų
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2022 09 15, 20:27)
Man tai su lietuvėm taip "sekasi", bet aš uzsistovejusias prekės atiduodu. Gaila kad nėra mygtuko ir man siūlyti kainą - derybos normalesnes būtų

Yra, atmetate jų pasiūlymą, ir tada jus galite siūlyti kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritute: 15 rugsėjo 2022 - 21:13
Norėjau paklausti patarimo dėl batų vaikams. Ar skiriasi batų dydžiai konkrečiai berniukams 37-39 dydžio, kurie yra vaikų kategorijoje, ir to paties dydžio skirti suaugusių vyrų?
Yoox vaikų kategorijoje tokio dydžio nelabai ko randu, o vyrų skyriuje keletas variantų yra.
Šiaip itališki vyriški batai siauresni iš principo dažnai būna. Galvoju, gal vaikui tiktų iš vyrų skyriaus.
Kokia jūsų patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 09 16, 06:51)
Norėjau paklausti patarimo dėl batų vaikams. Ar skiriasi batų dydžiai konkrečiai berniukams 37-39 dydžio, kurie yra vaikų kategorijoje, ir to paties dydžio skirti suaugusių vyrų?
Yoox vaikų kategorijoje tokio dydžio nelabai ko randu, o vyrų skyriuje keletas variantų yra.
Šiaip itališki vyriški batai siauresni iš principo dažnai būna. Galvoju, gal vaikui tiktų iš vyrų skyriaus.
Kokia jūsų patirtis?

Kažkodėl manau, kad suaugusių tik platesni.

Maniškis netikėtai išaugo savo batus. Per vasarą koja paaugo 2 dydžiais 😬 kur ieškoti žieminių paaugliui 41-42 siaurai kojai? Gal kas turit kažko išaugto? Nupirkčiau, jei sūnui patiktų
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 09 16, 07:51)
Kokia jūsų patirtis?

Aš iš vyrų tokio dydžio pradėjau pirkti. Tiko.
Pasakykit kaip su tuo yoox, kad surinkt 200 reikia brangesnes prekes pirkt? Nes škurlelius kelis pigius įdėjau ir jau antrą dėžę meta dar nesurinkus 200, už pirmą siuntimą rodo 20 eur (7 prekės), anrtoj 2 prekės 8 eur siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 16, 08:15)
Aš iš vyrų tokio dydžio pradėjau pirkti. Tiko.
Pasakykit kaip su tuo yoox, kad surinkt 200 reikia brangesnes prekes pirkt? Nes škurlelius kelis pigius įdėjau ir jau antrą dėžę meta dar nesurinkus 200, už pirmą siuntimą rodo 20 eur (7 prekės), anrtoj 2 prekės 8 eur siuntimas.

Gal priimtumet i Yoox pirkima su batais nebrangiais biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 16, 08:15)

Norint nemokamo siuntimo reikia įsidėti bet kokias prekes, kurių bendra suma virš 200 Eur. Anksčiau berods 7 dauktus leisdavo dėti į vieną dėžę. Dabar gal kas ir pasikeitė.
Aš neseniai iš yoox pirkau, tai atsiuntė asmeninį kodą nemokamam siuntimui. Nereiks 200 Eur man rinkti, jei ką išsirinksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 16 rugsėjo 2022 - 07:30
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 09 16, 08:29)
Norint nemokamo siuntimo reikia įsidėti bet kokias prekes, kurių bendra suma virš 200 Eur.
Aš neseniai iš yoox pirkau, tai atsiuntė asmeninį kodą nemokamam siuntimui. Nereiks 200 Eur man rinkti, jei ką išsirinksiu

Tai nesvarbu kad per kelias dėžes ir kiek prekių, svarbu 200 eur?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 16, 08:30)
Tai nesvarbu kad per kelias dėžes ir kiek prekių, svarbu 200 eur?

Anksčiau berods 7 daiktus leisdavo vienoje dėžėje pirkti. Dabar gal kažkas pasikeitė. Nežinau.
Kai siuntimas būna nemokamas, taip ir rodoma. Jeigu jums rodo dvi dėžes ir du mokėjimus už siuntimą, tai tiek ir reiktų mokėti
Atsakyti
Gal kas žinote kavos draugo nuolaidos kodą?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 09 16, 08:51)
Kokia jūsų patirtis?

Man rodos čia nuo gamintojo priklauso ar skiriasi dydžiai iš vaikų bei vyrų skyrių. Nes tas pats dydis ir tarp skirtingų gamintojų nėra tapatus. Aš kažkada lyginau Landsend mergaičių ir moterų batus, tai kiek pamenu pagal jų dydžių lentelę buvo skirtumas tarp to paties dydžio (tiesa nedidelis, keli mm).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 16 rugsėjo 2022 - 08:46
QUOTE(Loram @ 2022 09 15, 22:27)

Yra, yra

QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 09 16, 08:51)
Kokia jūsų patirtis?

Dazniausiai manau platesni... bet 37-39 negi nerandat vaikisku batu? bigsmile.gif as iki 40 drasiai rasdavau sunui vaikiskus- Ecco, Geox, New balance... dabar 42-43, sunku unsure.gif pernai 42 aulinukus HH pirkau, tai ziema ir pravaiksciojo su jais, isorej oda, viduj tekstile, nebuvo jam salta, buvau ir sniegbacius Decatlone nupirkus, tai gal 2-3 kart apsiave rolleyes.gif siais metais kol kas esu NB nupirkus vyriskus aisku 43, tinka, dar Jordanus 43 vyriska irgi tiko, ziemai dar nezinau ka pirksiu, vel gal kokius HH ar kokius Columbia

Atsakyti