Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rasosrasotos @ 2023 01 24, 22:14)
Xiaomi krenta siuksles atgal, pirkom kai pradejo nelaikyt Dyson baterija, bet pabande Xiaomi po kurio laiko nusipirkom senukui dysonui baterija, o tas X ir ir guli nenaudojamas. Pas mus Xiaomi Dreame berods V10, isvaizda panasi,  bet toli grazu neprilygsta Dyson

Atsiliepimai kurie blogi, tai dėl batarkės, kad po 8 mėn. nebelaiko. Aišku, dauguma rašo atsiliepimą tik pabandę. Nu negaliu, kažkaip 500-600 Eur šiuo metu labai nesinori skirti siurbliui.
Maniškio dyson keista batarkė - tiesiog neiškraunama. Bet visa kita atsisakė - plastmasės tiek rankena lūžo ir nebesisuka įepetys. Užsakėm naują, dar porą mėnesiu pasikankinau, kol visai nebesisuka ir su nauju. Tai veltui keitėm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 25, 00:40)
Atsiliepimai kurie blogi, tai dėl batarkės, kad po 8 mėn. nebelaiko. Aišku, dauguma rašo atsiliepimą tik pabandę. Nu negaliu, kažkaip 500-600 Eur šiuo metu labai nesinori skirti siurbliui.
Maniškio dyson keista batarkė - tiesiog neiškraunama. Bet visa kita atsisakė - plastmasės tiek rankena lūžo ir nebesisuka įepetys. Užsakėm naują, dar porą mėnesiu pasikankinau, kol visai nebesisuka ir su nauju. Tai veltui keitėm verysad.gif

Pas mus Dyson senukas - vienas iš pirmųjų modelių, prieš kokius metus irgi šepetys pradėjo nesisukt, tai vyras kažką ten išardęs pavalė, sutepė ir vėl metus dirbo kaip bitė. Dabar prieš kelias dienas vėl tas pats nutiko, bet dar netvarkė.
Bet batarkė tai visai nebelaiko unsure.gif Kur Jūs batarkę pirkot? Įdomu ar mano senam modeliui jų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2023 01 25, 11:43)
Pas mus Dyson senukas - vienas iš pirmųjų modelių, prieš kokius metus irgi šepetys pradėjo nesisukt, tai vyras kažką ten išardęs pavalė, sutepė ir vėl metus dirbo kaip bitė. Dabar prieš kelias dienas vėl tas pats nutiko, bet dar netvarkė.
Bet batarkė tai visai nebelaiko unsure.gif  Kur Jūs batarkę pirkot? Įdomu ar mano senam modeliui jų yra  g.gif

Mano irgi tvarkė, bet jau ne ten esmė, o kažkur rimčiau, matyt verysad.gif
Ebay, atrodo. Ne originalą, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2023 01 24, 16:39)
Su pagalbos prasymu  unsure.gif Italu amazone, nemokedama kalbos, kazkaip prispaudziau, kad pasidare pirktos kavos pries n laiko, prenumerata. Kur dabar ja rasti, kad atjungti ir nebesiustu man jos.  4u.gif

Šiaip visos Amazon yra sukurtos tokios pačios, tai net nemokant vokiečių, ispanų arba prancūzų galima iš atminties tokiose pačiose vietose spausti ir nuimti varneles.

Papraščiausiai pasikeiskite kalbą į anglų, o tada savo sąskaitoje ieškokite:

Your Account
Your Orders
Your Lists
Your Recommendations
Your Subscribe & Save Items

Ir nuimkite varnelę nuo to produkto. Esu vokiškajame prisiprenumeravusi vitaminus, nes iš esmės, visas amazones naudoju jų kalbomis, nepasikeičiu į anglų.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2023 01 25, 12:05)
Šiaip visos Amazon yra sukurtos tokios pačios, tai net nemokant vokiečių, ispanų arba prancūzų galima iš atminties tokiose pačiose vietose spausti ir nuimti varneles.

Papraščiausiai pasikeiskite kalbą į anglų, o tada savo sąskaitoje ieškokite:

Your Account
Your Orders
Your Lists
Your Recommendations
Your Subscribe & Save Items

Ir nuimkite varnelę nuo to produkto. Esu vokiškajame prisiprenumeravusi vitaminus, nes iš esmės, visas amazones naudoju jų kalbomis, nepasikeičiu į anglų.

Aciu, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 25, 13:24)
Mano irgi tvarkė, bet jau ne ten esmė, o kažkur rimčiau, matyt verysad.gif
Ebay, atrodo. Ne originalą, žinoma.

Na tada gali būti, kad rimtesnis gedimas.

Ačiū už info, reiks paieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2023 01 25, 11:43)
Bet batarkė tai visai nebelaiko unsure.gif  Kur Jūs batarkę pirkot? Įdomu ar mano senam modeliui jų yra  g.gif

Pas mane jau pora metu, tai sukasi, tai nesisuka. Nieko neremontuoju, pats pradeda suktis. Irgi viskas isluzo. Dar vos gyvas. Greiciau uzsilenktu. Jokiu dysonu daugiau!
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2023 01 25, 14:52)
Pas mane jau pora metu, tai sukasi, tai nesisuka. Nieko neremontuoju, pats pradeda suktis. Irgi viskas isluzo. Dar vos gyvas. Greiciau uzsilenktu. Jokiu dysonu daugiau!

Mes pirmą pirkom nebrangų, refurbished, dar tikrai gerom kainom tada buvo. Bet vat, kad veltui dabar keitėm antgalį, tai apmaudu.
O ką, jei ne dyson? Aš užsisakiau tą xiaomi. Bet vakar sudvejojau, jau sakiau, nepriimsiu siuntos, tada vyras pažiūrėjo apie juos, kaip ardo, kaip ten ką daro. Ir esminį dalyką išsaiškino, kad juos būtina iškrauti iki galo. O ne pasiurbei, vėl krauni. Taip negalima. Pas juos tam ir ekranas yra, kad matyti, kiek proc. liko. Na, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2023 01 24, 23:10)
ar paštomatu persiųstumėte?

Taip,galiu persiųst:4u:
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2023 01 25, 15:39)
Taip,galiu persiųst:4u:

kokiu el.paštu atsiųsi užsakymą? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 25, 15:51)
Mes pirmą pirkom nebrangų, refurbished, dar tikrai gerom kainom tada buvo. Bet vat, kad veltui dabar keitėm antgalį, tai apmaudu.
O ką, jei ne dyson? Aš užsisakiau tą xiaomi. Bet vakar sudvejojau, jau sakiau, nepriimsiu siuntos, tada vyras pažiūrėjo apie juos, kaip ardo, kaip ten ką daro. Ir esminį dalyką išsaiškino, kad juos būtina iškrauti iki galo. O ne pasiurbei, vėl krauni. Taip negalima. Pas juos tam ir ekranas yra, kad matyti, kiek proc. liko. Na, žiūrėsim.

Atsimenu. Pirkom panasiu laiku su jumis. 2017-09. Mokejau 169 svarus. Dyson V 6 mano. Susidejus krepseli amzone esu, sepeteli(185mm), batarke ir konteineri siukslem (nes nuluzo dangtelis, kur siuksles laiko. Jei tiktu mano modeliui jusu detales galeciau nebrangiai nupirkt, vistiek ismesit. O as dar kaime panaudociau.
Mums labai rekomendavo philipsus. Bet kainos 400-500eu, tai daugokai. Bet dysonu nerekomendavo, sake tik, kad isreklamuoti. Pvz kraiko nesiurbia visai, stumdo. Tai sake reik ziuret, kad nebutu tokie zemi, kaip dyson.

Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2023 01 25, 19:25)
Atsimenu. Pirkom panasiu laiku su jumis. 2017-09. Mokejau 169 svarus. Dyson V  6 mano. Susidejus krepseli amzone esu, sepeteli(185mm), batarke ir konteineri siukslem (nes nuluzo dangtelis, kur siuksles laiko. Jei tiktu mano modeliui jusu detales galeciau nebrangiai nupirkt, vistiek ismesit. O as dar kaime panaudociau.
Mums labai rekomendavo philipsus. Bet kainos 400-500eu, tai daugokai. Bet dysonu nerekomendavo, sake tik, kad isreklamuoti. Pvz kraiko nesiurbia visai, stumdo. Tai sake reik ziuret, kad nebutu tokie zemi, kaip dyson.

Su kitais antgaliais veikia, tai, greičiausiai nemesim.
Atsakyti