Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 05, 13:53)
Jooo, būsiu sumaišius su privačia kajute keliantis ratu. Jos kaina didelė.
Aciū už pasidalinimą 4u.gif
Manoji svaigstą apie Dubajų, ryškiai ruzkių tiktokų įtaka.
Gal ir aš pakeisčiau požiūri? Nu vat ne mano atrodo kryptis, tiek, kad patogu iš Vilniaus.
Bet man ši... nori į tolimą Aziją, o dėl vaikų - sunkiai suderinama.

Ps: jau kokią blogą naujieną apie Turkijos tarpininkę išgirdau, na kas per neteisybės  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Prie ko čia rusai ir tiktokai? Ten tikrai faina. Tiek prieš 20 metų, tiek dabar. Aišku, kiekvienam savo. Bet pvz man nebuvo dar tokios šalies į kurią nenorėčiau biggrin.gif vaikui dabar padarysiu nerealią staigmeną gimtadieniui. Turėtų nukrist iš laimės biggrin.gif "imsiu būtent emocija o ne daiktais. Anas dar nežino biggrin.gif

O kas su tavo vaikais blogai? Juk jau dideli. Tavo bičui man rodos tiek kiek manajam o dukrai juk irgi jau vir 10. Ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 13:48
QUOTE(JMD @ 2025 11 05, 07:46)
Mes keliaujam tik savarankiškai. Viebintelė kelionė į Indoneziją buvo su grupe. Bet sakiau daugiau klaidų nedarysim. Per daug tūso ir žmonių. Nors pati kelionė buvo fantastinė.

Dubajuj gyvenam tik Marinoj. Niekur kitur man nepatinka. Visada yra kur vakare išeiti, iki jūros ranka paduot, visos pramogos ir tt. Man ten jauku ir niekur kitur gyvent nesinori. Bet aš toks žmogus, jei man kažkur patiko, galiu varyt N kartų ten pat. Iš oro uosto už labai pigiai į miestą atvarai su tram'u. Žiauriai tiksliai važinėja jie ir labai greitai. Taxai pigūs, bet tramai ar autikai dar pigesni. Mes su taxu važiavę gal tik kelis kartus. Visur kitur su viešuoju transportu. Nusiperki kortelę, ją pasipildai ir varai kur nori. Aišku, kai pamatai, kad iki tavo objekto 37 stotelės, bišk išsigąsti  biggrin.gif bet paskui pripranti ir viskas ok. Skrydžio kaina gera tokia, kokią sau gali leisti. Vienam 200€ yra kosmosas, mes kai jau labai norėjom mokėjom Po 650 ir buvo ok. Bet taip, tai buvo nauji metai. Reikia ir tą įvertint. Mes gyvenam paprastai Silverene tower. Po mumis yra carrefour'as ir žiauriai geras nu dabar kad nesuklyst libaniečių??? restoranas atrodo biggrin.gif nesveikai skanu. Gaminamės ir namie. Visko ten yra kiek nori. Už uždarų durų daugiau nei lietuvoj. Apie vaisius, daržoves ir visa kita apskritai tyliu. Dviese su sūnum pietavom Jumeirah kažkuriam restorane su baltom staltiesėm ir vaizdu į burę. Aš mėgstu visko daug paragaut, nuo humusų iki avienos čiopsų. 70€ vakarienė. Čia daug? Pas  kaimynus 50€ vakarienė mum dviem. Bet vat užėjom į 5 Guys, čia tas pat kas makdonaldas, man atrodo irgi 50€ palikom. Užtat bulvyčių gavom tokį maximos maišą, 3 dienas namie  dar šildėm ir valgėm. Žodžiu kapiec  biggrin.gif dubajus tiek man tiek mano vaikui žiauriai patinka. Skrisčiau net savaitgaliui  biggrin.gif beje, valgėm ir ir šalia burj kalifos ir tų kitų mandrų garsių objektų, na niekur nemokėjom daugiau 70-80€ dviem. Patikėkit, mano tie 205 centimetrai valgo tikrai daug  biggrin.gif daugiausia kainuoja tie lankomi objektai. Bet tai nėra kažkoks kosmosas. Taip, pardėje maistas kiek brangesnis nei LT, bet kažkokio ryškaus ir žiauriai didelio skirtumo aš nepajutau. Mes labai daug keliaujam, tai mėgstam ir į vietinės reikšmės restoranus ar užkandines užeit, ten ryyškiai pigiau nei centre. Šimtai skirtingų tautų ten gyvena, galimybė pajusti daugybę skonių, tradicijų ir pan. Ai, ėjom į Czn burak restoraną. Buvo labai labai skanu. Gal kiek brangiau, bet jis įsikūręs Dubai Malle, tai nėr ko norėt. Į Salt bae nėjom iš principo  biggrin.gif

Omg, JMD, labai ačiūūū už tokį pasidalinimą🤩 žiauriai vertingas, kai nesi buvęs🎈
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2025 11 05, 12:56)
Omg,  JMD, labai ačiūūū už tokį pasidalinimą🤩 žiauriai vertingas, kai nesi buvęs🎈

Beja, per kur ieskote kur apsistoti? Booking ar kažkur kitur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2025 11 05, 15:02)
Omg,  JMD, labai ačiūūū už tokį pasidalinimą🤩 žiauriai vertingas, kai nesi buvęs🎈
Papildyta:

Beja, per kur ieskote kur apsistoti? Booking ar kažkur kitur? 4u.gif

as susiradau per airbnb.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 05, 13:06)
as susiradau per airbnb.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 05, 14:46)
Prie ko čia rusai ir tiktokai? Ten tikrai faina. Tiek prieš 20 metų, tiek dabar. Aišku, kiekvienam savo. Bet pvz man nebuvo dar tokios šalies į kurią nenorėčiau  biggrin.gif  vaikui dabar padarysiu nerealią staigmeną gimtadieniui. Turėtų nukrist iš laimės  biggrin.gif "imsiu būtent emocija o ne daiktais. Anas dar nežino  biggrin.gif

O kas su tavo vaikais blogai? Juk jau dideli. Tavo bičui man rodos tiek kiek manajam o dukrai juk irgi jau vir 10. Ar klystu?

Maniškė viską rusų kalba žiūri, ten labai daug rusų reelsų apie dubajų.
Dar Japonija ją vilioja.
su vaikais tai gerai, bet negalime važiuoti nei su jais, nei be jų. O vasarą mes negalime.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 05, 15:38)
Maniškė viską rusų kalba žiūri, ten labai daug rusų reelsų apie dubajų.
Dar Japonija ją vilioja.
su vaikais tai gerai, bet negalime važiuoti nei su jais, nei be jų. O vasarą mes negalime.

Į Dubajų nuo lapkričio iki kovo, vėliau mirtis biggrin.gif arba, nebent jei patinka +50

beje i Japonija mes esame irgi numate, tik dar neapsisprendem kada, nes reikia geru 3 savaiciu. Info jau renku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: [b!]Šiandien[/b!], 15:03
Gal yra tarp mūsų mėgstančių žygius?smile.gif reikia rekomendacijos batams, kurie tiktų lipant į kalnus vasario mėn, ty žiemai tinkamų ☺️

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 05, 12:53)
Jooo, būsiu sumaišius su privačia kajute keliantis ratu. Jos kaina didelė.
Aciū už pasidalinimą 4u.gif
Manoji svaigstą apie Dubajų, ryškiai ruzkių tiktokų įtaka.
Gal ir aš pakeisčiau požiūri? Nu vat ne mano atrodo kryptis, tiek, kad patogu iš Vilniaus.
Bet man ši... nori į tolimą Aziją, o dėl vaikų - sunkiai suderinama.

Ps: jau kokią blogą naujieną apie Turkijos tarpininkę išgirdau, na kas per neteisybės  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Kas per tarpininke, ne Asta kartais? ir kas atsitiko?
Atsakyti