Lylia, kur jau čia snobizmas, jei elementariai neatitinka spalvos. Tarkim angliškos turėjo būti tamsiai bordo lapukais ir žiedynai morkavi - gavosi neaiški rausva, labai negražu. Amerikoniškos turėjo būti rožiažiedės, už tokias ir didesni pinigai buvo sumokėti, a pražydo skystais žiedynais. Sėkluvos taip pat mix'as neatitiko. Senių Vilmorin labiausiai pasiteisino.
Labas rytas
Pagėrėt jau kavos?
Hm.. Gal jeigu be proto vėl neužsiimčiau prisisėti daigų ir aš galėtau pasisėt tų palergonijų
Bandžiau nematyt, kad užauga, nesigavo. O palergonija man dabar palanginė gėlė Nr. 1 vasarą
Tik, kad šiemet suspėčiau su daigų pardavimo startu ir susipirkčiau kokių noriu, nes pernai kažkodėl visos raudonos papuolė
Paskutiniam paršeliui p*pas prie š*knos škias...
Ei, draugės, kaip kepurės mezgasi? Gal jau gatavos? Na, ne jūs, o kepurės

Pagėrėt jau kavos?

Hm.. Gal jeigu be proto vėl neužsiimčiau prisisėti daigų ir aš galėtau pasisėt tų palergonijų

Labas rytas
Atvėsusi arbata.
Aš galvoju, kas geriau balkone rytinėje pusėje
. Pernai surfinijų buvau pasodinusi, tai iš trijų viena labai graži tebuvo. Gal tos pelargonijos gražiau kabotų ?
Reiks paprašyti vyriškio, kad sugalvotų kokią lentyną vazonikams sustatyti kampe nuo lubų iki grindų.

Atvėsusi arbata.
Aš galvoju, kas geriau balkone rytinėje pusėje

Reiks paprašyti vyriškio, kad sugalvotų kokią lentyną vazonikams sustatyti kampe nuo lubų iki grindų.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 26, 08:56)
Pelargonium peltatum, arba gebenlapės, labai gausiai žydi ir svyra gražiai. Yra svyrančių lobelijų, našlaičių.
Ačiū

Atostogooos
Mokykloj karantinas dėl gripo epidemijos, iki antradienio laisvė papūgoms, vaikus susirinkti reik 12 val.

QUOTE(Ex @ 2017 01 26, 09:05)
....
kokios paturbintos pas tave zylutės

Labas rytas

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 26, 09:23)
pas jus ten atostogų daugiau negu mokslo

Nors mūsų mokykla tikriausiai irgi ant ribos. Vaikis sakė, kad pirmadienį klasėj aštuonių nebuvo, vakar jau penkiolikos. Šiandien jau ir maniškis nenuėjo.
Maniškis taip pat šiandien pareiškė, kad gal sirgs... Geriau jau nesirgtų
Mergaitės, o kokius skanius smulkius pomidorus auginat? Na tos žalios kriaušytės yra idealios, o raudonas panašus yra? Man į stiklainius tarpams užpildyti. Kad būtų derlingas.
Vis dėlioju mintyse ir ką nors prisimenu.

Mergaitės, o kokius skanius smulkius pomidorus auginat? Na tos žalios kriaušytės yra idealios, o raudonas panašus yra? Man į stiklainius tarpams užpildyti. Kad būtų derlingas.
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 26, 07:56)
Labas rytas
Pagėrėt jau kavos?

Pagėrėt jau kavos?

labukas

geriu

jau ir nešioja mažė,vat tik baktusas nepasiduoda pabaigiamas...vakar anksti gult nuėjau...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 09:45)

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 26, 10:07)

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 26, 10:17)
ne, man panašu į laringito pradžią. Pagalvojau, tegul dėl visa ko namie patupi.