Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2022 12 26, 12:25)
Su šventėm!

Priminkit prašau, kaip dabar su pirkimais iš Aliexpress. Ar ramiai perku ir į kainą įeina muito mokesčiai, ar turiu į kažką atkreipti dėmesį?

Paprastai mokesciai jau iskaiciuoti. Prie kainos buna parasyta ar iskaiciuoti. Daugiau nieko moketi papildomai nereikia.
Atsakyti
Aš tai apie Zalando pasidalinsiu.
Kai jie daro tas retas nuolaidas, reikia labai paskubėti pirkti ryte, nes po to pakelia kainas. Jau keliną kartą tai pastebiu.
Atsakyti
Pirksiu iš www.sonnenapotheke-hauenstein.de. gal kas Vilniuje norėtų prisijungti? Trūksta iki nemokamo siuntimo.
Atsakyti
Švenčių proga pamazinu kainas, netiko prieš šventes, tai po jų tuo labiau...
Naujos vyriškos NEXT kelnės. Liemuo 44,5, ties klubais 58, ilgis 105, ilgis nuo klyno 76 cm. 20 eur su siuntimu per paškomatą.
vartotojo įkelta nuotrauka
Uniqlo HEATTECH WARM LINED TROUSERS juodos, S dydis, 40 eur.
Uniqlo HEATTECH ULTRA STRETCH HIGH RISE THERMAL LEGGINGS TROUSERS, juodos, S dydis (galbūt kiek pamažintos, nors ir tamprios, liemuo 33 cm), 30 eur.
Atsakyti

Ir aš prašoviau su dydžiu, pirkau dukrai paauglėi (12m). Faini pašiltinti džinsai, šiek tiek tempiasi. 18 Eur

25 dydis, geriausiai žiūrėti išmatavimus:

Ilgis 85 cm

liemuo 33 cm

klešnė per klubus 21 cm

a91a441af01a3542174c378ab2a4cb5a.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 28 gruodžio 2022 - 09:21
Sveiki, gal amazon.de kas pirksite, prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
laba,
gal kur matėt tiesintuvų gerom kainom jau?
pvz:
https://inbeauty.lt/...dYwU8KR6Yih_XJk

https://www.mamaimam...vg_Da2vTDPN7Ul4
Atsakyti

Grąžinau į Boozt 3 prekes viena siunta, o pinigus grąžino už 2. Keistai kažkaip..

Ar yra kam taip buvę? 

Atsakyti
Gal būtų norinčių jungtis prie zooplus.de ? Pasidalinti siuntimo išlaidas bent jau per pusę😊7,99€
srita80@gmail.com
Vilnius,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *civukas*: 29 gruodžio 2022 - 09:58
laba,
gal kas AboutYou turi koduką gerą?
Atsakyti
Sveikos, gal yra kas iš Utenos? Ir galetu man jyske nupirkti staltiese? Niekur kitur nebera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2022 12 31, 22:55)
Sveikos, gal yra kas iš Utenos? Ir galetu man jyske nupirkti staltiese? Niekur kitur nebera unsure.gif

Parasykit i AZ susitarsim smile.gif

P.s. gal kas noretu i Domino spektakli/komedija "Striptizo ereliai" Vilniuje? Turiu 2 bilietus sausio 3d. Keiciasi planai, negalim nuvykti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 01 sausio 2023 - 11:19