Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Dekui, lauksiu 😅. Gal turit? Sintetiniai jie, bet tikiuosi kad gerai skalbiasi ir šilti.

Sintetiniai, dėvisi ir skalbiasi puikiai. Man su petite ūgiu rankovės ilgos, tai raitojuosi. Nežinau kodėl, bet dukros trumpas chalatas yra storesnis ir šiltesnis nei mano ilgas

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 10 18, 05:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="73002824" data-time="1665918825"><div><p>Dekui, lauksiu 😅. Gal turit? Sintetiniai jie, bet tikiuosi kad gerai skalbiasi ir šilti.</p></div></blockquote><p>Sintetiniai, dėvisi ir skalbiasi puikiai. Man su petite ūgiu rankovės ilgos, tai raitojuosi. Nežinau kodėl, bet dukros trumpas chalatas yra storesnis ir šiltesnis nei mano ilgas</p>

Ačiū 4u.gif gaila, kad ilgas ne toks šiltas kaip trumpas, pataupė matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2022 10 16, 22:02)
Ieškau kas norėtų prisijungti ir pasidalinti siuntimą į LT iš ZOOPLUS.DE
Turiu extra 5% viskam
Vilnius. Saldus.pirkiniai eta gmail.com
Vis dar renku  ax.gif

Sveiki.
Ar yra nemokamas siuntimas?
Ir galvoju ar apsimoka pirkti didelius daiktus kaip karstykles, kraiką ar tik apsaugas nuo erkių perkate? Ką dar perkate?
Aš naujokė šiame reikale, nes dar tik rezervavome kačiuką veislyne 4u.gif
Fontanélį vandeniui norėčiau būtinai.
Aišku konteinerį ir tualetą su dubenėliais pirksim čia, ar geriau ir karstyklę pirkti čia, kad turėtų apsipratimui iškarto?

Ir per kiek laiko pristato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 18 spalio 2022 - 10:17

Prieš kelis metus pirkau vilnonį iš čia BENUTA.EU
Labai patenkinta wub.gif
ax.gif

Ačiū už puslapį! kaip tik paieškuose . Dar labai reikia kur yra  lovatiesių pirkti

Atsakyti

Zarahome, ikea  :4u:​  Kilimai rugvista.com  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 19 spalio 2022 - 07:03
Gal ką domina? Mažintas Jordan modelis, nes rašo 42, realiai 40.5-41 dydis. 26,5 cm
Kaina jų 108, ar už 78 parduodu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar verta rudenį nupirkti vaikui paspirtuką pavasariui? Gal kainos dabar geresnės? Ar pavasarį irgi būna nuolaidų? Ir kokį rekomenduotumėt paspirtuką 3.5m mergaitei?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 10 20, 10:23)
Ar verta rudenį nupirkti vaikui paspirtuką pavasariui? Gal kainos dabar geresnės? Ar pavasarį irgi būna nuolaidų? Ir kokį rekomenduotumėt paspirtuką 3.5m mergaitei?

Maniskiai si Micro riedejo -mazesni su mini micro, didesni su micro sprite
Atsakyti
Merginos, kur yra patvarių (ne skystas), gražių, fainų chlatatų paauglėms? Dukrai patinka viskas kas su gyvunais, linksmas koks su ausim ir pan. smile.gif mark spencer vieną radau, bet dingo dydis.
Lindex ankščiau turėjo, dabar nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 20 spalio 2022 - 11:04
QUOTE(Auruma @ 2022 10 20, 09:23)

Mano vaikas iki 5 metų važinėjo šiuo:
https://www.babycity...-2-4100301-0220
Dabar atliko ir sesei bus. Kokybė gera. Prieš 4 metus su akcija mokėjau 41 Eur (irgi pirkau ne sezono metu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 20 spalio 2022 - 14:06

Gal patarsite kur pigiau parkuoti porai savaičiu Rygos oro uoste?

Atsakyti

Gal patarsite kur pigiau parkuoti porai savaičiu Rygos oro uoste?

Atsakyti