Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2018 02 10, 18:56)
Viso grūdo miltų, tai tokie tamsūs, šlakuoti😊

aš dabar irgi kažkiek tų viso grūdo įmaišau. Vien iš jų nekepu, nes kažkada kažko chebra nevalgė. O kai šiek tiek, tai nepastebi smile.gif
Atsakyti
Jau kaip noriu pasidžiaugt- mažius kokius 5 žingsnius savarankiškai paeina wub.gif Tai jau cypėm visi pamatę biggrin.gif
Atsakyti
Jeeeeeee, Kulkiukui valioooooo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 10, 19:22)
Jau kaip noriu pasidžiaugt- mažius kokius 5 žingsnius savarankiškai paeina  wub.gif  Tai jau cypėm visi pamatę  biggrin.gif

nu super thumbup.gif ir visas patenkintas, ania? bigsmile.gif
tai dabar gaudysit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 vasario 2018 - 19:33
Jis eina su tikslu, kad ant rankų paimtumėm biggrin.gif Paeina ir krenta į glėbį biggrin.gif

Ką žiūrim? Šiandien Bado žaidynių antra dalis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 10, 19:47)
Jis eina su tikslu, kad ant rankų paimtumėm  biggrin.gif Paeina ir krenta į glėbį  biggrin.gif

Ką žiūrim? Šiandien Bado žaidynių antra dalis  bigsmile.gif

kaip fainiai wub.gif tai jau net nebesilaikydamas eina? bigsmile.gif

dabar gal tą Persį Džeksoną bandysiu žiūrėt.. bet didelių vilčių neturiu. O paskui tai tiap - Bado žaidynes biggrin.gif n kartų matyta, bet iš šiandieninės tv programos žiūrimiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 10, 19:54)
kaip fainiai  wub.gif  tai jau net nebesilaikydamas eina?  bigsmile.gif 

dabar gal tą Persį Džeksoną bandysiu žiūrėt.. bet didelių vilčių neturiu. O paskui  tai tiap - Bado žaidynes biggrin.gif  n kartų matyta, bet iš šiandieninės tv programos žiūrimiausia smile.gif

Nesilaiko smile.gif

O, tai virtualiai žiūrim tą patį šiandien bigsmile.gif Tai gal tada kokios arbačikės pageriam?

Kada sėjami baklažanai?
Atsakyti

tai jam dantys turbūt keičiasi? biggrin.gifįsivaizduoju, turėjau gi šuniuką. Bet yra ir pliusas šuniuko - jis užuolaidom nelaipioja ir iš/nuo spintų visko nemėto biggrin.gif
O geriausiai tai kai namie buvo jauni šuva ir katė. Va čia tai tandemas. Ko šuo nepasiekia, katė jam mielai pamėtėdavo. Pvz, vazoną nuo palangės. Ir tada kapsto abu biggrin.gif

nešk duoną bigsmile.gifsu česnakais?

Kad dar ne. Visi vietoj ir visi be galo aštrūs. Apšviesk ir apsaugok, kaip tu kad sakai, gana jau vieno šuniuko ir vieno vazono ant grindų. Slepia kaulą, iškapsto žemes. Buvau užmetusi akmenukų ant viršaus, tai kiek neužkasė tam pačiam vazone, tiek išnešiojo. 

Taip, su česnaku, imk, tokia tampriai kieta. Mes su Tinkiu pagavom tėvo užpilamų makaronų ir pasidalinę sukirtom. Aš jų neperku, chemija :D 

Neźiūrit dainos.per btv? 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 10, 19:57)
Nesilaiko  smile.gif

O, tai virtualiai žiūrim tą patį šiandien  bigsmile.gif Tai gal tada kokios arbačikės pageriam?

Kada sėjami baklažanai?

šaunuolis vyriokas thumbup.gif bet prisilaikydamas anksčiau jau ėjo po truputuką? Ar čia visišką siurprizą jums suorganizavo? wub.gif

pageriam bigsmile.gif kaip tik galvojau, gal kokių kmynų arbatos išsivirt?..

baklažanus aš apie vasario vidurį sėdavau.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 10, 20:00)
Slepia kaulą, iškapsto žemes. Buvau užmetusi akmenukų ant viršaus, tai kiek neužkasė tam pačiam vazone, tiek išnešiojo. 

Mes su Tinkiu pagavom tėvo užpilamų makaronų ir pasidalinę sukirtom. Aš jų neperku, chemija biggrin.gif 

Neźiūrit dainos.per btv? 

lotuliukas.gif toks mažiukas, o jau žino, kad atsargų reik pasislėpt biggrin.gif

o kai kitas kas nuperka, tai ne chemija tada? biggrin.gif vaikai mėgsta, man neskanu.

pažiūrėsiu kokią dieną reklamas persukdama.
Atsakyti

pažiūrėsiu kokią dieną reklamas persukdama.

Nuimtas tas Kazlauskų lyriškumas. Kiek nepatinka Jampolskis kaip serijalų aktorius, tiek patinka kaip dainininkas :) 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 10, 21:26)
Nuimtas tas Kazlauskų lyriškumas.
Kiek nepatinka Jampolskis kaip serijalų aktorius, tiek patinka kaip dainininkas smile.gif 

tai gal tada visai gerai skamba? Nes šiaip nesu jų gerbėja smile.gif Ale kai su Vaigauskais laida buvo, tai ir Liveta labai smagiai žiūrėjosi biggrin.gif Galėtų jau kas nors patransliuoti Džildą ir Orestą smile.gif
Jampolskis man nepatinka. Nei žiūriu, nei klausau. Tik Muzikinėj kaukėj ir šitoj laidoj smile.gif
Atsakyti

Galėtų Vaigauskai atsirasti, norėčiau ir aš.

Turėjau minty visus tuos projektus, nežinau, ar man patinka, kai su Irūna dainuoja, nes negirdėjusi nieko. Turbūt ne, kiek per kakadu viena akim mačiau. 

Atsakyti