Mes keliaujam tik savarankiškai. Viebintelė kelionė į Indoneziją buvo su grupe. Bet sakiau daugiau klaidų nedarysim. Per daug tūso ir žmonių. Nors pati kelionė buvo fantastinė.
Dubajuj gyvenam tik Marinoj. Niekur kitur man nepatinka. Visada yra kur vakare išeiti, iki jūros ranka paduot, visos pramogos ir tt. Man ten jauku ir niekur kitur gyvent nesinori. Bet aš toks žmogus, jei man kažkur patiko, galiu varyt N kartų ten pat. Iš oro uosto už labai pigiai į miestą atvarai su tram'u. Žiauriai tiksliai važinėja jie ir labai greitai. Taxai pigūs, bet tramai ar autikai dar pigesni. Mes su taxu važiavę gal tik kelis kartus. Visur kitur su viešuoju transportu. Nusiperki kortelę, ją pasipildai ir varai kur nori. Aišku, kai pamatai, kad iki tavo objekto 37 stotelės, bišk išsigąsti

bet paskui pripranti ir viskas ok. Skrydžio kaina gera tokia, kokią sau gali leisti. Vienam 200 yra kosmosas, mes kai jau labai norėjom mokėjom Po 650 ir buvo ok. Bet taip, tai buvo nauji metai. Reikia ir tą įvertint. Mes gyvenam paprastai Silverene tower. Po mumis yra carrefour'as ir žiauriai geras nu dabar kad nesuklyst libaniečių??? restoranas atrodo

nesveikai skanu. Gaminamės ir namie. Visko ten yra kiek nori. Už uždarų durų daugiau nei lietuvoj. Apie vaisius, daržoves ir visa kita apskritai tyliu. Dviese su sūnum pietavom Jumeirah kažkuriam restorane su baltom staltiesėm ir vaizdu į burę. Aš mėgstu visko daug paragaut, nuo humusų iki avienos čiopsų. 70 vakarienė. Čia daug? Pas kaimynus 50 vakarienė mum dviem. Bet vat užėjom į 5 Guys, čia tas pat kas makdonaldas, man atrodo irgi 50 palikom. Užtat bulvyčių gavom tokį maximos maišą, 3 dienas namie dar šildėm ir valgėm. Žodžiu kapiec

dubajus tiek man tiek mano vaikui žiauriai patinka. Skrisčiau net savaitgaliui

beje, valgėm ir ir šalia burj kalifos ir tų kitų mandrų garsių objektų, na niekur nemokėjom daugiau 70-80 dviem. Patikėkit, mano tie 205 centimetrai valgo tikrai daug

daugiausia kainuoja tie lankomi objektai. Bet tai nėra kažkoks kosmosas. Taip, pardėje maistas kiek brangesnis nei LT, bet kažkokio ryškaus ir žiauriai didelio skirtumo aš nepajutau. Mes labai daug keliaujam, tai mėgstam ir į vietinės reikšmės restoranus ar užkandines užeit, ten ryyškiai pigiau nei centre. Šimtai skirtingų tautų ten gyvena, galimybė pajusti daugybę skonių, tradicijų ir pan. Ai, ėjom į Czn burak restoraną. Buvo labai labai skanu. Gal kiek brangiau, bet jis įsikūręs Dubai Malle, tai nėr ko norėt. Į Salt bae nėjom iš principo
Omg, JMD, labai ačiūūū už tokį pasidalinimą🤩 žiauriai vertingas, kai nesi buvęs🎈
Omg, JMD, labai ačiūūū už tokį pasidalinimą🤩 žiauriai vertingas, kai nesi buvęs🎈