Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 03 06, 15:40)
Kokia nuobodybė apsipirkinėt buvo, nigavari  biggrin.gif

aik jau, čia gi ne skudurus pirkt, čia negali būti nuobodu biggrin.gif Man irgi visko reik, išskyrus svogūnus biggrin.gif bet aš gal internetu užsisakinėsiu.
Jaučiu, uždarinėsiu savo pensiją ir aisiu darban. Jau iš darbo kelintą kartą skambyja, kad kolegė sveikata skundžiasi - vietom reiks keistis turbūt. Bet jau pavasaris, gal tikrai reik judintis iš namų. Svajonė įgyvendinta - žiemos miego programa įvykdyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 06, 18:21)
aik jau, čia gi ne skudurus pirkt, čia negali būti nuobodu biggrin.gif Man irgi visko reik, išskyrus svogūnus biggrin.gif  bet aš gal internetu užsisakinėsiu.
Jaučiu, uždarinėsiu savo pensiją ir aisiu darban. Jau iš darbo kelintą kartą skambyja, kad kolegė sveikata skundžiasi - vietom reiks keistis turbūt. Bet jau pavasaris, gal tikrai reik judintis iš namų. Svajonė įgyvendinta - žiemos miego programa įvykdyta lotuliukas.gif

Man tai truputį reik iš ten, truputį iš kitur, nėr internete vienos vietos, kur galėčiau spakainiai susikraut krepšą ir laukti.
Galėčiau, aš ir uždaryčiau smile.gif Nors neee, mažiukas mano dar visai mažiukas, kad palikt wub.gif Bet nuo naujų jau yr planas pratinti prie daržo, o kovą į darbą.
Bet rimtai gi, nuo sausio sau ir peržiemojai šiltai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 06, 18:33)
Man tai truputį reik iš ten, truputį iš kitur, nėr internete vienos vietos, kur galėčiau spakainiai susikraut krepšą ir laukti.
Galėčiau, aš ir uždaryčiau  smile.gif  Nors neee, mažiukas mano dar visai mažiukas, kad palikt  wub.gif Bet nuo naujų jau yr planas pratinti prie daržo, o kovą į darbą.
Bet rimtai gi, nuo sausio sau ir peržiemojai šiltai  bigsmile.gif

tai ir man vienoj vietoj nėr. Bet paprastose parduovėse irgi nėr, ko noriu. Tiksliau, gal ir yr, tik nežinau kur smile.gif

ui ne, tavo visai dar mažuliukas, dar būk wub.gif

tai va, visą žiemą ant pečiaus thumbup.gif dabar kaip barsukas iš žiemos migio išlįsiu biggrin.gif
per tą laiką 26 knygas perskaičiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2018 - 18:41
QUOTE(saintlina @ 2018 03 06, 18:39)
tai ir man vienoj vietoj nėr. Bet paprastose parduovėse irgi nėr, ko noriu. Tiksliau, gal ir yr, tik nežinau kur smile.gif

ui ne, tavo visai dar mažuliukas, dar būk  wub.gif 

per tą laiką 26 knygas perskaičiau smile.gif

A ko tau reik?

Taigis smile.gif

Oho bigsmile.gif Kuri labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 06, 19:11)
A ko tau reik? 

Oho  bigsmile.gif Kuri labiausiai patiko?

Baltic seeds sėklų, dar iš e-sėklų, dar noriu iš sodui.lt agurkų (nes kitur Mirabelės nerandu), ale čia turbūt teks važiuot.

Kingo '22/11/63' ir Aksionovo 'Moskovskaja saga".
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 06, 20:03)
Baltic seeds sėklų, dar iš e-sėklų, dar noriu iš sodui.lt agurkų (nes kitur Mirabelės nerandu), ale čia turbūt teks važiuot.

BS stendų bent pas mus daug kur yra, dabar bent keturis taškus prisimenu ant greičio, du iš jų turgeliuose. Sėkluvoj irgi turi BS. Man Mirabelė ne taip patiko kaip Merengue smile.gif Mirabelę pirkau ŽS kaip Dievą myliu. O šita sodui.lt yr fainos salotos ledinės boomerang smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 06, 20:23)
BS stendų  bent pas mus daug kur yra, dabar bent keturis taškus prisimenu ant greičio, du iš jų turgeliuose. Sėkluvoj irgi turi BS.   Man Mirabelė ne taip patiko kaip Merengue  smile.gif Mirabelę pirkau ŽS kaip Dievą myliu. O šita sodui.lt yr fainos salotos ledinės boomerang  smile.gif

gal ir reiktų į turgų nusibaladot, ten šalia ir Sėkluva, ir sodui.lt g.gif
Tai gal tada man Merengue reikia biggrin.gif
aha, gerai, salotų irgi reikia.

Žiūriu naująją laidą 'Ekranai' ir galvoju - nu kam reikėjo Repšiui į televizorių lįst?? Toks superinis aktorius teatre, o čia kaip tai ne kažką. Gal dar įsivažiuos. Tikiuosi.

Mano mergelė gi barzdą augina. Burzgiu burzgiu, priburzgiau tiek, kad užsirašė pas barzdaskučius barzdos formavimui. Kur tie imigrantai su savo atsivežtinėm technologijom dirba. Daba sėdi ir burba - nueisiu, tiek pinigų paliksiu, o man barzdą nukirps, dar nepatiks, gal aš geriau pats ją visai nusiskusiu lotuliukas.gif O aš dar kusinu puslapį atsidarius, kad su meistrais puikiai galės susikalbėti ir paaišknti, ko nori, turkų, ispanų, arabų kalbomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2018 - 21:16
QUOTE(saintlina @ 2018 03 06, 20:47)
gal ir reiktų į turgų nusibaladot, ten šalia ir Sėkluva, ir sodui.lt g.gif 
Tai gal tada man Merengue reikia biggrin.gif 
aha, gerai, salotų irgi reikia.
Žiūriu naująją laidą 'Ekranai' ir galvoju - nu kam reikėjo Repšiui į televizorių lįst?? Toks superinis aktorius teatre, o čia kaip tai ne kažką. Gal dar įsivažiuos. Tikiuosi.

Mano mergelė gi barzdą augina. Burzgiu burzgiu, priburzgiau tiek, kad užsirašė pas barzdaskučius barzdos formavimui. Kur tie imigrantai  su savo atsivežtinėm technologijom dirba. Daba sėdi ir burba - nueisiu, tiek pinigų paliksiu, o man barzdą nukirps, dar nepatiks, gal aš geriau pats ją visai nusiskusiu lotuliukas.gif

biggrin.gif O, matai, kaip išsiryškina greitai viskas biggrin.gif Dar Frillice salotos geros, lyg Sėkluvos išfasavimo pirkau smile.gif

Nepatikėsi, bet mes irgi šitą žiūrim biggrin.gif Jauč lindo dėl to, kad maisto reik ne tik dūšiai, bet ir kūnui smile.gif

lotuliukas.gif Geras biggrin.gif Jau kas kas, ale mergelė viską apskaičiuos ir suskaičiuos biggrin.gif Maniškiui nepatinka barzda, o ir išeitų iš jo ryžabarzdis kažkoks, nu na... Pats neryžas, bet barzdoj yr ryžo geno.
Man juodaplaukiai juodabarzdžiai gražu. Mačius aš jų darbus fajeboke. Bet žilabarzdis ar ryžas koks, nu jau turi būt tada atitinkamai stiliovas arba eit į Kalėdų senius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 06 kovo 2018 - 21:20
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 06, 21:15)

Nepatikėsi, bet mes irgi šitą žiūrim  biggrin.gif 

aišku, patikėsiu, mes gi tą patį žiūrom biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 06, 21:19)
aišku, patikėsiu, mes gi tą patį žiūrom biggrin.gif

biggrin.gif Aha, teleportališkai smile.gif

Šita, kur Ponia prasmegus? Man rodos ji man žadėjo bulbų sodinimui po blatu pavaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 06, 21:24)
Šita, kur Ponia prasmegus? Man rodos ji man žadėjo bulbų sodinimui po blatu pavaryt  biggrin.gif

siuvinėja turbūt smile.gif bet galėtų jau ir išlįst, pavasaris kaip ne kaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2018 - 21:46
QUOTE(saintlina @ 2018 03 06, 21:27)
siuvinėja turbūt smile.gif  bet galėtų jau ir išlįst, pavasaris kaip ne kaip.

aš vėl internetą knisu, šunio ieškau smile.gif  Neapsisprendžiu, kokio norėt.. Faktas, kad nežiūriu mažų. Kelias dienas labai norėjau landsyro, bet sveikas protas liepia nenorėt. Kolio gal ar borderkolio..

Nu smile.gif

Border koliai arba Australijos aviganiai wub.gif
Atsakyti