Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2022 12 02, 09:48)
Ačiū  4u.gif Tik nei vienos neseku  unsure.gif . Būtų gerai, kad kas temoj pasidalintų, kuri ten iš jų dosni kodais  biggrin.gif

Vintede dalinasi kodais.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2022 12 01, 19:08)
O kaip  H&M? Pirkau šeštadienį, jokio judesio, nei supakavo, nei išsiuntė,  na gal labai daug užsakymų... Gal kas irgi pirkot tomis dienomis?

Pirkau penktadienį, tai rodo, kad šiandien išsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 12 02, 11:22)
Vintede dalinasi kodais.

Kuriame vinted skyriuje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 12 02, 20:04)
Kuriame vinted skyriuje?  blink.gif

https://www.vinted.l...amp;per_page=20
Atsakyti
Gal kas turite Zalando koduką?
Atsakyti

Gal kas turite Zalando koduką?

Man įdomu, kaip zalando gauti kodą? Vienu metu pirkau tikrai daug, bet nei karto kodo negavau

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 12 03, 14:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="73019911" data-time="1670060257"><div><p>Gal kas turite Zalando koduką?</p></div></blockquote><p>Man įdomu, kaip zalando gauti kodą? Vienu metu pirkau tikrai daug, bet nei karto kodo negavau</p>

Peršasi išvada, kad reik mažiau pirkti, tada gausim biggrin.gif

---

Omniva praganė mano Aboutą mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 gruodžio 2022 - 14:14
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 12 03, 15:14)
Peršasi išvada, kad reik mažiau pirkti, tada gausim biggrin.gif

---

Omniva praganė mano Aboutą  mad.gif

Čia apie grąžinimą? Aš savaitę susirašinėjau su Aboutyou, kol jie atkapste mano grąžinimą, nes omniva irgi kažkur ganė, net nematė sistemoje pagal siuntos kodą.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 12 03, 15:33)
Čia apie grąžinimą? Aš savaitę susirašinėjau su Aboutyou, kol jie atkapste mano grąžinimą, nes omniva irgi kažkur ganė, net nematė sistemoje pagal siuntos kodą.

Ne, negaunu užsakymo. Kažkas nutiko unsure.gif O prarast labai nenoriu, nes labai geros kainos buvo unsure.gif

Man zalando buvo parašę, kad negavo iš logistų, bet man parašius, iš karto pervedė pinigus (nors ir negavo grąžinimo, kaip aš supratau. Nebent vėliau atėjo jiems jis).
Atsakyti
Laba diena, gal žinot kokia tarpininikę, kuri perka USA ir siunčia laivu? Šiaip viska visada perku per Rudaplaukę, bet ji laivu nesiunčia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 04 gruodžio 2022 - 14:54
QUOTE(laurita99as @ 2022 12 04, 15:29)
Laba diena, gal žinot kokia tarpininikę, kuri perka USA ir siunčia laivu? Šiaip viska visada perku per Rudaplaukę, bet ji laivu nesiunčia 4u.gif

Maziemsirdideliems@gmail.com Elona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 gruodžio 2022 - 16:37
QUOTE(laurita99as @ 2022 12 04, 14:29)

shipzee siuncia laivu. Pirkau zieminius batus rugsejo men, gavau ganetinai greitai
Atsakyti