Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 04, 09:32)
Bemielė sluoksniuota Mantingos. Daržovių pyragui naudoju paprastai ją  mirksiukas.gif

Laba, gražus rytas  wub.gif

Aciu wub.gif

Labai grazus, saule plieskia, vanduo nuo palangiu kapsi. Po langais auga svyrantis gluosnis, tai pumpurai tokie isbrinke, tikiuosi, kad salciai nesusalde. Pries salcius ir alyvos besprogstancios buvo.
Atsakyti
Labas gražus rytas biggrin.gif
Šiltnamis vėl sniego prikastas- jau neatsimenu kada tiek sniego jame buvo smile.gif
Gonzikai, ačiū už rekomendaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 03 04, 12:48)
Labas gražus rytas biggrin.gif
Šiltnamis vėl sniego prikastas- jau neatsimenu kada tiek sniego jame buvo smile.gif
Gonzikai, ačiū už rekomendaciją mirksiukas.gif

LABU wub.gif
Seniuos pirkai?tikrai tokia kaina,kaip internete?Jei taip,reiks ryt nuvažiuot užsiprekint
Per tuos darbus nemačiau dienos gražumo.Ale ,kad vakaras nuostabus,tai faktas wub.gif
Kai namuose mėsos nors vežimu vežk,skaniausia vakarienė ...hotdogas biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabios skareles gavosi su obuokiaia ir persikais. Tik kai kuriuos persikus isspjove biggrin.gif

Ir bulviu kose su kefyru ir raugintais agurkiukais tobula... paprastas, skanus maistas. Dabar pamiegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 03 04, 18:34)
Nuostabios skareles gavosi su obuokiaia ir persikais. Tik kai kuriuos persikus isspjove  biggrin.gif

Ir bulviu kose su kefyru ir raugintais agurkiukais tobula... paprastas, skanus maistas. Dabar pamiegot  4u.gif

O tą jogurto įdarą darei?jei taip,tai kaip?
ui,nepatikėsit ,koks mano desertas...Kalėdom kepiau meduolį su kiaulės taukais.Atė receptų pasidalijo.Esu skaičius ,kad kuom ilgiau stovi,tuo skanesnis.Tad suvyniojau kepimo popieriunir maistinėn plėvelėn,ir padėjau spintelėn verandoj.Tiesą pasakius,pamiršau,kad jis yra.Ton spintelėn retai lendu,o šiandien užsireikė ir psio.Žiūriu,gi te gabaliokas meduolio guli.Išvysčiau,atsipjoviau...o mamamia,liežuvį nuryt galima.Daba žinosiu,kad Kalėdoms jį reik kept jau spalio pradžioj bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2018 - 17:55
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 04, 18:54)
ui,nepatikėsit ,koks mano desertas...Kalėdom kepiau meduolį su kiaulės taukais.Atė receptų pasidalijo.Esu skaičius ,kad kuom ilgiau stovi,tuo skanesnis.Tad suvyniojau kepimo popieriunir maistinėn plėvelėn,ir padėjau spintelėn verandoj.Tiesą pasakius,pamiršau,kad jis yra.Ton spintelėn retai lendu,o šiandien užsireikė ir psio.Žiūriu,gi te gabaliokas meduolio guli.Išvysčiau,atsipjoviau...o mamamia,liežuvį nuryt galima.Daba žinosiu,kad Kalėdoms jį reik kept  jau spalio pradžioj bigsmile.gif

ax.gif

Nedrįsau tau sakyt, kad paliktum pastovėt. Pati nebuvau bandžius. Bet šiaip, tai jo aromatai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 04, 17:54)
ui,nepatikėsit ,koks mano desertas...Kalėdom kepiau meduolį su kiaulės taukais.Atė receptų pasidalijo.Esu skaičius ,kad kuom ilgiau stovi,tuo skanesnis.Tad suvyniojau kepimo popieriunir maistinėn plėvelėn,ir padėjau spintelėn verandoj.Tiesą pasakius,pamiršau,kad jis yra.Ton spintelėn retai lendu,o šiandien užsireikė ir psio.Žiūriu,gi te gabaliokas meduolio guli.Išvysčiau,atsipjoviau...o mamamia,liežuvį nuryt galima.Daba žinosiu,kad Kalėdoms jį reik kept  jau spalio pradžioj bigsmile.gif

Ne, nedariau. Tik su obuoliais ir persikais sirupe. Kad uzsiemiau simtu darbu vienu metu. Bet ir tai liuks gavosi. Reik kepykleleje paklausti, kaip jos daro ta idara. Jei suzinosiu, pasnibzdesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 03 04, 19:43)
Ne, nedariau. Tik su obuoliais ir persikais sirupe. Kad uzsiemiau simtu darbu vienu metu. Bet ir tai liuks gavosi. Reik kepykleleje paklausti, kaip jos daro ta idara. Jei suzinosiu, pasnibzdesiu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif wub.gif įtariu,kad jie fabričną gauna,arba gamina iš tokių medžiagų,kurių pardėj negausi unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 03 04, 18:58)
ax.gif

Nedrįsau tau sakyt, kad paliktum pastovėt. Pati nebuvau bandžius. Bet šiaip, tai jo aromatai wub.gif

vartotojo įkelta nuotraukanuo kada čia tamsta tokia sarmatlyva patapaivartotojo įkelta nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 04, 19:20)
įtariu,kad jie fabričną gauna,arba gamina iš tokių medžiagų,kurių pardėj negausi unsure.gif

ir tikrai su klientais receptu nesidalins smile.gif

nusipirkau rikotos sūrio. Turiu mintį įdarą pyragėliams iš tokio sūrio ir konservuotų persikų padaryt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 04, 20:34)
ir tikrai su klientais receptu nesidalins smile.gif

nusipirkau rikotos sūrio. Turiu mintį įdarą pyragėliams iš tokio sūrio ir konservuotų persikų padaryt.

be šansų unsure.gif
Aš pati jo pasidarau iš kefyro.Beje,man naminio skonis intensyvesnis.Mergucos gimtadieniui dariau tortą,buvau įkėlus,visiems patiko
Mano peperonciniai,kur prie amarilio anksčiau augo,pažastis augintis pradėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2018 - 21:15
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 04, 21:13)
Aš pati jo pasidarau iš kefyro.
Mano peperonciniai,kur prie amarilio anksčiau augo,pažastis augintis pradėjo wub.gif

aš džiaugiuosi, jei nusipirkt prisimenu ir paskum prisiruošiu kur nors panaudot smile.gif

oho, kokie dičkiai jau bigsmile.gif
Atsakyti