Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(donaa @ 2025 10 27, 14:05)
Aš galiu nupirkti. Iki nemokamo siuntimo trūko 35 Eur, pažiūrėsiu kiek trūksta kai nuolaida padidėjo iki -20%. Vilnius  4u.gif

mano dabar kainuoja 39,95€, kai suprantu, reikia surinkti 4 vnt už vienodą kainą, kad suveiktu papildomai -50%.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2025 10 27, 13:57)
mano dabar kainuoja 39,95€, kai suprantu, reikia surinkti 4 vnt už vienodą kainą, kad suveiktu papildomai -50%.

Trūksta prisijungiančių su 3 telefono dėkliukais. Siuntimas nemokamas, vienas dėkliukas gausis apie 20-22 Eur. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Esat išbandžiusios šitą PL https://naoko-store....xGXgGxyp14CIDZM
Siunčia DPD į Lietuvą.
Atsakyti
Kur užsieny darot foto knygas?
Atsakyti
Kur visos dingot? unsure.gif
Nesidarot BF listo?

Gal pamenat, ar pernai Uniqlo buvo BF nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 02, 17:42)
Kur visos dingot? unsure.gif
Nesidarot BF listo?

Gal pamenat, ar pernai Uniqlo buvo BF nuolaidos?

prisipirkau kelioniu ir nieko nebereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 02, 19:25)
prisipirkau kelioniu ir nieko nebereik  biggrin.gif

Kur varysi papasakok?
Mus tai vaikų mokslai stabdo frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 02, 19:38)
Kur varysi papasakok?
Mus tai vaikų mokslai stabdo  frusty.gif

as tai su draugem, ir tik karta su vaiku, per jo gimtadieni. dar del nauju neapsisprendziu. labai tingiu namie tas misraines makaluot, tai dar vis svarstau ka cia per tas kaledas nuveikus. naudingiau kazkokie ispudziai, nei murksojimas uz stalo. noriu kur silta, bet ten kur silta, ten reik toli skrist, vel blogai, nes to laiko labai daug nera biggrin.gif o cia salia viska jau esam +- isnarse ir nesi tikras del gero oro. zodziu vis dar apmastymuose.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 02, 20:08)
as tai su draugem, ir tik karta su vaiku, per jo gimtadieni. dar del nauju neapsisprendziu. labai tingiu namie tas misraines makaluot, tai dar vis svarstau ka cia per tas kaledas nuveikus. naudingiau kazkokie ispudziai, nei murksojimas uz stalo. noriu kur silta, bet ten kur silta, ten reik toli skrist, vel blogai, nes to laiko labai daug nera biggrin.gif o cia salia viska jau esam +- isnarse ir nesi tikras del gero oro. zodziu vis dar apmastymuose.

Fainai. Aš tai neturiu tokių draugių, kad vyktų unsure.gif
Airbaltic nebematau gerų kainų..
Jo, neilgam ir kur šilta - nein suderinti, nebent koks Dubajus iš LT. Bet ne mano finansams.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 02, 20:26)
Fainai. Aš tai neturiu tokių draugių, kad vyktų unsure.gif
Airbaltic nebematau gerų kainų..
Jo, neilgam ir kur šilta - nein suderinti, nebent koks Dubajus iš LT. Bet ne mano finansams.

man labai patiko visi reikalai su LOTu per varsuva. nerealiai patogus laikai, viskas paprasta ir nebrangu. su airbalticu skrisiu tik i barsa, nes mum reikia atsidurt iki pietu ten. uztat kaina i viena puse 90 eur!!!! kapiec. blink.gif suu jais neapsimoka niekur skrist, nes baisus brangumas.

dubajus nebrangus!!!! buvaU, ZINAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 02 lapkričio 2025 - 19:52
QUOTE(JMD @ 2025 11 02, 20:51)
dubajus nebrangus!!!! buvaU, ZINAU.

Papasakok trumpai, prašau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 02, 19:54)
Papasakok trumpai, prašau blink.gif

Aga ir man idomu🤔🤩🎈
Atsakyti