QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 25, 16:55)
jei nebandei,tai nereiškia, kad jie tam netinkami...beje,mes šaldomės juos vasarą,ir labai skanu...ir ne vien mano vaikams,visi kas ragavo,sakė,kad super idėja...tik tiek,kad šaldiklis ne guminis..
o tų vyšnių nėr per daug pas mumi...mieste vienas medis/krūmas..tik tiek kad didelis,o kaime jauniklės dar tik pradeda derėt
Papildyta:
kodėl savaitgalį?ar kotletus kokius kepi,ar balandžius...bo ,jei tie katlietai,kur orkaitėj,tai gal dar daugiau laiko faršo daužymas,nei balandėlių gaminimas užtrunka...
Papildyta:
parašyk,ką dažnai gamini,tada pasiūlysim bendrai,kaip paįvairint meniu
o tų vyšnių nėr per daug pas mumi...mieste vienas medis/krūmas..tik tiek kad didelis,o kaime jauniklės dar tik pradeda derėt
Papildyta:
kodėl savaitgalį?ar kotletus kokius kepi,ar balandžius...bo ,jei tie katlietai,kur orkaitėj,tai gal dar daugiau laiko faršo daužymas,nei balandėlių gaminimas užtrunka...
Papildyta:
parašyk,ką dažnai gamini,tada pasiūlysim bendrai,kaip paįvairint meniu

Nu pabandysim pasaldyti vasara, ziuresiu, kas gausis.
Reik kopusta nusipirkt gera, tai sestadieni i parde, turgu, apsuku ir turiu. Siandien makaronai su farsu, ryt bus grybai su bulvytem.
Dar prisiminiau, kad saldiklyje sparaginiu turiu, ant sviestuko pakepsiu. Niam.