QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 17, 15:06)
Jei nieko nemaišau, Gonzikas prieš daug metų rodė berods geltonų pomidorų padažą-tyrę. Spalva buvo net labai graži.
Iš rausvų labai pasiteisino Fuji Pink - pagal visus parametrus idealus. Be to, skanus nepadoriai
Raudonos paprikos nr 1 vis tik Robertina arba Roberta.
P. S. Soti po skanių apelsinų, pomidorai visai negundo
geltoni marmaluose spalvos nekeičia,tik su žaliųjų veislių pomikais nedarykit nieko...
30 trydos atspalvių ...net actas neišsaugo tos gražios vaiskios žalumos
savo raudono skaniausio neturiu...labai mano receptoriai į nuotaikos svyravimus reaguoja...va ir šiandien...nesuprantu,kodėl anksčiau mes dėl kumato svaigom..nu žolė ir psio
pAPRIKOMnesu išranki ...man svarbiau jų derlingumas,o jei dar ir mėsos daug,o jei ir skonis malonus

vnž turiu favoritą,blaškytis nesiruošiu...+tos Saintlinos paprikos ant groteliųnepamainomos...buvau pamiršus,diedas ryte priminė,užsinorėjo...
Aha,diedas partempė iš Maxės...saldūs ,dideli,o ir lengvai lupasi
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 15:19)
Aha, smagiai su pavadinimu tu čia

Gal čia kokie ispaniški, nesuprasi net kur tokio intriguojančio Gargamelio vardo ieškot. Be to, avietiniai pomidorai man jau nelabai. Skonis visų panašus ir beveik nusibodęs.
Ar tik ne Lylia juos augino?ne pūkuoti jie turėtų būt?
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 15:33)
nuliūdinot, aišku... gerai, kad užsisakiau vėl tų White Sweet Spanish iš ebay... ten kiekiai tai biezbožni, niekaip nesunaudosi per metus, jei nesu ūkininkas

... ale kas iš to, kad lieka, jei nedaigios... na, sportinis interesas pagavo - vienoj dėžutėj pasėsiu pernykščias, o kitoj - šių metų
saldūs jie tikrai?