P.s. Thome Philipse siandien 20 proc. nuolaida visoms prekems.
Yra zymekliu fainuciu ir siaip visokiu geriu
ir aš savo trigrašį įterpsiu
Imk F. Backmano 'Gyveno kartą Uvė'
arba Doerr 'Neregimoji šviesa".
Tik kaži, ar rasi.. aš tai galiu ką noriu prisiplanuoti, vistiap nuėjus į biblioteką nieko iš tų planų nebus. Ko konkretaus noriu, viską rezervuojuosi internetu.
Ryte tiek visokių planų turėjau.
dar mažiukai labai mėgsta virtuvės spintukes
Uvę žadėjau siūlyti, bet užmiršau. Pati neskaičiau, po filmo nenoriu, bet irgi jas skaitė,tos gyrė. O šviesa bus man kaip rekomendacija, lyg neturiu šitos planuose.
O taip. Neduok, būdavo źaislų, tik leisk patarškinti metaliniais indais ir šaukštais. Arba išpilti aliejų su kruopom.
Aš kartais žiūriu į savo šuniuką ir galvoju, kad vaikai ir gyvūnai moka gyventi čia ir dabar ir tokie gyvybingi. Ką tik buvo planas nutempti tapkę nuo kojos, paskui užlipti ant sofos, dabar susiraitė nusnūsti. Ir visaip viskas gerai kartais ir man žiūrint į jį užplaukia noras viską užmiršti ir pasidžiaugti mažiuku
Parsinesiau K. Webb Nematomieji ir J. Moyes Nakties muzika. Abi parinko man bibliotekininke, sake, kad neblogos.
Ate, ojee, nu tu ir pavarai. As tai blynus kepsiu, kai vyras gris. Mama kotletais pavaisino

Ką tik buvo planas nutempti tapkę nuo kojos, paskui užlipti ant sofos, dabar susiraitė nusnūsti.
ui, būtinai šitą perskaityk, nepaprastai gera knyga

nori pasakyt, kad tapkės mažiukui nedavei?

Papildyta:
buržujai.
ui, būtinai šitą perskaityk, nepaprastai gera knyga
irgi apie karo laikmetį. Bet labai labai
Papildyta:
buržujai.
Būtinai artimiausiu laiku. Duodu žodį
Pamatytum kokios treningų klešnės sušaudytos. Vienos skylės
Ne tas žodis aikš, pavaišinsiu vakarykšte kepinta duona. Jei dantų negaila.

aikš, pavaišinsiu vakarykšte kepinta duona. Jei dantų negaila.
tai jam dantys turbūt keičiasi?

O geriausiai tai kai namie buvo jauni šuva ir katė. Va čia tai tandemas. Ko šuo nepasiekia, katė jam mielai pamėtėdavo. Pvz, vazoną nuo palangės. Ir tada kapsto abu

nešk duoną

Papildyta:
buržujai.

Taigi vaišinu, ko rūgoji.

Tai va, važiavau specialiai į Urmą pirkt maišiukų. Pabučiavau į duris kokių trijų pardų jais prekiaujančių. Ot ir skundžiasi žmonės, kad gyvenimas blogas. Tai ko jis bus geras, jei tu nedirbi. Pabumbėjau. Važiuosiu vėl pirmadienį.
Užtat senukuose jau pasirodė pirmi daigeliai

nu taigi kušlas daiktas esu, nemačiau, kad vaišini

Ačiū

Viso grūdo miltų, tai tokie tamsūs, šlakuoti😊