Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 02 24, 20:13)
Kur perkant geresne kaina Pandoras?

Vintede
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 02 24, 20:44)

Bet žiauriai padirbinių daug.
Kaip atskirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 vasario 2025 - 21:28
kaip parašyti amazon.de, del negautos siuntos? kiek naršau vien chatbootai, kurie automatiškai atrašo.. standartines frazes
ar jau čia pamiršti... ir kitą užsisakyti unsure.gif
Atsakyti

merginos, ar kuri nors Vokietijos vaistinė ar kosmetikos parduotuvė siunčia į LT? Noriu Priorin kapsulių, amazon.de kaina nedraugiška

Atsakyti
Kur rast pigiau tokių t-shirtų?
https://www.graziaia...neliai-sunshine
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 03 03, 00:03)

https://m.shein.com/...p-16265676.html

https://m.shein.com/...T...dir&ret=mnl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 04 kovo 2025 - 08:07
QUOTE(padraika22 @ 2025 02 19, 16:46)
Šiaip ne į temą, ar airbnb niekada nesinaudojate? Aš neretai geresnių kainų randu airbnb nei bookinge. Dabar iš keeturių apgyvendinimo vietų tik vieną ėmėm iš bookingo. 3 iš airbnb.

gal kas žino, ar dar yra kažko panašaus į bookingą, airbnb?

Ne biggrin.gif nes as laaaabai megstu booking su nemokamu atsaukimu ir nemokant is anksto pinigu, airnbnb nera tokios galimybes, turi moket pinigus iskart ir paskui jeigu ka grazina. As kazkaip su bookingu... arba tada tiesiogiai per viesbuciu sveitaines bookinu, nes dazniausiai pigiau.

QUOTE(Užsispyrusi @ 2025 02 20, 18:26)
Apartamentų puslapyje einat žemyn, yra atsiliepimai, tada žemiau "keliautojų klausimai" ir šone yra skiltis "Užduoti klausimą". Bandykit per ten. Man neteko naudotis, klausdavau tik rezervavusi.

Oi... jie ten atsako po puses metu arba neatsako isvis i tuos klausimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2025 03 04, 10:44)
Oi... jie ten atsako po puses metu arba neatsako isvis i tuos klausimus unsure.gif

Gali būti, niekad nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 02 19, 15:46)
Šiaip ne į temą, ar airbnb niekada nesinaudojate? Aš neretai geresnių kainų randu airbnb nei bookinge. Dabar iš keeturių apgyvendinimo vietų tik vieną ėmėm iš bookingo. 3 iš airbnb.

gal kas žino, ar dar yra kažko panašaus į bookingą, airbnb?

airbnb naudojuos per puse su booking. man airbnb labiau patinka, ir kainos patrauklesnes. nervina tik, kad reikia moket is anksto. labai bijojau, kad pvz dubajuj naujametinius apart atsauks. bet viskas buvo auksciausiam lygy. viska taip organizavo mum tie seimininkai, kad buvau apakus. kai turiu bilietus rankoj, dazniausiai, tada keliauju su airbnb, kai vaziuojam auto, visada pasilieku teise nemokamo atsaukimo, todel renkuos booking, nes jei kazkas kazkur pastringa, arba nori pabut kur labiau patiko, gali truputi pamanipuliuot biggrin.gif. bet ilgesnes viesnages pasiulymai, man asmeniskai, geresni su airbnb.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2025 03 04, 09:44)

cia asmenine patirtis? visada atsako. tukstancius kartu esu klausus. tiesa, jei yra viesbutis, as tiesiog paskambinu, nes kontaktus galima rast internete, jei privatus apartamentai, tada rasau, nors galima ir kontaktus rast paguglinus. paprastai jie buna keliose platformose.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2025 03 04, 09:44)
Ne biggrin.gif nes as laaaabai megstu booking su nemokamu atsaukimu ir nemokant is anksto pinigu, airnbnb nera tokios galimybes, turi moket pinigus iskart ir paskui jeigu ka grazina. As kazkaip su bookingu... arba tada tiesiogiai per viesbuciu sveitaines bookinu, nes dazniausiai pigiau.

Man irgi dėl to labiau patinka booking. Pvz. turėjau susiplanavusi kelionę ir avialinijos atšaukė skrydį. Su Airbnb pinigai būtų į balą. Visada booking užsakinėju su galimybe atšaukti ir nemoku į priekį
Atsakyti
Per kiek dienų nextas ateina?

Gal kas nori jungtis vilniuj?

Trūksta 4 Eur iki free, nėra laiko knitis, laikas spaudžia.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 03 04, 11:41)
Per kiek dienų nextas ateina?

Gal kas nori jungtis vilniuj?

Trūksta 4 Eur iki free, nėra laiko knitis, laikas spaudžia.

Greitai kazkaip ateina man is ju
Atsakyti