Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2018 03 03, 16:32)
biggrin.gif tai nėra to blogo.. Ar pakankamai kepurytė susitraukė, kad mergelei tiktų velykiniams susidėt žiemos metu?

A, nu šitiems jo, kaip tik bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 03, 16:37)
Ojoj, persiėdau, dabar tik į foteliuką krist beliko ir panarpliot. Antraip eisiu parpt  biggrin.gif

Pas mus greičiausiai rytoj vakare bus didelis BUM. Tai visa laimė, kad rankom skalbt smagumas, a ne bausmė. Diedo drabužių kalnelis, vienok, dėžėj grėsmingai auga 😎

Ką mezgam? Man mergikės megztiniui siūlai baigės, eisiu saviškiui rankovių megzt. Kol gausiu jos siūlų, gal duos Dievas saviškį pribaigsiu.

Aik tu, šventai dienai pasiliksi? Gal tu jau šiandien pasiūlyk jam pačiam prasiskalbt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 03 03, 17:23)
Tai maždaug tą ir norėjau sužinot apie Čilės ir prancūzų, ačiū smile.gif Tik norėjau, kad nereiktų pirkt daug rūšių bele ko ir lakt, degustuot, bet tai gal kažką išknisiu.

Ex, jei prancūziški- saint emilion neblogi, bordeaux.
Kulke, žinok tokios nelaimės ir man pasitaiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 03 kovo 2018 - 16:53
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 03, 16:50)
Ką mezgam? Man mergikės megztiniui siūlai baigės, eisiu saviškiui rankovių megzt. Kol gausiu jos siūlų, gal duos Dievas saviškį pribaigsiu.

Aik tu, šventai dienai pasiliksi? Gal tu jau šiandien pasiūlyk jam pačiam prasiskalbt?  ax.gif

Baigsiu antrą kojinaitę, darbo kelioms minutėms. O toliau nežinau, gal mergiotei Hayward'ą pradėsiu.
A taviškis tas, kur mąstei, kaip atskirt? Viskas gerai pavyko?.

Taigi pilna parduotuvių. Norės, nusipirks, nu laugh.gif
Atsakyti
Pas mus, matyt, nusprendė, kad jau pavasaris, gatvių valyt nereik. Tiek sniego, kad persirikiuot į kitą eilę sudėtinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 03, 17:08)
Baigsiu antrą kojinaitę, darbo kelioms minutėms. O toliau nežinau, gal mergiotei Hayward'ą pradėsiu.
A taviškis tas, kur mąstei, kaip atskirt? Viskas gerai pavyko?.

Taigi pilna parduotuvių. Norės, nusipirks, nu laugh.gif

Einu pagūglint, kas per modelis bigsmile.gif Mane dabar vilioja Lopapeisai visokie. Tas praleiktas instagramas kaip juodoji skylė.
Jo, tas pats. Nu gi gerai pavyko, tik nepatinka kolkas ta rezinka prie kaklo, bet neskubu perdarinėt, gal skalbimas pamačys g.gif

Pagūglinau bigsmile.gif Kokius siūlus išsirinko? Toks įtartinas modelis, megzčiau su nuolatiniu įtarimu apie reglano liniją biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 03 03, 17:13)
Pas mus, matyt, nusprendė, kad jau pavasaris, gatvių valyt nereik. Tiek sniego, kad persirikiuot į kitą eilę sudėtinga blink.gif

Ne, nu yr tiesos, kad jau pavasaris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 03 kovo 2018 - 17:46
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 03, 17:44)
Mane dabar vilioja Lopapeisai visokie. Tas praleiktas instagramas kaip juodoji skylė.
Jo, tas pats. Nu gi gerai pavyko, tik nepatinka kolkas ta rezinka prie kaklo, bet neskubu perdarinėt, gal skalbimas pamačys g.gif

Pagūglinau  bigsmile.gif  Kokius siūlus išsirinko? Toks įtartinas modelis, megzčiau su nuolatiniu įtarimu apie reglano liniją  biggrin.gif
Ne, nu yr tiesos, kad jau pavasaris  smile.gif

Mano instagrame tik kepures dar mezga ir nesudėtingų pynių megztukėlius laugh.gif Lopapeisa - man tai jie tokie vėlyvam rudeniui- žiemai labiau. Pas mus gi tuoj pavasaris ( šaltas ) bus, norėk tokių truputį vėliau 🤓

Gazzal Rock'n'Roll, kažkokia nenusakoma spalva, panaši į murziną pudrą. Ai, dėl reglano nepergyvenu, skaičiavimus pasidariau anksčiau, dar kartą patikrinsiu ir baikė. Sau tokį patį greičiausiai iš Donegal tvido greit nurazgaliosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 03, 18:33)
Mano instagrame tik kepures dar mezga ir nesudėtingų pynių megztukėlius laugh.gif Lopapeisa - man tai jie tokie vėlyvam rudeniui- žiemai labiau. Pas mus gi tuoj pavasaris ( šaltas ) bus, norėk tokių truputį vėliau 🤓

Gazzal Rock'n'Roll, kažkokia nenusakoma spalva, panaši į murziną pudrą. Ai, dėl reglano nepergyvenu, skaičiavimus pasidariau anksčiau, dar kartą patikrinsiu ir baikė. Sau tokį patį greičiausiai iš Donegal tvido greit nurazgaliosiu  rolleyes.gif

Nigavari, kiek aš prifolovinus visko rolleyes.gif Žinau, ale ir mergikei gi mezgu megztinį pavasarį biggrin.gif

Labai lauksiu atsiliepimo apie šituos siūlus po skalbimo. Nes lyg Katia turi kažką panašaus, tai buvo supaškudyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 03 kovo 2018 - 18:49
QUOTE(NERA @ 2018 03 03, 14:48)
Aš kažkokių vokiškų svigūnų sodinukų nusipirkau- birnformige. Einu žiūrėt kam pinigus leidžiu biggrin.gif  Šašlykų negavau unsure.gif

Geri šitie,patogūs bigsmile.gif
ui,labas..lyg nesisveikinau ax.gif
Kulke,ryte šunieną galėsi vestis laukan su kepeliušiu bigsmile.gif
nyyy man sausi vynai,bais retai geriu.Man gruziniškas Alazani Valley skanus,bet tas lyg pusiau ,o gal net saldus..bet labai skanus.O šiaip gi tetė padaro,ty man patikdavo ax.gif
Ex,tai tų savo ekologiškų varškėčių ir neaprašei...kas do gėris?Tą daiktą,kur ieškojau,išvis pirmą kartą girdžiu blink.gif
nebejaučiu ny kojyčių ,ny rankyčių,o ir nugara jau lovos prašos...Kiaulių su diedu sutvarkėm,dar ryt pratęsimas laukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 03 kovo 2018 - 19:29
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 03, 19:11)
nebejaučiu ny kojyčių ,ny rankyčių,o ir nugara jau lovos prašos...Kiaulių su diedu sutvarkėm,dar ryt pratęsimas laukia

Aik pagulėk jau. Ryt irgi bus diena, spėsi viską.
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Nesimiega kažko. Pusę knygos perskaičiau atsibudus.
Atsakyti
Laba
QUOTE(saintlina @ 2018 03 04, 08:30)
Labas dienas smile.gif
Nesimiega kažko. Pusę knygos perskaičiau atsibudus.

Mes ir nuo 7 jau pakile. Vakarykstes Eurovizijos uodega paziurejom, nes pties balsavima sugebejom uzmigti.

O kokia tesla reik pirkti skarelem, kad butu sluoksniuota, bet nelabai trapi?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 03 04, 09:27)
O kokia tesla reik pirkti skarelem, kad  butu sluoksniuota, bet nelabai trapi?

Bemielė sluoksniuota Mantingos. Daržovių pyragui naudoju paprastai ją mirksiukas.gif

Laba, gražus rytas wub.gif
Atsakyti