Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2025 03 04, 09:05)

*****, reikia čia ir dabar, per kiek jie atsiunčia? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2025 03 04, 10:41)
Greitai kazkaip ateina man is ju

Kas tas greitai?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2025 03 04, 10:41)
Greitai kazkaip ateina man is ju

man pora savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
Renku atida.fr
Nuo 100€ nemokamas siuntimas. Vilnius. Galimas siuntimas.
Siuskite krepseliu kopijas
s e n s e s h o p p i n g ETA gmail.com
Beauty days -20% daug kam Vichy, Cerave, Svr, Eucerin, A-derma nuolaidos. Yra geru kainu!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 03 04, 11:50)
*****, reikia čia ir dabar, per kiek jie atsiunčia?  biggrin.gif
Papildyta:

Kas tas greitai?

Man ateina tikrai per 4-5 dienas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 03 04, 11:22)
man pora savaiciu  biggrin.gif

Nextas? blink.gif
Atsakyti
Sakykit, Next grąžinimas mokamas, reikia grąžinti per DPD?
Atsakyti
Dar renku 4u.gif

QUOTE(simpa @ 2025 02 22, 18:09)
Gal yra norinčių jungtis prie Atida.fr4u.gif Kaunas arba su persiuntimu  4u.gif

xsimpax@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 03 04, 15:15)

Aha, paskutinį kartą padalino į dvi dalis ir laukiau. Kažkoks briedas.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2025 03 04, 12:55)
Renku atida.fr
Nuo 100€ nemokamas siuntimas. Vilnius. Galimas siuntimas.

Sveiki, nusiunčiau Jums laiškutį.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 03 04, 11:11)
airbnb naudojuos per puse su booking. man airbnb labiau patinka, ir kainos patrauklesnes. nervina tik, kad reikia moket is anksto. labai bijojau, kad pvz dubajuj naujametinius apart atsauks. bet viskas buvo auksciausiam lygy. viska taip organizavo mum tie seimininkai, kad buvau apakus. kai turiu bilietus rankoj, dazniausiai, tada keliauju su airbnb, kai vaziuojam auto, visada pasilieku teise nemokamo atsaukimo, todel renkuos booking, nes jei kazkas kazkur pastringa, arba nori pabut kur labiau patiko, gali truputi pamanipuliuot biggrin.gif. bet ilgesnes viesnages pasiulymai, man asmeniskai, geresni su airbnb.
Papildyta:

cia asmenine patirtis? visada atsako. tukstancius kartu esu klausus. tiesa, jei yra viesbutis, as tiesiog paskambinu, nes kontaktus galima rast internete, jei privatus apartamentai, tada rasau, nors galima ir kontaktus rast paguglinus. paprastai jie buna keliose platformose.

Man irgi patinka nemokamas atšaukimas bookinge ir kiek esu klausus žinute, praktiškai iš karto esu gavus atsakymus. Dabar gegužiui savaitei Ispanijoje užsakiau, bookingas geriausią kainą pasiūlė, bet negalima naudoti piniginės pinigų biggrin.gif Dar noriu pasidalinti, kad norint gauti 10 proc bookinge, reikia užsakinėti per priceless, nereikia tada jokių kodų gaudyti.

Gal žinot kokį eurovaistinės koduką?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 03 05, 17:58)
Man irgi patinka nemokamas atšaukimas bookinge ir kiek esu klausus žinute, praktiškai iš karto esu gavus atsakymus. Dabar gegužiui savaitei Ispanijoje užsakiau, bookingas geriausią kainą pasiūlė, bet negalima naudoti piniginės pinigų biggrin.gif  Dar noriu pasidalinti, kad norint gauti 10 proc bookinge, reikia užsakinėti per priceless, nereikia tada jokių kodų gaudyti.

Gal žinot kokį eurovaistinės koduką?

Kas tas priceles? 🫣😊
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 03 05, 22:35)
Kas tas priceles? 🫣😊

https://www.priceles...com-premium-esg
per čia jungiantis į bookingą ir dar kitokių nuolaidų yra
Atsakyti