Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Bet tai siaubas tie lietuviški verslai - siuntinį išsiunčia po sav, kurjeris su siuntiniais po miestą važinėjasi, aiškina kad namie neranda
Iš Europos greičiau gauni nei iš gretimo kiemo...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2022 12 01, 09:50)
Bet tai siaubas tie lietuviški verslai - siuntinį išsiunčia po sav, kurjeris su siuntiniais po miestą važinėjasi, aiškina kad namie neranda
Iš Europos greičiau gauni nei iš gretimo kiemo...

O taip... man is vokisko amazon atejo paskutine siunta po 4 dienu gal. Is about you penktadieni pristatynejo i pastomata, netilpo (ju deziu dydziai cia jau kita tema, kai 3 piras batu sugeba i toookia lavondeze idet), tai namo veze nuo penktadienio iki treciadienio, fainai. Neskaitant to, kad ir i pastomata laukiau tos siuntos gal 10 dienu nuo pirkimo...kosmosas unsure.gif
Atsakyti
Gal kas SENUKŲ nuolaidos kodą turite ir nenaudosite? Kur ne nuo 99 eur.
Papildyta:
Mano abouto siunta iš Vilniaus terminalo nuo 29 dienos irgi nepajuda.
Papildyta:
Mano abouto siunta iš Vilniaus terminalo nuo 29 dienos irgi nepajuda.
Atsakyti
Mamos, panaviguokit biggrin.gif biggrin.gif uzsakymas Kaledu seneliui- 3D piestukas ar rasiklis ir plansetei piestukas biggrin.gif kas do velnias? kas turi su tuo patirties? na google ismeta n visko.. plansete Samsung
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 12 01, 12:34)
Mamos, panaviguokit biggrin.gif  biggrin.gif  uzsakymas Kaledu seneliui- 3D piestukas ar rasiklis ir plansetei piestukas biggrin.gif  kas do velnias? kas turi su tuo patirties? na google ismeta n visko.. plansete Samsung

Planšetei pieštukų en. Galite papigiai neoriginalą, galite - originalą. Kaina dėl to labai skiriasi. Maniškės kaina nuo 80 (siųstis) iki 100 (LT).
Ir rinkitės pagal modelį savo.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 12 01, 10:04)
O taip... man is vokisko amazon atejo paskutine siunta po 4 dienu gal. Is about you penktadieni pristatynejo i pastomata, netilpo (ju deziu dydziai cia jau kita tema, kai 3 piras batu sugeba i toookia lavondeze idet), tai namo veze nuo penktadienio iki treciadienio, fainai. Neskaitant to, kad ir i pastomata laukiau tos siuntos gal 10 dienu nuo pirkimo...kosmosas unsure.gif

About you pristatymas kazkoks kosmosas, labai labai dideli jiems minusa kiekviena karta dedu uz tai. O jiems giliai vienodai biggrin.gif Jau viena karta net neistverus rasiau klausiau kur mano siunta, tai aisku Omnivoje tada greitai pajudejo ax.gif Ir mane irgi labai erzina dezes, kurios pastoviai netelpa i pastomata unsure.gif
Atsakyti
O kaip H&M? Pirkau šeštadienį, jokio judesio, nei supakavo, nei išsiuntė, na gal labai daug užsakymų... Gal kas irgi pirkot tomis dienomis?
Atsakyti
Mano about siuntytė (nedidelė) buvo nuo 29 nakties (1 val.) jau Vilniaus terminale.
Ryt skambinu, kame reikalas, kodėl net nejuda. Aha, pajudėjo - peradresuota biggrin.gif O dažnai gi perdadresavimai reiškia kitą paštomatą +3 d.d. blink.gif
Skambinu vėl. Buvo namų adresas, o dabar padarė paštomatą. Hmz.. tai kaip tik gi lengviau kurjeriui, nes nereikia laivų paštomatų. O dar belekaip sergu. Paklausė, ar palikti namus, sakau ok. Tai ką, dabar rašo, kad visai siuntimas sustabdytas blink.gif Nieko ten skubaus nėra, vasarinės prekės, bet vis tiek kažkaip nu... Ir kaip niekada aboutas išsiuntė greitai, bet Omniva jau pjauna biggrin.gif Ir dar pastebėjau, kad kuo didesnis užsakymas, tuo Aboutas ilgiau siunčia. Vieną kitą daiktuką greitai.
Atsakyti
man venipak kurjeris pasake, kad jei kyla klausimų reikia kalbėtis su venipak valdzia, o jis ne prie ko biggrin.gif
klausimas buvo tik vienas - kada pristatys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2022 12 01, 19:08)
O kaip  H&M? Pirkau šeštadienį, jokio judesio, nei supakavo, nei išsiuntė,  na gal labai daug užsakymų... Gal kas irgi pirkot tomis dienomis?

Pirkau ketvirtadieni ir penktadieni, antradieni abu uzsakymai jau buvo pas mane. Nustebau, kad taip greitai.
Atsakyti

O kaip ieškot nuolaidų kodų? Tiesiogg google ar turit kokias programėles?
Nemokamam siuntimui susirinkau, bet norisi gi dar kažkokios nuolaidėlės
https://www.florihana.com/en/

Kodai būna pas influenceres, bent jau man taip atrodo. Gal kas galit pasidalinti, kurios influencerės daugiausia kodais dalinasi? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 12 02, 09:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="73019090" data-time="1669817044"><div><p>O kaip ieškot nuolaidų kodų? Tiesiogg google ar turit kokias programėles?
Nemokamam siuntimui susirinkau, bet norisi gi dar kažkokios nuolaidėlės
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.florihana.com/en/'>https://www.florihana.com/en/</a></p></div></blockquote><p>Kodai būna pas influenceres, bent jau man taip atrodo. Gal kas galit pasidalinti, kurios influencerės daugiausia kodais dalinasi? </p>

Ačiū 4u.gif Tik nei vienos neseku unsure.gif . Būtų gerai, kad kas temoj pasidalintų, kuri ten iš jų dosni kodais biggrin.gif
Atsakyti