Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Aciu, mergi os.

P.s. Thome Philipse siandien 20 proc. nuolaida visoms prekems.

Yra zymekliu fainuciu ir siaip visokiu geriu
Atsakyti

ir aš savo trigrašį įterpsiu smile.gifImk F. Backmano 'Gyveno kartą Uvė' smile.gifarba Doerr 'Neregimoji šviesa".
Tik kaži, ar rasi.. aš tai galiu ką noriu prisiplanuoti, vistiap nuėjus į biblioteką nieko iš tų planų nebus. Ko konkretaus noriu, viską rezervuojuosi internetu.

Ryte tiek visokių planų turėjau. 

dar mažiukai labai mėgsta virtuvės spintukes bigsmile.gif

Uvę žadėjau siūlyti, bet užmiršau. Pati neskaičiau, po filmo nenoriu, bet irgi jas skaitė,tos gyrė. O šviesa bus man kaip rekomendacija, lyg neturiu šitos planuose. 

O taip. Neduok, būdavo źaislų, tik leisk patarškinti metaliniais indais ir šaukštais. Arba išpilti aliejų su kruopom. 

Aš kartais žiūriu į savo šuniuką ir galvoju, kad vaikai ir gyvūnai moka gyventi čia ir dabar ir tokie gyvybingi. Ką tik buvo planas nutempti tapkę nuo kojos, paskui užlipti ant sofos, dabar susiraitė nusnūsti. Ir visaip viskas gerai :D kartais ir man žiūrint į jį užplaukia noras viską užmiršti ir pasidžiaugti mažiuku :) 

Atsakyti
Labas,
Pietai

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man rods Uve as skaiciau. Ir zinoma, kad nebuvo nieko, ka rekomrndavot.
Parsinesiau K. Webb Nematomieji ir J. Moyes Nakties muzika. Abi parinko man bibliotekininke, sake, kad neblogos.

Ate, ojee, nu tu ir pavarai. As tai blynus kepsiu, kai vyras gris. Mama kotletais pavaisino wub.gif, tai guliasa ryt sumaklinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 10 vasario 2018 - 16:07
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 10, 13:08)
O šviesa bus man kaip rekomendacija, lyg neturiu šitos planuose. 

Ką tik buvo planas nutempti tapkę nuo kojos, paskui užlipti ant sofos, dabar susiraitė nusnūsti.

ui, būtinai šitą perskaityk, nepaprastai gera knyga wub.gif irgi apie karo laikmetį. Bet labai labai wub.gif

nori pasakyt, kad tapkės mažiukui nedavei? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 02 10, 14:06)

buržujai.
Atsakyti

ui, būtinai šitą perskaityk, nepaprastai gera knyga wub.gifirgi apie karo laikmetį. Bet labai labai wub.gif

nori pasakyt, kad tapkės mažiukui nedavei? blink.gif
Papildyta:

buržujai.

Būtinai artimiausiu laiku. Duodu žodį :D

Pamatytum kokios treningų klešnės sušaudytos. Vienos skylės :D

Ne tas žodis :D aikš, pavaišinsiu vakarykšte kepinta duona. Jei dantų negaila. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 10, 17:42)
Pamatytum kokios treningų klešnės sušaudytos. Vienos skylės biggrin.gif

aikš, pavaišinsiu vakarykšte kepinta duona. Jei dantų negaila. 

tai jam dantys turbūt keičiasi? biggrin.gif įsivaizduoju, turėjau gi šuniuką. Bet yra ir pliusas šuniuko - jis užuolaidom nelaipioja ir iš/nuo spintų visko nemėto biggrin.gif
O geriausiai tai kai namie buvo jauni šuva ir katė. Va čia tai tandemas. Ko šuo nepasiekia, katė jam mielai pamėtėdavo. Pvz, vazoną nuo palangės. Ir tada kapsto abu biggrin.gif

nešk duoną bigsmile.gif su česnakais?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 10, 18:32)
ui, būtinai šitą perskaityk, nepaprastai gera knyga  wub.gif  irgi apie karo laikmetį. Bet labai labai  wub.gif

nori pasakyt, kad tapkės mažiukui nedavei?  blink.gif
Papildyta:
buržujai.

blink.gif
Taigi vaišinu, ko rūgoji. 4u.gif
Atsakyti
Mes kai turejom taksiuke, tai su sese savo geriausia vokiska lele jai atidavem. Ot duodavosi, ji buvo minksta, gumine. Visada laukdavo prie duru. Seldavom.
Atsakyti
Uh, ah, oh biggrin.gif Nėra nieko skaniau už mūsų burgerius biggrin.gif Prikirtom ir išgriuvinėjom kampuose biggrin.gif Bent jau aš biggrin.gif

Tai va, važiavau specialiai į Urmą pirkt maišiukų. Pabučiavau į duris kokių trijų pardų jais prekiaujančių. Ot ir skundžiasi žmonės, kad gyvenimas blogas. Tai ko jis bus geras, jei tu nedirbi. Pabumbėjau. Važiuosiu vėl pirmadienį.

Užtat senukuose jau pasirodė pirmi daigeliai wub.gif O sėklų kiek bigsmile.gif Bet aš buvau stipri, pasiėmiau ko atvažiavau ir išėjau ori visa biggrin.gif Užtat Maxėj nesusilaikiau ir prisikroviau maišą svogūniukų. Jau ir sukišau į vazoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 10, 18:01)
Taigi vaišinu, ko rūgoji. 4u.gif

nu taigi kušlas daiktas esu, nemačiau, kad vaišini biggrin.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 10, 19:52)
nu taigi kušlas daiktas esu, nemačiau, kad vaišini  biggrin.gif
Ačiū  4u.gif  4u.gif

Viso grūdo miltų, tai tokie tamsūs, šlakuoti😊
Atsakyti