Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas paskutinis šaltas rytas biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 04, 18:24)
LABU wub.gif
Seniuos pirkai?tikrai tokia kaina,kaip internete?Jei taip,reiks ryt nuvažiuot užsiprekint

Aš mūsų parduotuvėlėj pirkau, mokėjau 2€. Jaučiu senukuose daug pigiau , bet ...smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Pageriam kafijos? bigsmile.gif

Tai va, pasigirsiu- mūsuose šiandien šventė wub.gif Mano mažiui vienas metas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 05, )
Tai va, pasigirsiu- mūsuose šiandien šventė  wub.gif  Mano mažiui vienas metas  wub.gif

Kokio mielumo šventė wub.gif wub.gif wub.gif
Didžiausias glėbys sveikinimų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 05, 08:35)
Kokio mielumo šventė  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Didžiausias glėbys sveikinimų  wub.gif

Tai jau tikrai wub.gif biggrin.gif
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 05, 09:31)
Labas rytas  bigsmile.gif

Pageriam kafijos?  bigsmile.gif

Tai va, pasigirsiu- mūsuose šiandien šventė  wub.gif  Mano mažiui vienas metas  wub.gif

labuuuu bigsmile.gif
Tegu vaikinukas auga drūtas ir sveikasvartotojo įkelta nuotrauka bigsmile.gif Valioooooooo
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2018 03 05, 09:14)
Labas paskutinis šaltas rytas biggrin.gif
Aš mūsų parduotuvėlėj pirkau, mokėjau. Jaučiu senukuose daug pigiau , bet ...smile.gif

čia už kg ar pusę?Beje vienoj internetinėj 250gr 1,59 kainuoja blink.gif blink.gif ...Sakyčiau auksiniai...
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai maziui wub.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū wub.gif
Bet jau pikc nuo vakar. Matyt gimtadieninė krizė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 05, 08:31)
  Mano mažiui vienas metas  wub.gif

Bučkis kavalieraičiui wub.gif 4u.gif

Laba, ir vėl oras superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 05, 11:34)
Laba, ir vėl oras superinis  wub.gif

aha smile.gif o aš apsižiūrėjau, kad pomidorų sėja ant nosies, o aš sėklų dar neturiu smile.gif tiksliau, sėklų tai aiškiai ne vieniems metams, bet kaip ir kažko dar norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 05, 11:52)
o aš apsižiūrėjau, kad pomidorų sėja ant nosies, o aš sėklų dar neturiu smile.gif tiksliau, sėklų tai aiškiai ne vieniems metams, bet kaip ir kažko dar norėčiau biggrin.gif

Dėve dėve laugh.gif sėsiu ( jei sėsiu ) tik 4 pavadinimus, o likę - pavartymui, visai noro nėra 'kažkam tokio'.
Atsakyti
As siemet mazinu ivairenybiu skaiciu. 2/3 valgomu hibridu (Corazon, Toro, Tolstoj, Giuletta, Lemon Boy), trecdalis veisliu (Skariai, Gonziko dryziai ir dar po daiga pakaisiosiu kitu).
Galvoju, kaip cia pagerint viena siltnamio kampa. Jauc zemes reik geresnes nukasus uzpilt. Nedera ten, daigai nusmurge, sunkiai isikabina, nors ir tresta, ir mulciuota.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 05, 11:34)
Bučkis kavalieraičiui  wub.gif  4u.gif

Laba, ir vėl oras superinis  wub.gif

Ačiū wub.gif
Įvyko bum vakar? biggrin.gif

Ėjau kieme, žiūriu levandų žiedynai styro bigsmile.gif Prisirinkau gatavai stratifikuotų sėklų eisiu pasėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 kovo 2018 - 12:52