Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Lylia, kur jau čia snobizmas, jei elementariai neatitinka spalvos. Tarkim angliškos turėjo būti tamsiai bordo lapukais ir žiedynai morkavi - gavosi neaiški rausva, labai negražu. Amerikoniškos turėjo būti rožiažiedės, už tokias ir didesni pinigai buvo sumokėti, a pražydo skystais žiedynais. Sėkluvos taip pat mix'as neatitiko. Senių Vilmorin labiausiai pasiteisino.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pagėrėt jau kavos? bigsmile.gif

Hm.. Gal jeigu be proto vėl neužsiimčiau prisisėti daigų ir aš galėtau pasisėt tų palergonijų ax.gif Bandžiau nematyt, kad užauga, nesigavo. O palergonija man dabar palanginė gėlė Nr. 1 vasarą ax.gif Tik, kad šiemet suspėčiau su daigų pardavimo startu ir susipirkčiau kokių noriu, nes pernai kažkodėl visos raudonos papuolė ax.gif Paskutiniam paršeliui p*pas prie š*knos škias... biggrin.gif

Ei, draugės, kaip kepurės mezgasi? Gal jau gatavos? Na, ne jūs, o kepurės biggrin.gif

Atsakyti
A manrods ten kodas 'kepurės' biggrin.gif

Hello bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atvėsusi arbata.

Aš galvoju, kas geriau balkone rytinėje pusėje hmm.gif . Pernai surfinijų buvau pasodinusi, tai iš trijų viena labai graži tebuvo. Gal tos pelargonijos gražiau kabotų ?
Reiks paprašyti vyriškio, kad sugalvotų kokią lentyną vazonikams sustatyti kampe nuo lubų iki grindų.
Atsakyti
Pelargonium peltatum, arba gebenlapės, labai gausiai žydi ir svyra gražiai. Yra svyrančių lobelijų, našlaičių.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 26, 08:56)
Pelargonium peltatum, arba gebenlapės, labai gausiai žydi ir svyra gražiai. Yra svyrančių lobelijų, našlaičių.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Užsirašiau viską.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Atostogooos biggrin.gif Mokykloj karantinas dėl gripo epidemijos, iki antradienio laisvė papūgoms, vaikus susirinkti reik 12 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 26, 09:05)

kokios paturbintos pas tave zylutės biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 26, 09:23)
Atostogooos  biggrin.gif

pas jus ten atostogų daugiau negu mokslo smile.gif
Nors mūsų mokykla tikriausiai irgi ant ribos. Vaikis sakė, kad pirmadienį klasėj aštuonių nebuvo, vakar jau penkiolikos. Šiandien jau ir maniškis nenuėjo.
Atsakyti
Maniškis taip pat šiandien pareiškė, kad gal sirgs... Geriau jau nesirgtų unsure.gif

Mergaitės, o kokius skanius smulkius pomidorus auginat? Na tos žalios kriaušytės yra idealios, o raudonas panašus yra? Man į stiklainius tarpams užpildyti. Kad būtų derlingas.
Vis dėlioju mintyse ir ką nors prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 26, 07:56)
Labas rytas  smile.gif

Pagėrėt jau kavos?  bigsmile.gif

Paskutiniam paršeliui p*pas prie š*knos škias...   biggrin.gif

Ei, draugės, kaip kepurės mezgasi? Gal jau gatavos? Na, ne jūs, o kepurės  biggrin.gif

labukas 4u.gif
geriu mirksiukas.gif
biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
jau ir nešioja mažė,vat tik baktusas nepasiduoda pabaigiamas...vakar anksti gult nuėjau...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 09:45)
kokios paturbintos pas tave zylutės  biggrin.gif

Šiandien jau ir maniškis nenuėjo.

wub.gif bet kiek spalvų jos įnešė bigsmile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif gripas?mažei tik pirmadienį mokyklon,jei neatkris unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 26, 10:07)
Mergaitės, o kokius skanius smulkius pomidorus auginat? Na tos žalios kriaušytės yra idealios, o raudonas panašus yra? Man į stiklainius tarpams užpildyti. Kad būtų derlingas.
Vis dėlioju mintyse ir ką nors prisimenu.

doh.gif doh.gif doh.gif ale ot,taigi klausiau,ko reik...būt detskij sladkij,čiočiosan įdėjus...o šiaip gi blush įmečiau,jei nepernokinsi,visai gerai stiklainyje laikysis...ir jei nespėsi suvalgyt,nes laaaabai jie malonūs gomuriui ir pilvui nestuke.gif nors jis ne raudonas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 sausio 2017 - 10:19
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 26, 10:17)

4u.gif  4u.gif  4u.gif gripas?

ne, man panašu į laringito pradžią. Pagalvojau, tegul dėl visa ko namie patupi.
Atsakyti