Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(hollie @ 2023 01 03, 13:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73030275" data-time="1672735701"><div><p>Mergai, junkitės dar prie BURGA dėkliukų, vieno trūksta ir paims.</p></div></blockquote><p>kuri nare renka? as noriu</p>

Carlin
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2023 01 03, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73030275" data-time="1672735701"><div><p>Mergai, junkitės dar prie BURGA dėkliukų, vieno trūksta ir paims.</p></div></blockquote><p>kuri nare renka? as noriu</p>

Aš renku smile.gif vieno reikia ir perku.
Atsakyti

Aš renku smile.gifvieno reikia ir perku.

parasiau AZ.

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 01 03, 13:46)
Aš renku smile.gif vieno reikia ir perku.

Jau turiu 4, neberenku. Dar yra bent du norintys, tai jei kažkas kitas parinktų 4u.gif
Atsakyti
Gal turėjote reikalų su Ryanair? At įmanoma su jais susisiekti? Nepavyksta. Jie pakeitė mūsų skydžių ir pirmyn ir atgal datas, mums netinka viena data, norim pakeist, ar yra šansų??? Ar belieka susigrąžint pinigus kaip jie siūlo. Bet nesinori aršaukt, kaina dabar kiek didesnė jau. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2023 01 03, 09:55)
Tai cia tas 4 perki, moki uz 2 ju amzina akcija biggrin.gif bet va tarpininkes turi dar 20 proc off nuo tos kainos. jus neturit to kodo? smile.gif nes jei ne, tai pigiau gaunas per tarpininke

o kokia tarpininkė perka?
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2023 01 03, 18:00)
Gal turėjote reikalų su Ryanair? At įmanoma su jais susisiekti? Nepavyksta. Jie pakeitė mūsų skydžių ir pirmyn ir atgal datas, mums netinka viena data, norim pakeist, ar yra šansų??? Ar belieka susigrąžint pinigus kaip jie siūlo. Bet nesinori aršaukt, kaina dabar kiek didesnė jau. Ačiū.

rasykit jiems per chata
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2023 01 03, 18:00)

Manau tik pinigu grazinimas... dar joe ka nori tie Ryainairai Wizzairai deja unsure.gif

QUOTE(Carlin @ 2023 01 03, 21:47)
o kokia tarpininkė perka?

Take Online
Atsakyti
Kas norėtų jungtis prie zooplus.de ir pasidalinti siuntimą? Turiu 5% viskam
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 04 sausio 2023 - 10:37

Kas norėtų jungtis prie zooplus.de ir pasidalinti siuntimą? Turiu 5% viskam
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius 4u.gif

paieskosiu paste, man atrodo uz uzsakyma buvo atsiunte 10% koduka.

Persiusiu jei rasiu, nes dabar greitu laiku nieko nepirksiu.

Atsakyti
Sveiki. pribrendom roboto siurblio pirkimui. Ieškau, gal kur geresnę kainą pavyktų rasti. Renkamės tarp Xiaomi roborock s7 ir Debot 9. Amazon; uose didesnės nei pas mus, Allegro kol kas irgi neužmačiau gero pasiūlymo. 4u.gif Jei netyčia žinote gerą tašką būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte. Ačiū
Atsakyti
Aš kaip visada nervinuos, kad Omnivoj mano siuntos Vilniaus terminame marinuojasi gun_bandana.gif

___

Gal žinot, kada zara pildo? Kelintą val? Kol susiruošiau pirkt, nieko neliko biggrin.gif Bet atsiranda ten vis.
Atsakyti