Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba,

Jau koks ziedu grozis. Ir kvepia skaniai tikriausiai wub.gif

Bet cia tikrai neblogos kainos tam sodui. Man atrodo, kad salotu Frilice Sekluvoje panasi kaina, tik seklu kiekis mazesnis stipriai. O gal jau ir prisifantazuoju. Tik pamenu, kad pernai man ten nebuvo ka set is to pakiuko.

As dar pernai morkas Carvejo sejau, tai Saintlinos rekomenduotos Nectar stipriai labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 03 07, 11:44)

Bet cia tikrai neblogos kainos tam sodui. Man atrodo, kad salotu Frilice Sekluvoje panasi kaina, tik seklu kiekis mazesnis stipriai. O gal jau ir prisifantazuoju. Tik pamenu, kad pernai man ten nebuvo ka set is to pakiuko.

As dar pernai morkas Carvejo sejau, tai Saintlinos rekomenduotos Nectar stipriai labiau patiko.

Frilice irgi sėklų mažai, 30, bet visos žirnio dydžio, labai lengva sėti biggrin.gif Aš dar susigalvojau pabandyti tas ankstyvas Hugin, jau pasėjau savaitgalį keletą sėklų.
O morkos Nectar tai ir man pačios pačiausios. Man dar Laguna patinka
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 03 07, 11:11)
Frilice irgi sėklų mažai, 30, bet visos žirnio dydžio, labai lengva sėti  biggrin.gif  Aš dar susigalvojau pabandyti tas ankstyvas Hugin, jau pasėjau savaitgalį keletą sėklų.
O morkos Nectar tai ir man pačios pačiausios. Man dar Laguna patinka

Man pernai dvi tik isdygo Frilices, bet man vaidenas, kad ju 10 ar 12 seklu tebuvo Sekluvos fasavime.
Atsakyti
Ot užsikūriau bardaką. Pradėjau pelargonijas tvarkyt, o dievai, koks šiukšlynas. Nei pusės nesutvarkiau, pasilikau kitam kartui. Užtat pasėjau svogūnus, dar salotoms liko sauja žemių biggrin.gif
Užmigs mažius, eisiu daryt užsakymą iš sodui.lt, nervinat su savo atsiliepimais geriausiais biggrin.gif
Atsakyti
Uf, pagaliau išėjau iš poliklinikos. Jau tiek užkniso laukt eilėj, kad pati paprašiau išleist iš pensijos. Tai dar savaitei pratęsė ir tabletkų prirašė. Užėjau į vaistinę, padaviau receptą ir vos nenugriuvau, kai pamačiau vaistininkę su glėbeliu pakuočių ateinant - trims mėnesiams, pasirodo blink.gif doh.gif
Reiks ir man sėklom užsiimt, nors šiandien pas mus sninga, kažkaip nepanašu į sėjos laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 03 07, 11:56)
Uf, pagaliau išėjau iš poliklinikos. Jau tiek užkniso laukt eilėj, kad pati paprašiau išleist iš pensijos. Tai dar savaitei pratęsė ir tabletkų prirašė. Užėjau į vaistinę, padaviau receptą ir vos nenugriuvau, kai pamačiau vaistininkę su glėbeliu pakuočių ateinant - trims mėnesiams, pasirodo blink.gif  doh.gif
Reiks ir man sėklom užsiimt, nors šiandien pas mus sninga, kažkaip nepanašu į sėjos laiką smile.gif

Sveikinu smile.gif Sodrai iškart palengvės biggrin.gif

Ir pas mane sninga. Gal jau gana? Man net oras pavasariu kvepia, o Morė visdar kerštauja wacko.gif Aš pernai prieš gimdymą, vasario pabaigoj, gi jau buvau šiltnamyje susėjus ridikėlius ir salotas. Šiemet ten dar snieguota.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 13:22)
Sveikinu  smile.gif Sodrai iškart palengvės

Nepalengvės dar mažiausiai savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 13:22)
Aš pernai prieš gimdymą, vasario pabaigoj, gi jau buvau šiltnamyje susėjus ridikėlius ir salotas. Šiemet ten dar snieguota.

Tai ir šiemet jau galėjai. Jei sniegas nenori tirpti, su grėbliu ar daržo šakėm išmurzink tu jį šiltnamio dirva mirksiukas.gif

Laba, svogūnai graužia akus wacko.gif - nu jau labai daug jų prilupau ir prismulkinau.
Atsakyti
Iš kur tas sniegas pas jumi?Pas mum karts nuo karto saulė išlenda wub.gif
Pečiukai užkurti,reik ir man su sėklom pabendraut bigsmile.gif
Saintlin,tikrai taip gerai jauties,kad po savaitės dirbt galėsi unsure.gif ?
Šitą,baikit sėklas reklamuot,bo aš šitoj vietoj valios ny trupinio neturiu unsure.gif
Kaži,kur Ex dingo?Gal nuo ekologiškų patiekalų ligoninėj neatsidūrė? unsure.gif
Užmačiau Gaudvilės postą apie svogūnus.Tai į jų temą.Vnž,tik vakar prisiruošiau į Senukus nuvaryt tų ilgų svogūnų sodinukų.Nežinau ,kaip jums,na bet už puskilį mokėt 3.5eur man pasirodė brangoka unsure.gif Užpykus maksėj už pusę tos kainos nusipirkau du kilus Sturon rolleyes.gif vnž,teks iš sėkliukų augintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 kovo 2018 - 13:45
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 07, 13:39)
Vnž,tik vakar prisiruošiau į Senukus nuvaryt tų ilgų svogūnų sodinukų.Nežinau ,kaip jums,na bet už puskilį mokėt 3.5eur man pasirodė brangoka unsure.gif Užpykus maksėj už pusę tos kainos nusipirkau du kilus Sturon rolleyes.gif vnž,teks iš sėkliukų augintis

Aš vakar irgi maxėj po maišioką prisikroviau baltų ir raudonų ax.gif ir dar reikės nusipirkti Stutgartų.

Gaudvile, užzarazijai tu mane dabar su šiltnamiu. O pasėjus uždengt reik? g.gif Jauč mano užvalkalai ilsisi šiukšlyne jau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 07, 13:39)
Saintlin,tikrai taip gerai jauties,kad po savaitės dirbt galėsi unsure.gif ?

Užpykus maksėj už pusę tos kainos nusipirkau du kilus Sturon rolleyes.gif vnž,teks iš sėkliukų augintis

jaučiuosi visai neblogai. Šiaip gi jau bus 2,5 mėn praėję.

aš irgi iš sėklų svogūnų nesėsiu. Gana bus sodinukų, mamikė amžinai priperka.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 07, 14:21)
Gaudvile, užzarazijai tu mane dabar su šiltnamiu. O pasėjus uždengt reik? g.gif Jauč mano užvalkalai ilsisi šiukšlyne jau.  biggrin.gif

Tas dengimas greičiau būtų tam, kad vanduo ilgiau išsilaikytų. O kovą tokius ridikėlius, salotas, špinatus net ir tarybiniais laikais augindavo. Jei tik nėra įšalo, tai ir pirmyn ;)

Tiesa, dar yra kažkur aprašyta, kur berods kanadietis žiemą be jokių pečiukų šiltnamyje augina. Ale, kai man tas nelabai aktualu, nesigilinau.
Atsakyti