Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2022 10 23, 21:08)
<p>Kas perkat iš lenkaičių per vinted, ar rašot pirmiau, klausiat, ar turi prekę, ar perkat automatiniu vinted būdu?  unsure.gif​ </p>

Perku automatiniu visuomet. Kažkas minėjo, jog per 5 d. jei neišsiunčia, rašai vinted, tada grąžina pinigus. Ne. Po 5 d. automatiškai vinted grąžina (nors realiai man kelis kartus buvo, kad po 6 dienų grąžino).
O su tuo apsaugos mokesčiu - ne tam jis skirtas. Ir pirmiausia, ar tai prekė ne tokia, kokios tikėjaisi, ar kas - pirmiausia su pardavėju komunikuoji. Man tas mokestis tik paprastas komisas, tik kitaip pavadintas...
Atsakyti
Kokius naudojate drėgmės surinkėjus? Į ką atkreipti dėmesį? Randu jonizuojančius orą, ar čia tik marketingas.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2022 10 26, 22:38)
Kokius naudojate drėgmės surinkėjus? Į ką atkreipti dėmesį? Randu jonizuojančius orą, ar čia tik marketingas.

Kad pats išsijungtų, užsistatytų veikimo laikas, veiktų tyliai. Mūsų toks senukas, turim virš 10metų. Veikia neypatingai tyliai, bet drėgmę renka tikrai gerai.
https://gotas.lt/dre...as-10l-24val/lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 27 spalio 2022 - 07:31
QUOTE(Nika77 @ 2022 10 26, 22:38)

va toki turim
https://pigu.lt/lt/n...-30l?id=4656647

puikus
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 10 24, 10:26)
Aš turiu tokį https://www.bosch-ho...glebox=manuals/. Daug visokių priedų, nors realiai naudojam tik tešlai maišyti ar baltymams plakti. Su daržovių pjaustykle man atrodo daug darbo išplauti, tai rankine pjaustykle geriau supjaustau. Citrusinių sulčiaspaudė man asmeniškai atrodo nepatikimai, norint išspausti sultis reikia gerai spausti vaisių, o tada tuo pačiu lenki žemyn ir kombaino priekį, baisu, kad nesulūžtų.
Tiesa po neilgo naudojimo buvo sugedę. Įjungus į rozetę visada sukdavosi plakiklis, nors šiaip buvo išjungta. Pataisė garantinis ir toliau veikia.

Turiu šio gamintojo, tik senelio modelio, apie 8m. Gan daug naudoju, veikia puikiai, daug priedų.
Atsakyti
Sveikos, turiu bėdą. Užaugo mūsų sūnus ir atėmė iš tėvo visas kojines 😁 perkam abiems vienodo dydžio. Dažniausia juodas vienspalves. Išskalbus sūnus susirenka kaip savas. Vyras vis nebeturi kojinių. Kaip jūs atskiriat kur kieno kojinės? 🤔 galvoju gal pradėt vienam pirkt juodas kitam pilkas ar pan. Daugiau nesugalvoju kaip atskirti
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 10 28, 22:49)
Sveikos, turiu bėdą. Užaugo mūsų sūnus ir atėmė iš tėvo visas kojines 😁 perkam abiems vienodo dydžio. Dažniausia juodas vienspalves. Išskalbus sūnus susirenka kaip savas. Vyras vis nebeturi kojinių. Kaip jūs atskiriat kur kieno kojinės? 🤔 galvoju gal pradėt vienam pirkt juodas kitam pilkas ar pan. Daugiau nesugalvoju kaip atskirti

Aš specialiai visiems perku kitokias smile.gif Nes kitaip nežinau kaip atskirti. Pas mane ir dukra ir sūnus dideli, kojinės visų vienodai pagal dydį atrodo. Sūnui buvau nupirkus iš HM juodas su užrašais Monday/Tuesday etc. Iškart aišku kokias mautis biggrin.gif
Dabar paprastas Skinijos ar Spartos, vienspalvės tik šone mažas raštelis, kad atskirti.
Atsakyti

Sveiki! Norėčiau nusipirkti automatinį muilo putų dozatorių. Kokį geriau pirkti, gal patarsite? Modelis? Talpa? Usb ar baterijomis kraunama? Lietuvoje ar ali yra gerų? Pasimetus.. Ačiū

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantik: 30 spalio 2022 - 21:19
QUOTE(padraika22 @ 2022 10 28, 22:49)

Perku skirtingas biggrin.gif Sunui ant bangos visokie Nike, Adidas ir pan sportiniai brandai, tai jam nuperku paka kokiu Adidas kojiniu ir ramu, cia jo, vyras tokiu nenesioja biggrin.gif
Atsakyti
Gal būtų norinčių prisijungti prie Panetone iš italijos. Pirksiu sau iš šios parduotuvės:
https://www.chiostrodisaronno.it/en/

Siuntimas į LT nuo 79 eur nemokamai. Iki nemokamo siuntimo trūksta apie 40 eur.
Vievis, Elektrėnai, Trakai, kitur galiu persiųsti paštomatu.
Rašyti rufalija@gmail.com
Atsakyti
Turim artimųjų aplinkoj italų, tai minėjo, kad lygiai tokie pat pas mus Panettone. Beje, pati ragavu jų atvežtų, tai tikrai nemačiau skirtumo.
Bet labai geros kainos būna per/po švenčių, va nukainuotų tai mielai pirkčiau. Buvom šiemet per Velykas, jetau, podykiai buvo, gaila, kad negalėjom parsivežti. Taip apmaudu buvo.
Ačiū, išsisiaugosiu linką, pasidairysiu vėliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 lapkričio 2022 - 00:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 02, 01:45)
Turim artimųjų aplinkoj italų, tai minėjo, kad lygiai tokie pat pas mus Panettone. Beje, pati ragavu jų atvežtų, tai tikrai nemačiau skirtumo.
Bet labai geros kainos būna per/po švenčių, va nukainuotų tai mielai pirkčiau. Buvom šiemet per Velykas, jetau, podykiai buvo, gaila, kad negalėjom parsivežti. Taip apmaudu buvo.
Ačiū, išsisiaugosiu linką, pasidairysiu vėliau bigsmile.gif

Taip,pas mus tokie patys,tik čia radau mažiukų po 100g,tai bus puikus priedas prie kalėdinių dovanų, LT nelabai radau tokių mažų,radau tik didmeninę prekybą
Atsakyti