Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kryyste @ 2022 10 23, 09:49)
<p>Gal patarsite kur pigiau parkuoti porai savaičiu Rygos oro uoste?</p>

Mes čia visada paliekame, jie nėra pačiam oro uoste, toliau nuo oro uosto, bet nuveža ir parveža.

https://www.valetparking.lv/?lang=lt
Atsakyti

Kas perkat iš lenkaičių per vinted, ar rašot pirmiau, klausiat, ar turi prekę, ar perkat automatiniu vinted būdu?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 10 23, 20:08)
<p>Kas perkat iš lenkaičių per vinted, ar rašot pirmiau, klausiat, ar turi prekę, ar perkat automatiniu vinted būdu?  unsure.gif​ </p>

Mane jau nervina tos lenkės. Sūnus pirko xboxui žaidimą. Vieną kartą viena neišsiuntė. Dabar kita. Parašau angliškai neatrašo, parašau lietuviškai 😄 neatrašo. O lenkų nemoku. Su transleitu nesamonės būna. Bet esu pirkus sauskelnes, greit atsiuntė ir labai pigiai. Perku iškart nieko nerašius. Nervina, kai pardavinėja batus o nerašo vidpadžio. Apeinu tokius skelbimus
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 10 23, 21:08)
<p>Kas perkat iš lenkaičių per vinted, ar rašot pirmiau, klausiat, ar turi prekę, ar perkat automatiniu vinted būdu?  unsure.gif​ </p>

Geriau klauskit smile.gif. Po nesekmingos prekės iš lenkaitės, prašau papildomu foto. Kažkaip dažnai apibūdinta prekė kaip labai geros būklės, stipriai prasilenkia su realybe 😏.
Arba dar yra pasitaikę, jei parašau dėl prekės , ją išima išvis iš prekybos 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 23 spalio 2022 - 21:43

Oje gal nebūsiu įkliuvus :huh2: sumokėjau iškart. Na bet 11 eur ne karvė, kaip nors išgyvensiu :unsure:  

Tai kad suabejojau kaip klaust, ar lietuviškai rašyt, ar angliškai  :hmm: 

Atsakyti

Dar reikia virtuvinių kombainų rekomendacijų :4u: nenoriu kaži kokio labai mandro ir brangaus, nes manau, kad visų funkcijų nenaudosiu...

na reikia tortui kokį biskvitą išsiplakt, dar smulkintuvo reikia, nes sulaužiau prie mikserio kur buvo  :hmm: 

Kokias kombainų funkcijas naudojat, į ką vertėtų dėmesį atkreipt? O gal ką konkretaus galit rekomenduot?

Ačiū :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 10 24, 00:07)
<p>Oje gal nebūsiu įkliuvus huh.gif sumokėjau iškart. Na bet 11 eur ne karvė, kaip nors išgyvensiu unsure.gif  </p><p>Tai kad suabejojau kaip klaust, ar lietuviškai rašyt, ar angliškai  hmm.gif </p>

Aš pirkus ne kartą, visada atsiuntė. Tik ne visada skuba su išsiuntimu. Ne kartą yra, kad automatiškai nupirkus kokias 2d neišsiunčia, o tada paklausus kada išsiųs, tą pačią dieną išsiunčia. Todėl, jei skubu iš pradžių užklausiu kada galės išsiųsti.
Visada rašau angliškai, man atrašo lenkiškai, bet per vertėją galima suprasti.
Šiaip pagal vinted taisykles berods per 5d turi išsiųsti, jei neišsiųs, tai parašykit vinted ir turėtų gražinti pinigus. Juk dėl tokių atvejų ir ima vinted pinigus, kitaip kokia čia pirkėjo apsauga.
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2022 10 23, 23:40)
Geriau klauskit smile.gif. Po nesekmingos prekės iš lenkaitės, prašau papildomu foto. Kažkaip dažnai apibūdinta prekė kaip labai geros būklės, stipriai prasilenkia su realybe 😏.
Arba dar yra pasitaikę, jei parašau dėl prekės , ją išima išvis iš prekybos 😊

Aš perku tik tas prekes, kur būna geros nuotraukos dienos šviesoje (ir nebūna dirbtinai šviesinta). Jokių prekių nufotkintų prietemoje ir tik su 1 foto iš tolo.
Bet šiaip lenkių prekių kainos dažnai būna geros. Kai būna lietuvių parduodama su aprašymais aka "labai geros būklės, tik maža dėmelė yra, plauti nebandžiau, bet manau lengvai išsiplaus" ir parduoda nepigiai. Jei ta "dėmelė" lengvai išsiplauna, tai kodėl neišplauna?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 10 24, 00:19)
<p>Dar reikia virtuvinių kombainų rekomendacijų 4u.gif nenoriu kaži kokio labai mandro ir brangaus, nes manau, kad visų funkcijų nenaudosiu...
</p><p>na reikia tortui kokį biskvitą išsiplakt, dar smulkintuvo reikia, nes sulaužiau prie mikserio kur buvo  hmm.gif </p><p>Kokias kombainų funkcijas naudojat, į ką vertėtų dėmesį atkreipt? O gal ką konkretaus galit rekomenduot?
</p><p>Ačiū 4u.gif </p>

Aš turiu tokį https://www.bosch-ho...glebox=manuals/. Daug visokių priedų, nors realiai naudojam tik tešlai maišyti ar baltymams plakti. Su daržovių pjaustykle man atrodo daug darbo išplauti, tai rankine pjaustykle geriau supjaustau. Citrusinių sulčiaspaudė man asmeniškai atrodo nepatikimai, norint išspausti sultis reikia gerai spausti vaisių, o tada tuo pačiu lenki žemyn ir kombaino priekį, baisu, kad nesulūžtų.
Tiesa po neilgo naudojimo buvo sugedę. Įjungus į rozetę visada sukdavosi plakiklis, nors šiaip buvo išjungta. Pataisė garantinis ir toliau veikia.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 10 23, 23:19)
<p>Dar reikia virtuvinių kombainų rekomendacijų 4u.gif nenoriu kaži kokio labai mandro ir brangaus, nes manau, kad visų funkcijų nenaudosiu...
</p><p>na reikia tortui kokį biskvitą išsiplakt, dar smulkintuvo reikia, nes sulaužiau prie mikserio kur buvo  hmm.gif </p><p>Kokias kombainų funkcijas naudojat, į ką vertėtų dėmesį atkreipt? O gal ką konkretaus galit rekomenduot?
</p><p>Ačiū 4u.gif </p>

Nerekomenduoju Kenwood 😉
gera tik mėsmalė.
Atsakyti
Žadu pirkti kontakt. lęšius :

https://kodano.pl/ca...lt/?q=Biofinity
Atsakyti
gal kas nori kooperuoti UNIQLO siuntimui, Kaune
Atsakyti

Ačiū už nuomones apie kombainus. Dar klausimas, ar užtenka 600w galios, tarkim biskvitui 1-2 k. per mėnesį, kokteiliui ar mėsos gabalėliui susimalti? 

Mąstau apie Bosch  :rolleyes: 

Ačiū :4u: 

Atsakyti