QUOTE(Dziugile @ 2022 10 24, 00:07)
<p>Oje gal nebūsiu įkliuvus

sumokėjau iškart. Na bet 11 eur ne karvė, kaip nors išgyvensiu

</p><p>Tai kad suabejojau kaip klaust, ar lietuviškai rašyt, ar angliškai

</p>
Aš pirkus ne kartą, visada atsiuntė. Tik ne visada skuba su išsiuntimu. Ne kartą yra, kad automatiškai nupirkus kokias 2d neišsiunčia, o tada paklausus kada išsiųs, tą pačią dieną išsiunčia. Todėl, jei skubu iš pradžių užklausiu kada galės išsiųsti.
Visada rašau angliškai, man atrašo lenkiškai, bet per vertėją galima suprasti.
Šiaip pagal vinted taisykles berods per 5d turi išsiųsti, jei neišsiųs, tai parašykit vinted ir turėtų gražinti pinigus. Juk dėl tokių atvejų ir ima vinted pinigus, kitaip kokia čia pirkėjo apsauga.
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2022 10 23, 23:40)
Geriau klauskit

. Po nesekmingos prekės iš lenkaitės, prašau papildomu foto. Kažkaip dažnai apibūdinta prekė kaip labai geros būklės, stipriai prasilenkia su realybe 😏.
Arba dar yra pasitaikę, jei parašau dėl prekės , ją išima išvis iš prekybos 😊
Aš perku tik tas prekes, kur būna geros nuotraukos dienos šviesoje (ir nebūna dirbtinai šviesinta). Jokių prekių nufotkintų prietemoje ir tik su 1 foto iš tolo.
Bet šiaip lenkių prekių kainos dažnai būna geros. Kai būna lietuvių parduodama su aprašymais aka "labai geros būklės, tik maža dėmelė yra, plauti nebandžiau, bet manau lengvai išsiplaus" ir parduoda nepigiai. Jei ta "dėmelė" lengvai išsiplauna, tai kodėl neišplauna?