Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba,

As siemet Meringue, Pasalimo ir Lylios dovanotus auginsiu. Ziuresiu, kas gausis.
Auginau Frilice, bet isdygo tik dvi. Tai tas dvi skaniai suvalgiau. Dar sviestines kazkokias auginau, tai va tos tai sudygo net ten, kur netycia vejas ispleses is saujos nunese.

Saintlina, tai kaip ir prognozavom, busi sveika ant didziosios sejos.

Dieds knarkia susiraites, vakar sededama uzmigo. Pervargo. Bet gi nemiega, pasakyk, kad gultu normaliai miegot, tai jis TV juk ziuri rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Vo salotų ir man reikia ir agurkų ir jaučiu dar ko nors:D
Aš vis skaitydama pagalvoju- kokio dydžio saintlinos namai, nes jos mergelė pusę antikvariato jau namo sutempęs, o ji dar šunį nori ten sutalpinti bigsmile.gif
Kulke, su gimtadieniu mažiuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2018 03 06, 23:00)
Dar sviestines kazkokias auginau, tai va tos tai sudygo net ten, kur netycia vejas ispleses is saujos nunese.

Sviestines ir aš auginau, visai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 06 kovo 2018 - 22:05
QUOTE(NERA @ 2018 03 06, 22:07)
Aš vis skaitydama pagalvoju- kokio dydžio saintlinos namai, nes jos mergelė pusę antikvariato jau namo sutempęs, o ji dar šunį nori ten sutalpinti bigsmile.gif

aiškiai per maži smile.gif bet teisybės dėlei turiu pasakyt, kad didelių griozdų kaip pusė mašinos į namus neparsineša biggrin.gif
Atsakyti
Labarytis bigsmile.gif

Sakau, reik eit pakilnot pomidorų sėklas, ką čia sėt, ką per bortą mesti smile.gif
Tuoj pripildysiu puodą kava ir eisiu tuo užsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 09:37)
Labarytis  bigsmile.gif

Sakau, reik eit pakilnot pomidorų sėklas, ką čia sėt, ką per bortą mesti  smile.gif
Tuoj pripildysiu puodą kava ir eisiu tuo užsiimti  smile.gif

Labas rytas,
Nuotaika wub.gif
Va ką turiu. biggrin.gif , nei pomidorų nereikia. biggrin.gif. Sakiau ryt sėsiu. Šiandien varau palergonijas susitvarkyt.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ate, kokie žiedai wub.gif

Man irgi reikia verkiant susitvarkyt pelargonijas, bet kaip tai padaryti su mažu žmogum, kolkas neįsivazduoju.

Kaip nusipirkt internetu iš sodui.lt? g.gif Ir noo tų salotų vėl, dar mačiau pomidorų man tinkamų, ale, nerandu registracijos formos jokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 07 kovo 2018 - 09:22
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 10:08)
Ate, kokie žiedai  wub.gif

Man irgi reikia verkiant susitvarkyt pelargonijas, bet kaip tai padaryti su mažu žmogum, kolkas neįsivazduoju.

Ačiū. biggrin.gif vaikų krūva, jei -prašom. Prisiauginsi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 07, 09:23)
Ačiū.  biggrin.gif vaikų krūva, jei -prašom. Prisiauginsi.

O tai gal darom mainus- tu man vaikiuką, aš tau rožiažiedės pelargonijos daigiuką? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 10:25)
O tai gal darom mainus- tu man vaikiuką, aš tau rožiažiedės pelargonijos daigiuką?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ir be mainų, kai skirsiu, pasidalinsiu. Rožiažiedės kilmingos. Numarinsiu, bus gaila.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 10:08)
Ate, kokie žiedai  wub.gif

Kaip nusipirkt internetu iš sodui.lt? g.gif Ir noo tų salotų vėl, dar mačiau pomidorų man tinkamų, ale, nerandu registracijos formos jokios.

Labas rytas,
aš šiais metais siunčiausi iš sodui.lt Reik parašyt e-mailu ten jiems ko nori, atsiunčia paskaičiavę sumą ir pervedi. Labai greitai viskas vyksta. Labiausiai reikėjo Merengue agurkų ten labai pigūs, o jau tada ir Bolzano pasiėmiau, ir salotų, ir net burokėlių.
Kulke, tavo grožiai važinėjasi mano bagažinėj biggrin.gif kai atšils, tai atlėk biggrin.gif
Ate, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
labrytys mirksiukas.gif
Ate , wub.gif O maniškis da nė neleidžia pumpuro ax.gif
Tu da sėjos nepradėjai?Bo niekaip neprisiruošiu laiško išsiųst ax.gif
Pas kirpėją ruošiuos,o paskum irgi keletą ankstyvų pasėsiu,ir sanvitalijų,ir salierų dar..
Vakar dieds atsidarė tų užpernykščių žalių pomidorų salotų.Išgyrė,sakė ,kad rudenį vėl padaryčiau.Paragavau ir pati,nu tikrai skanu..Tai va,susradau receptą,išsisaugojau elektroniniame,kad nedingtų.Jei kam reik ,dalinuosi nuoroda skanučiaižali pomidorai.Tikrai nesijaučia to žalio pomiko aitrumo.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 03 07, 09:29)
Labas rytas,
aš šiais metais siunčiausi iš sodui.lt Reik parašyt e-mailu ten jiems ko nori, atsiunčia paskaičiavę sumą ir pervedi. Labai greitai viskas vyksta. Labiausiai reikėjo Merengue agurkų ten labai pigūs, o jau tada ir Bolzano pasiėmiau, ir salotų, ir net burokėlių.
Kulke, tavo grožiai važinėjasi mano bagažinėj  biggrin.gif  kai atšils, tai atlėk  biggrin.gif
Ate, kaip gražu  wub.gif

Ane? Ot tai ačiū gudrioji moterie biggrin.gif

Aš vakar apie tave galvojau, nes sukinėjaus netoliese, bet kodėl neužsukau- nežinau. Užsuksiu šią savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti