Manęs šian atrakcija laukia - į kaimą mane veš
Labas rytas 
Labas sekmadienis
Saintlin,svečiuosna ar jau dirbt veš?
Gudrus Kulkės kleckas auga
Ryčka tai diiausias priešas darže,mat pas mus yra kurmių.O dieds jamvienąkart parodė,kad reik knyst.Ot tai vasarą ans ir knysdavo,viską ir iš eilės
su maža užvakar paČtan vežėm sėkliukes vienai pradedančiajai.Tai mažė ir sako:mam,tu jau ruošies vasarai.Ale gi suslenkt negali.Žinai,man šovė mintis..Reiks Ričarduką pristatyt tau pomidorams duobių kąst,aš padabosiu,kad kur nereik nepriknistų
Maniškiai irgi iš grynų pilno grūdo miltų patiekalų nuyyyyy..,nebent tik pyragą kokį.Spalva mat jiems neskani.Nors esu ragavus makaronų iš jų,na nėr pilna šikna,ale jei tikrai nebūtų ko valgyt,gl tada ir pirkčiau.
Tiesa,antradienį mažei blynus reiks mokyklon neštis.Tai vakar pirkau razinų.Pirmąkart tokias mačiau-su cinamonu.Nu jau skanums
Šiandien radau dar ir paprikas noses iškišusias.Taip ,kad nusimato valanda nagų substrate
Gudrus Kulkės kleckas auga
Ryčka tai diiausias priešas darže,mat pas mus yra kurmių.O dieds jamvienąkart parodė,kad reik knyst.Ot tai vasarą ans ir knysdavo,viską ir iš eilės
Maniškiai irgi iš grynų pilno grūdo miltų patiekalų nuyyyyy..,nebent tik pyragą kokį.Spalva mat jiems neskani.Nors esu ragavus makaronų iš jų,na nėr pilna šikna,ale jei tikrai nebūtų ko valgyt,gl tada ir pirkčiau.
Tiesa,antradienį mažei blynus reiks mokyklon neštis.Tai vakar pirkau razinų.Pirmąkart tokias mačiau-su cinamonu.Nu jau skanums
Šiandien radau dar ir paprikas noses iškišusias.Taip ,kad nusimato valanda nagų substrate
Hau!
Torto ir kavos?
Jaučiuosi kaip hektarą bulbų nukasus savom rankom. Nu jau tokia silpnuma apėmus, kad baisu
Gonzikai, jau parikas sėjai?
Reiks ir man tada neatsklikti
Torto ir kavos?
Jaučiuosi kaip hektarą bulbų nukasus savom rankom. Nu jau tokia silpnuma apėmus, kad baisu
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 11, 12:37)
Tai mažė ir sako:mam,tu jau ruošies vasarai.Ale gi suslenkt negali.Žinai,man šovė mintis..Reiks Ričarduką pristatyt tau pomidorams duobių kąst,aš padabosiu,kad kur nereik nepriknistų
Tai vakar pirkau razinų.Pirmąkart tokias mačiau-su cinamonu.Nu jau skanums
kokie ten darbai tokiu metu. Svečiuosna
nu kokia fantastiška dukrytė
nei mačiau, nei girdėjau apie tokias. Reiks atkreipt dėmesį
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 11, 16:33)
Hau!
Torto ir kavos?
Reiks ir man tada neatsklikti 
Torto ir kavos?
ai davaj ir to ir to
gal oras toks,ar vėl kokie magnetai siaučia....Net rankas sunku lankstyt,pirštai starinsko vąšelio nesugraibo,tai cleverįpasiėmiau,su tuom biški geriau
Vazoninių čilių pasisėjau ,peperoncinius,tuos kur prie Atės amarilio augo ,persodinau(jau 8tikrus lapiukus turi),tikiuos,kad nenugeibs.Saintlinos paprikų dar nesėjau,ankstoka joms.Sutupdžiau tik ukrainietiškas Lada ir Veronika.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 11, 16:31)
(jau 8tikrus lapiukus turi),
oho
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 11, 15:33)
kokia proga torčiukas?
QUOTE(saintlina @ 2018 02 11, 16:34)
kokia proga torčiukas?
Jokia
Tai ką, jiks faktoriaus finalas
Nu jau Monikai kokia finalinė dainuška nuskilo 
Ūsai ir feličitavos lūpos
Ateisit jūs nors viena jbškmt ar ne?
Ūsai ir feličitavos lūpos
Ateisit jūs nors viena jbškmt ar ne?
Atėjau atėjau
nu ir aš čia..ale faktoriaus nežiūriu.Filmas įjungtas,širdukių krūvelė auga
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 11, 21:06)
Va kur darbininkė
QUOTE(saintlina @ 2018 02 11, 22:12)
Ir aš čia, bet nežiūriu. Niekais užsiiminėju.