Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kokius skėčius vaikams turit? kad nebutu sunkus, bet tvirtas?

Ir dar gal patarsit kur pasižvalgyti lovatesių ?

Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2022 10 04, 09:27)
<p>Kokius skėčius vaikams turit? kad nebutu sunkus, bet tvirtas?
</p><p>Ir dar gal patarsit kur pasižvalgyti lovatesių ?
</p>

Aš pirkau tvirtą, plius, kad nelašėtų suskleidus, žiauriai geras dalykas. Aišku, į kuprinę netilps.
https://www.amazon.d...H...=UTF8&psc=1
Atsakyti
gal turit minčių kaip HM gaut nuolaidą? online. nes tikrai.... kažkaip seniau dažniau tų kodų būdavo. o dabar visai nėr unsure.gif
Atsakyti
Prigyrėt next boxeriukus tai dabar noriu išbandyti. Gal žinot ar next puslapyje sale išparduotas prekes pildo? Jūs iš next oficealaus puslapio perkar ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 10 04, 17:33)
Prigyrėt next boxeriukus tai dabar noriu išbandyti. Gal žinot ar next puslapyje sale išparduotas prekes pildo? Jūs iš next oficealaus puslapio perkar ar kur kitur?

Zalando siūlau pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 10 04, 17:33)

Aš dabar iš zalando pirkau, turėjau nuolaidų kodą. Jei netiks dydis, tikiuos galėsiu grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 10 04, 18:38)
Aš dabar iš zalando pirkau, turėjau nuolaidų kodą. Jei netiks dydis, tikiuos galėsiu grąžinti.

Kaip gauti tą nuolaidos kodą?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 10 04, 20:52)
Kaip gauti tą nuolaidos kodą?

zalando kodai vie6i arba asmeniniai. dabar pvz yra -15% nukainuotoms, ra6o kod1 puslapyje.
Atsakyti
O gal ABOUT YOU žinote kodą?
Atsakyti
Sveikos, aš vėl dėl tų triusikų 😁kuo skiriasi boxeriai nuo hipster? Kas tie hipsteriai? Pagal foto atrodo tokie pat kaip boxeriai. O nextas išrūšiuoja atskirai kažkodėl
Atsakyti
Sveikos! Gal kas uzsakunejate charlotte tilbury kosmetika?jei taip,is kur?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 10 03, 21:57)
Kažkas ieškojo dovanų papuošalų, tai radau advento kalendorių https://www.douglas.de/de/p/m000784238

O jie siunčia į LT? Kažkaip nepavyksta nupirkti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti