Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 05, 16:30)
o ne geriau daigus iš jų užsisakyt?  mirksiukas.gif
Laba.

Tikriausiai geriau ir protingiau. Bet tikiuosi, kad šiemet, kai jau remontų namuose nebus, sugebėsiu daigiukus užsiauginti pati. Pernai buvo gražūs pas mane. Tik vėliau, kai juos teko beveik savaites pusiau tamsoj palaikyti, kažkoks bužis užpuolė. Tada jau gelbėjot mane, tik dalį saviškių, kur atsipaipeliojo, sukišau.
O jei jau nepavyks su daigais, tai pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 05, 15:50)
Guten Tag, liebe Madchen biggrin.gif

Saintlina, vakar kad parsivilkau knygų iš bibliotekos.... Radau tą garsiąją, paskui dar radau "Prisipažįstu", kur tau seniau rodžiau.

pas mus mokykloj sakydavo - guten morgen, guten tag, pliaukšt po morde tak i tak biggrin.gif

o, šitos net nesu girdėjus bigsmile.gif paskaityk, paskui papasakosi. O tą 'Prisipažįstu' jau kaži kada rezervavau bibliotekoj, vis dar negaunu.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 05, 14:54)
Taigi dėl mūsų bičių, man nieko negaila. 4u.gif

slūgela, būželi, o tai ačiū tau 4u.gif 4u.gif man jau ir šilta pasidarė biggrin.gif su daina ir parvažiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 16:20)
pas mus mokykloj sakydavo - guten morgen, guten tag, pliaukšt po morde tak i tak biggrin.gif

o, šitos net nesu girdėjus  bigsmile.gif paskaityk, paskui papasakosi. O tą 'Prisipažįstu' jau kaži kada rezervavau bibliotekoj, vis dar negaunu.
Papildyta:
slūgela, būželi, o tai ačiū tau  4u.gif  4u.gif  man jau ir šilta pasidarė  biggrin.gif  su daina ir parvažiuosiu  biggrin.gif

Prašom, prašom. O tai šalta negalėtų būt, juk, manau, žiemines basanoškes nešioji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 05, 16:25)
Prašom, prašom. O tai šalta negalėtų būt, juk, manau, žiemines basanoškes nešioji. biggrin.gif

tokiam šalty man vailokų reik ir ant rankų, ir ant nosies. Kur jau čia vienos žieminės sabanškės išgelbės blink.gif
Atsakyti

Pertrauksiu jūsų balius, noriu nuomonės. Ką manote apie prakeikimą, ar tikite, kaip to išvengti ar atšaukti.

Esu pasimetus

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 05, 16:36)
Pertrauksiu jūsų balius, noriu nuomonės. Ką manote apie prakeikimą, ar tikite, kaip to išvengti ar atšaukti.

ponia Lylia gal tau ką nors papasakos tuo klausimu.

Atsakyti

ponia Lylia gal tau ką nors papasakos tuo klausimu.

Lauksiu p. Lylios tada. Chiro prapuolenė irgi galėtų pasisakyt.

Atsakyti

Jau temperatūra pradeda žemėti. dieną laikės 14.5 dabar jau 16.

Šnd matėm gabaliuką vaivorykštės, žvengėm, kad naktį pašvaistės reiks ieškoti.

Vieną mašiniuką pasistatėm garažan, 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 16:20)

o, šitos net nesu girdėjus  bigsmile.gif paskaityk, paskui papasakosi.

Negirdėjau tokio biggrin.gif

FB grupėse tą knygą vis kelia kaip rekomenduojamą, tikiu, kad gera, bet gal sunki?

Kukuška, aš tikiu, kad gali tokie dalykai būti. Bet nežinau, nei kaip išvengti, nei kaip atsikratyti. Sako, kad prie švaraus žmogaus tokie dalykai nekimba. Pasiūlyčiau pasiklausti ezoterikoj, bet kad ten renkasi nepatikimi patarėjai biggrin.gif , o daugiau nesakysiu apie tą skyrelį, ką galvoju, nes nieko gero negaliu pasakyti. Nesigąsdink, nieko turbūt tokio nėra, gal tik eilė sutapimų. Parašyk privačiai Chiro, gal ką patars.

Pati radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 05 sausio 2017 - 17:30
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 05, 17:24)
FB grupėse tą knygą vis kelia kaip rekomenduojamą, tikiu, kad gera, bet gal sunki?

morališkai turbūt sunki bus.. nors greičiausiai labai pakylėtai parašyta bus, jei labai giriama. Aš nežinau, ar ryšiuos skaityt (mano kolegė kaip tik nuo šito mirė.. labai gyvi prisiminimai dar..). Bet tavo atsiliepimo vis tiek labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 05, 16:58)
<p>Jau temperatūra pradeda žemėti. dieną laikės 14.5 dabar jau 16.</p><p>Šnd matėm gabaliuką vaivorykštės, žvengėm, kad naktį pašvaistės reiks ieškoti.</p><p>Vieną mašiniuką pasistatėm garažan, </p>

pas mus irgi jau -16
ne vaivorykštė tai ,o -halas...dar mokyklos laikais domėjausi neįprastais dangaus reiškiniais,daug skaičiau apie tai...gal ir blogai tai,nes nebelieka jokios rom antikos ,mistikos...
o mes garažą pernai išgriovėm,tad dabar abu dyzeliai šąla ir noses ir užpakalius lauke
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 05, 17:24)
gal tik eilė sutapimų

Va va. Turėjau nuotykį. Aišku, senokai tas buvo, bet iki šiol juokas ima. Žodžiu, aš ir taip mėgėja baldus perstatyti laiks nuo laiko. Na, ir užėjo koks tai feng shui bumas - per radiją, TV tik bruka, kaip čia viskas gerai gaunasi, o namie niekaip su naujai įsitaisytu vyru dėl buities nesutariam. Na ir bedžiau pirštu - va, sakau, parašyta juodu ant balto, į kur miegant galvos turi būti nukreiptos. Tik taip priverčiau dvigulę lovą kitaip apsukt laugh.gif Pasikeitė kas nors? Tai aišku, kad pasikeitė. Dabar biškį kas, feng shui primenu - klozeto dangčio nenuleidi, tai ir plaukia pinigai pro šalį ir taip toliau biggrin.gif Iš kitos pusės graudu, bo tiki, uf.
Atsakyti