Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 02, 21:54)
Papasakok trumpai, prašau blink.gif

Ką pasakot?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 03, 16:03)
Ką pasakot?

Kodėl Dubajuj nebrangu. Kokios kainos? Lidl yra? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 03, 14:03)
Ką pasakot?

Man tai įdomu, kuri lokacija geriausiai apsistoti? Kaip nukeliaut nuo oro uosto? Kokia jau kaina skrydžio skaitosi gera? Kaip kainos kavinėse?

Kadangi labai retai savarankiškai keliaujam, tai kyla daug klausimų🙈
Atsakyti
gal kas turi? pirktumet dar kartą? pliusai/minusai?

https://premiumnamai...ito-slushiepro/

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 04 lapkričio 2025 - 20:04
QUOTE(D'esire @ 2025 11 04, 10:29)
Man tai įdomu, kuri lokacija geriausiai apsistoti? Kaip nukeliaut nuo oro uosto? Kokia jau kaina skrydžio skaitosi gera? Kaip kainos kavinėse?

Kadangi labai retai savarankiškai keliaujam, tai kyla daug klausimų🙈

Mes keliaujam tik savarankiškai. Viebintelė kelionė į Indoneziją buvo su grupe. Bet sakiau daugiau klaidų nedarysim. Per daug tūso ir žmonių. Nors pati kelionė buvo fantastinė.

Dubajuj gyvenam tik Marinoj. Niekur kitur man nepatinka. Visada yra kur vakare išeiti, iki jūros ranka paduot, visos pramogos ir tt. Man ten jauku ir niekur kitur gyvent nesinori. Bet aš toks žmogus, jei man kažkur patiko, galiu varyt N kartų ten pat. Iš oro uosto už labai pigiai į miestą atvarai su tram'u. Žiauriai tiksliai važinėja jie ir labai greitai. Taxai pigūs, bet tramai ar autikai dar pigesni. Mes su taxu važiavę gal tik kelis kartus. Visur kitur su viešuoju transportu. Nusiperki kortelę, ją pasipildai ir varai kur nori. Aišku, kai pamatai, kad iki tavo objekto 37 stotelės, bišk išsigąsti biggrin.gif bet paskui pripranti ir viskas ok. Skrydžio kaina gera tokia, kokią sau gali leisti. Vienam 200€ yra kosmosas, mes kai jau labai norėjom mokėjom Po 650 ir buvo ok. Bet taip, tai buvo nauji metai. Reikia ir tą įvertint. Mes gyvenam paprastai Silverene tower. Po mumis yra carrefour'as ir žiauriai geras nu dabar kad nesuklyst libaniečių??? restoranas atrodo biggrin.gif nesveikai skanu. Gaminamės ir namie. Visko ten yra kiek nori. Už uždarų durų daugiau nei lietuvoj. Apie vaisius, daržoves ir visa kita apskritai tyliu. Dviese su sūnum pietavom Jumeirah kažkuriam restorane su baltom staltiesėm ir vaizdu į burę. Aš mėgstu visko daug paragaut, nuo humusų iki avienos čiopsų. 70€ vakarienė. Čia daug? Pas kaimynus 50€ vakarienė mum dviem. Bet vat užėjom į 5 Guys, čia tas pat kas makdonaldas, man atrodo irgi 50€ palikom. Užtat bulvyčių gavom tokį maximos maišą, 3 dienas namie dar šildėm ir valgėm. Žodžiu kapiec biggrin.gif dubajus tiek man tiek mano vaikui žiauriai patinka. Skrisčiau net savaitgaliui biggrin.gif beje, valgėm ir ir šalia burj kalifos ir tų kitų mandrų garsių objektų, na niekur nemokėjom daugiau 70-80€ dviem. Patikėkit, mano tie 205 centimetrai valgo tikrai daug biggrin.gif daugiausia kainuoja tie lankomi objektai. Bet tai nėra kažkoks kosmosas. Taip, pardėje maistas kiek brangesnis nei LT, bet kažkokio ryškaus ir žiauriai didelio skirtumo aš nepajutau. Mes labai daug keliaujam, tai mėgstam ir į vietinės reikšmės restoranus ar užkandines užeit, ten ryyškiai pigiau nei centre. Šimtai skirtingų tautų ten gyvena, galimybė pajusti daugybę skonių, tradicijų ir pan. Ai, ėjom į Czn burak restoraną. Buvo labai labai skanu. Gal kiek brangiau, bet jis įsikūręs Dubai Malle, tai nėr ko norėt. Į Salt bae nėjom iš principo biggrin.gif

Atsakyti
JMD,
kaip faina, kad daliniesi info 4u.gif

Mane taip pat domina Dubajus. Klausimas kilo - ar verta nuomotis auto ir važiuoti toliau? Aišku klausimas - ar iš viso verto kur nors toliau trenktis? biggrin.gif
Atsakyti
Vienam apžvalgos ratas gal 80 eur. Nu man tai daug.
O kai varai 4, tai vien vakarienei 180 Eur... Nu tikrai ne mano kišenei.
Aš čiur geriau į Tailandą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 lapkričio 2025 - 10:27
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 05, 11:27)

Mes irgi mąstom. Sako ten pigiau nei Europoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2025 11 05, 10:48)
JMD,
kaip faina, kad daliniesi info  4u.gif

Mane taip pat domina Dubajus. Klausimas kilo - ar verta nuomotis auto ir važiuoti toliau? Aišku klausimas - ar iš viso verto kur nors toliau trenktis?  biggrin.gif

verta. bet po pati dubaju tikrai ne. nes pirma, baisus kamsciai, antra, vairavimo reikalu irgi yra, pvz kai ziedine sankryza o ten 6 aukstai, gpsas pasiklysta kuriame aukste turi issukt, nafik, paskui issukus ne ten 30 minuciu bandai sugrizt i ta pati reikiama kelia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet su auto reikia butinai nuvaziuot i kitus emyratus. tada tai patogu ir jega. ir tikrai verta.

o del kainu, kiekvienas mes mastome skirtingai, kiekvieno musu poreikiai, supratimas ir galu gale ta pati finansine padetis kitokia. man svarbu yra patirtis, emocijos ir prisiminimai, platesnis pasaulio suvokimas, laikas su mano sunum, kuris ziauriai greitai auga, ir tas laikas kartu, o ypac kelionese yra daugiau nei fantastinis. jis pats geriausias mano kelioniu partner in crime biggrin.gif as vaziuoju ne tam, kad kazkur pigiai pabuti, o vaziuoju del malonumo, pirmiausi malonumo sau, savo sunui, del emocijos.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 05, 12:11)
verta. bet po pati dubaju tikrai ne. nes pirma, baisus kamsciai, antra, vairavimo reikalu irgi yra, pvz kai ziedine sankryza o ten 6 aukstai, gpsas pasiklysta kuriame aukste turi issukt, nafik, paskui issukus ne ten 30 minuciu bandai sugrizt i ta pati reikiama kelia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet su auto reikia butinai nuvaziuot i kitus emyratus. tada tai patogu ir jega. ir tikrai verta.

o del kainu, kiekvienas mes mastome skirtingai, kiekvieno musu poreikiai, supratimas ir galu gale ta pati finansine padetis kitokia. man svarbu yra patirtis, emocijos ir prisiminimai, platesnis pasaulio suvokimas, laikas su mano sunum, kuris ziauriai greitai auga, ir tas laikas kartu, o ypac kelionese yra daugiau nei fantastinis. jis pats geriausias mano kelioniu partner in crime biggrin.gif as vaziuoju ne tam, kad kazkur pigiai pabuti, o vaziuoju del malonumo, pirmiausi malonumo sau, savo sunui, del emocijos.

Tai viskas gerai, aš niekam nesakau, kad kažkur nevažiuoti. Norit, kad ir į Jemeną.
Tiesiog man neatrodo pigu, juolab, ten labai daug lankytinų objektų, vat jų kainos man ir nepatinka. O kabakai man šimtas metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 lapkričio 2025 - 11:15
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 05, 11:27)

dubajaus apzvalgos ratas 35 eurai, dar 2008 london eye mokejau kakzkur apie 30 svaru, ir 10 svaru uz foto, tada buvo litai dar. tai kur pigiau?
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 05, 12:15)
Tai viskas gerai, aš niekam nesakau, kad kažkur nevažiuoti. Norit, kad ir į Jemeną.
Tiesiog man neatrodo pigu, juolab, ten labai daug lankytinų objektų, vat jų kainos man ir nepatinka. O kabakai man šimtas metų.

Sveicarijoj uz keltuva vienam sumoki 170-200 eur, va cia yra tikrai brangu.

kabakai nera simtas metu, nes kas karta neleksi namo tik pavalgyti. jei esi isvykes ir susiplanaves lankomus objektus, esi priverstas pavalgyti mieste.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 05, 12:34)
dubajaus apzvalgos ratas 35 eurai, dar 2008 london eye mokejau kakzkur apie 30 svaru, ir 10 svaru uz foto, tada buvo litai dar. tai kur pigiau?
Papildyta:

Sveicarijoj uz keltuva vienam sumoki 170-200 eur, va cia yra tikrai brangu.

kabakai nera simtas metu, nes kas karta neleksi namo tik pavalgyti. jei esi isvykes ir susiplanaves lankomus objektus, esi priverstas pavalgyti mieste.

Jooo, būsiu sumaišius su privačia kajute keliantis ratu. Jos kaina didelė.
Aciū už pasidalinimą 4u.gif
Manoji svaigstą apie Dubajų, ryškiai ruzkių tiktokų įtaka.
Gal ir aš pakeisčiau požiūri? Nu vat ne mano atrodo kryptis, tiek, kad patogu iš Vilniaus.
Bet man ši... nori į tolimą Aziją, o dėl vaikų - sunkiai suderinama.

Ps: jau kokią blogą naujieną apie Turkijos tarpininkę išgirdau, na kas per neteisybės cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti