Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 19:57)
Šito šedevro pas mus tikrai dar nieks neruošė smile.gif

Ir, aišku, neragavai. Net nežinai, koks skanumas. Berods originaliam recepte dar ir vynas įeina.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 25, 20:01)
Ir, aišku, neragavai. Net nežinai, koks skanumas. Berods originaliam recepte dar ir vynas įeina.

Aišku, kad ne smile.gif vyną aš geriau atskirai išgersiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 25, 19:19)
Tada siūlau pabadauti parą, po šito reikalo maistas pats burnon lips, viskas: i
Labai gerai tinka kefyras su stambiai maltais sėmenimis, išvalo žarnyną, bet čia vietoj pusryčių. 3 savaites unsure.gif

na aš kitaip ...bet irgi į tą temą ,norėjau parašyt..nu ,tikiuosi neužpyks Saintlina unsure.gif aš tokiu atveju pasiūlau išsi**kti,ir kokių porą trejetą dienų sėdi ant keptų bulvių ir kiaušinienės,su diedu sunkiau...ans pats pasidaro...
aš vakarienei dažnai tokį geriu,bet dar ir česnako įsimetu..kaip skanuuuu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 19:44)
Aik tu, tas arbūzas bet kokį 'draugą' vyne supaškudys blink.gif tos jo sultys labai šlykštaus skonio pasidaro. Brrrr.
Papildyta:
Vyresnis ir pagamina, bet jis labai sojos padažą ir svogūnus mėgsta biggrin.gif

bet pietiečiai daro tą vyną nuo senų laikų...
blink.gif blink.gif a tu įsitikinus,kad jis tavo vaikas biggrin.gif ?
Atsakyti
Aš tai kartais pasilengvinu sau gyvenimą - užsisakau iš "vakarienės prenumeratos". Čia mano sūnaus šeima atrado šitą reikalą biggrin.gif
Šią savaitę irgi turim užsakę, nes viskas pasirodė labai skanu. Na, privalumai tokie, kad nereikia sukti galvos dėl meniu, atveža visus reikalingus produktus ir dar gauni visą gaminimo eigą aprašytą. Man patinka, kad labai daug daržovių garnyruose. Ir tokie deriniai - niekada nesugalvočiau pati biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 16:41)
rusiškai tikrai gerų turiu smile.gif
Pažiūrėsiu namie, ar turiu ką lietuviškai. Man rodos, Nesbo 'Sūnus' buvo. Ir M. Edwards 'Šarkos'. Detektyvai abu, kiek suprantu, abo neskaičiau kol kas nė vieno.
Dar Šantaramą turiu smile.gif Dėl visa ko, kad jau taip išgyrė mergės.
Va, kas man tikrai patiko, tai Galswarthy 'Obels žiedai'. Man aplamai šitas rašytojas labai patinka  wub.gif Tik nekonvertuotas failas. Jei nori, vakare sukonvertuosiu į e-pub ir permesiu.
Houellebeqc 'Platformą' turiu. Šitą rašytoją irgi mėgstu smile.gif
Jei nori kurios, rašyk.

rusiškų nenoriu, dabar darbe labai pavargstu, tai nenoriu įtemptai skaityt, man sunkiai rusiškai skaitosi blink.gif
Šantaramą "gyvai" skaičiau, labai patiko, tik reikia pradžią prakęst.
Noriu tų Obels žiedų, ir toks kitos.... aš į a.ž. parašysiu savo mail'ą, kai galėsi, įmesk, prašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 25 sausio 2017 - 20:43
QUOTE(daimura @ 2017 01 25, 20:38)
Aš tai kartais pasilengvinu sau gyvenimą - užsisakau iš "vakarienės prenumeratos". Čia mano sūnaus šeima atrado šitą reikalą  biggrin.gif
Šią savaitę irgi turim užsakę, nes viskas pasirodė labai skanu. Na, privalumai tokie, kad nereikia sukti galvos dėl meniu, atveža visus reikalingus produktus ir dar gauni visą gaminimo eigą aprašytą. Man patinka, kad labai daug daržovių garnyruose. Ir tokie deriniai - niekada nesugalvočiau pati  biggrin.gif

kas tas yr blink.gif ?pas mumi turbūt tokio dalyko nėr unsure.gif
paguglinau..geeeeras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 sausio 2017 - 20:55
QUOTE(daimura @ 2017 01 25, 20:43)

Šantaramą "gyvai" skaičiau, labai patiko, tik reikia pradžią prakęst..

O tęsini skaitei?

Atsakyti
Saintlina, o tu alergiska ar siaip nemegsti svogunu?
Man tai jie visokie patinka: ir zali, ir marinuoti, virti, kepti, catniai. Nu skanu.

Ai, bajeris, bet pasirodo, kad as alergiska pomidorams, morkoms, zolems, ypac piktzolems. Dare brezinius. Nu bet gyvenime normaliai. Kiti sake su tokiu alergijos lygiu gyvena su antialerginiais ir ektra atvejams pypkes ir adrenalina nesiojasi.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 25, 20:54)
O tęsini skaitei?

nea... mačiau, kad yra, jaučiu, reiks pirkt. Nors pirmiausia reik perskaityti Silva rerum IV dalį, bet laukiu gegužės mėn vakarų, kai išeinu skaityt į vasaros namus biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau šiandien palergonijų sėklų mišinį, žadėjau pirkti, kalbinau draugę, ji nepasirašė. Labai įdomu būtų pamėginti, ar niekas iš jūsų nesat sėjusios? Šiaip tikrai neapsimoka terliotis, kai pilna daigų turguj, bet taip būtų įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 25, 21:53)
Mačiau šiandien palergonijų sėklų mišinį, žadėjau pirkti, kalbinau draugę, ji nepasirašė. Labai įdomu būtų pamėginti, ar niekas iš jūsų nesat sėjusios? Šiaip tikrai neapsimoka terliotis, kai pilna daigų turguj, bet taip būtų įdomu smile.gif

Esu sėjus ir ne kartą. Vilmorin rinkiny kompaktinės buvo labai gražių spalvų. Angliškų neatitiko paveiksliuko spalvos. Amerikoniškos taip pat buvo su siurprizais.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 25, 22:18)
Esu sėjus ir ne kartą. Vilmorin rinkiny kompaktinės buvo labai gražių spalvų. Angliškų neatitiko paveiksliuko spalvos.  Amerikoniškos taip pat buvo su siurprizais.

Čia maximinės biggrin.gif pirkau petunijas, tai ir palergonijos pasimaišė po akim. Nesu snobė,man dzin, kokios, atitiks ar ne, ten buvo mix'as. Svarbu, kad apskritai sudygtų. Tada reiks imti, jei dar rasiu, nes stende tebuvo 2 pakeliai.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 25, 20:34)
na aš kitaip ...bet irgi į tą temą ,norėjau parašyt..nu ,tikiuosi neužpyks Saintlina unsure.gif aš tokiu atveju pasiūlau išsi**kti,ir kokių porą trejetą dienų sėdi ant keptų bulvių ir kiaušinienės

blink.gif  blink.gif a tu įsitikinus,kad jis tavo vaikas biggrin.gif ?

kad man ir pačiai tas pats per tą patį atsibosta smile.gif

moterims turbūt nėr dėl šito įsitikinimo problemų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 25, 21:02)
Saintlina, o tu alergiska ar siaip nemegsti svogunu?

aš aplamai nealergiška smile.gif niekam. Nebent nežinau.
Šiaip nemėgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2017 - 23:05