Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 05, 18:24)
- klozeto dangčio nenuleidi, tai ir plaukia pinigai pro šalį ir taip toliau biggrin.gif Iš kitos pusės graudu, bo tiki, uf.

Aš pati sykį pati prieš save apsikvailinau doh.gif biggrin.gif bet kai namie yra žmogus, kuris kartais būna viena koja tenai, tai visokių nesąmonių prisigalvoju. Šiaip jei žmogus tiki visais feng-shui, tai ir veikia. Kuo tikim, tokios ir esam. Tiesa, per tas feng shui nesąmones vieną gražią gėlę nudvasinau. Durnė, iki šiol gaila. Paskaičiau knygoj, kad ta gėlė turėtų stvėti ten ir ten. Pastačiau į kampą tamsų, tai ir nudvėsė biggrin.gif

Tačiau. Bet. Visokių legendų pripasakojama apie išeiti susiruošusius žmones, na, kai kažkas serga ir netrukus miršta. Atrodė pasakos. Bet neseniai viena marti sėdėjo prie anytos lovos, ta dar buvo sąmoninga, nu ir pasakė, ką mato šalia savęs. Sakau: eik eik, taip ir sakė???? blink.gif Ir ką, netrukus palaidojom. Tai čia jau realus atvejis, išeina, kad tas tautos folkloras nėra vien išmislai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 05 sausio 2017 - 19:37
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 19:19)

Nera, tikriausiai tu gerą aprangą turi, užtat ir oras nebaisus  smile.gif

Termo timpos ir marškinėliai, striukutė nuo vėjo, trikotažinė kepurė ir pirštinės ir žinoma kedai smile.gif pabėgioti buvau smile.gif
Atsakyti

Tikiu jais...nežinau ar rasi ,kas tau tinka,bet viena pažįstama man prirodė šitą puslapį...Labai dažnai jame pasiknaisiojus ir baimės praeina,ir išsiaiškinu kai kurių įvykių priežastis...nežinau,gal tai sutapimas...bet kad tokie dalykai egzistuoja,tikiu...2dienas atžiūrėjau Ekstrasensus.... po 8val...Diedas jų fanatike mane vadina ax.gif
Papildyta:
gal ne taip tiesiogiai biggrin.gifkitąkart nežinai,ant ko užsirovei unsure.gifGal vienas kitas prie bajerio tavo žodis kitam didžiausias įžeidimas,o jei pas jį stipri energetika.. unsure.gif

Kukushka baik stresuoti, jei nepastebėjai tai visų tų šarlatanų pagalba- leidimas tau pasipergyventi ir lridimas išsikalbėti mirksiukas.gif
Spėkit kieno vaikas tik su bliuzonu šiandien lauke lakstė blink.gifgerai kad kaimynė per langą pamatė. Sakė nebuvo laiko striukę nusikabinėti nuo pakabos blink.gif
Aš pati ką tik iš lauko parėjau- kai vėjas aprimo oras superinis!

Pažiūrėsiu puslapį, ačiū.

Ne dėl savęs čia, dėl labai artimo žmogaus. labai daug sukrito dalykų, ir pats tas žmogus sako, nu niekad negalvojau, bet pradedu tikėt. o dar žmogus pavydėjęs bendram pažįstamam sako, kad prakeikė. nerimauju , nžn .

Nėra, linkiu, kad vaikis neperšaltų, nu gyvas sidabras, ane?

Pas mus jau 18 šalčio

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 05, 19:34)
kad tas tautos folkloras nėra vien išmislai.

tai folkloras folkloru, ale tikėt visais prakeikimais ir užkeikimais - nugi rodė neseniai vieno sezono laimėtoją a la juoda magija užsiimamčią raganą. Niu ir jei tikėt tv tiesa, pati ji labiausiai gyvenimo nuskriausta ir yra. Tai kaip galima tokias personas už rimtą priimt.

Ai, mama amžinai mirusius sapnuodavo. Na, aš tai šalia gyvendama galėjau nuspėt iš kur vėjai pučia. O pati kiek "prilaidojau", niekas į sapnus man nelenda.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 01 05, 19:34)
Termo timpos ir marškinėliai, striukutė nuo vėjo, trikotažinė kepurė ir pirštinės ir žinoma kedai smile.gif pabėgioti buvau smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif pas mumi vis dar ūžauja ,na nebe toks stiprus kaip dieną...nors pas mumi skersvėjai tarp namų ,ttai kai šalta ,dar labiau jaučiasi

aš šunienos negaliu laukan išvaryt,sustoja įstryžai durų ir nė iš vietos,ir taip jau kelintą kartą...Į šeimininkus turbūt jis,šilumos bais reik,o ir dabar guli prie pečiaus susiraitęs...
Tavo vaikis topinis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 sausio 2017 - 19:52
QUOTE(NERA @ 2017 01 05, 19:34)

lakstant turbūt nešalta smile.gif bet jau aš tokiu oru savo noru - ni za kakie penionza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 05, 19:49)
tai folkloras folkloru, ale tikėt visais prakeikimais ir užkeikimais - nugi rodė neseniai vieno sezono laimėtoją a la juoda magija užsiimamčią raganą. Niu ir jei tikėt tv tiesa, pati ji labiausiai gyvenimo nuskriausta ir yra. Tai kaip galima tokias personas už rimtą priimt.

Ai, mama amžinai mirusius sapnuodavo. Na, aš tai šalia gyvendama galėjau nuspėt iš kur vėjai pučia. O pati kiek "prilaidojau", niekas į sapnus man nelenda.

jei tu apie tą bliondinę....tai kaip bebūtų ..nu gi atsisuka jos juodi darbai prieš ją pačią,išvada tokia,kad net ir jos negali savęs 100procentų apsaugot
o aš dieną dvi prieš artimųjų mirtis sapnuoju,kad sodinu juodas gėles ...ir tik vienas iš tų žmonių buvo sergantis,kuris jau laukė mirties...ir paukščiai barbena langan prieš nelaimes..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 05, 19:49)

Nelaimingi jie ir pikti žmonės, man taip atrodo. Geriau jau aplenkti iš tolo ir neturėti reikalų, jei netyčia akiraty toks atsirastų. Ir svarbiausia, kad negali žinoti, koks žmogus iš tikrųjų. Nes ta tamsioji pusė dažnai nerodoma, kol kažkas stipriai nepaprovokuoja. Ir apskritai, ai. Įdomių žmonių būna, kad šitam forume plačiąja prasme. Aš jau tokia esu, kad daug ką priimu, iš tos srities, įdomu būna pastebėti ir tt. Bet sykį buvo lengvas šokas. Kada tu matai per teliką, yra viena, bet kai pradedi bendrauti ir pamatai, kad gal geriau nereikėjo prasidėti, tai jau yra kita. unsure.gif

Pagal sapnų analizes mirusieji turi savo reikšmę. Ypač jei sapnai kartojasi. Nebūtinai reiškia tai, ką dauguma galvoja, kad reiškia.
Atsakyti
Lylia, dar vieną knygą tau užrodysiu. Šiaip nebūčiau atkreipusi dėmesio, bet labai gerai atsiliepė visiškai sutampančio knyginio skonio kolegė smile.gif ir kai paskaičiau - atsiliepimai labai ir labai geri smile.gif
https://www.knyguklu...elena ferrante/
Aš pati dar neskaičiau. Biblioteka dar neturi, niekur kitur irgi dar neradau smile.gif net pas rusus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 sausio 2017 - 20:08
išėjau
į
kiemą
pažiūrėti
sniego

žiūriu
visas
kiemas
kaip vaikelis
miega

stovėjau
ir
žiūrėjau
ir
išbudint
nenorėjau

Jonas Mekas,Pavieniai žodžiai
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 05, 20:05)
Nelaimingi jie ir pikti žmonės, man taip atrodo. Geriau jau aplenkti iš tolo ir neturėti reikalų, jei netyčia akiraty toks atsirastų. Ir svarbiausia, kad negali žinoti, koks žmogus iš tikrųjų. Nes ta tamsioji pusė dažnai nerodoma, kol kažkas stipriai nepaprovokuoja. Ir apskritai, ai. Įdomių žmonių būna, kad šitam forume plačiąja prasme. Aš jau tokia esu, kad daug ką priimu, iš tos srities, įdomu būna pastebėti ir tt. Bet sykį buvo lengvas šokas. Kada tu matai per teliką, yra viena, bet kai pradedi bendrauti ir pamatai, kad gal geriau nereikėjo prasidėti, tai jau yra kita.  unsure.gif

Pagal sapnų analizes mirusieji turi savo reikšmę. Ypač jei sapnai kartojasi. Nebūtinai reiškia tai, ką dauguma galvoja, kad reiškia.

nežinau, ar matei...Per mūsų tv nerodė,o per RU rodė tuos vaizdus,kurie lieka už kadro ,o ir pas mus to sezono lyg dar nebuvo...kur tokia 16likinė dalyvavo,ir ką ji finale išdarinėjo blink.gif o ir per tyrimus ta su auskaru lūpoj...mamamija,ant tokių užsirovus.... unsure.gif unsure.gif Atrodė kaip ir normalios,be to ,kad sugebėjimų turi...Bet kaip jos elgėsi,kai jas iš pusiausvyros išmušė blink.gif blink.gif ten kūrybnė grupė tokių vaizdų prisižiūri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 sausio 2017 - 20:17
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 20:06)
Lylia, dar vieną knygą tau užrodysiu. Šiaip nebūčiau atkreipusi dėmesio, bet labai gerai atsiliepė visiškai sutampančio knyginio skonio kolegė smile.gif ir kai paskaičiau - atsiliepimai labai ir labai geri smile.gif

Kol kas turbūt tik knygynuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 05, 20:10)
nežinau, ar matei...Per mūsų tv nerodė,o per RU rodė tuos vaizdus,kurie lieka už kadro ,o ir pas mus to sezono lyg dar nebuvo...kur tokia 16likinė dalyvavo,ir ką ji finale išdarinėjo blink.gif o ir per tyrimus ta su auskaru lūpoj...mamamija,ant tokių užsirovus.... unsure.gif  unsure.gif Atrodė kaip ir normalios,be to ,kad sugebėjimų turi...Bet kaip jos elgėsi,kai jas iš pusiausvyros išmušė blink.gif  blink.gif ten kūrybnė grupė tokių vaizdų prisižiūri unsure.gif

Aš žiūrėjau neseniai Ekstrasensai prieš detektyvus, tai ten irgi ojoj buvo kipišas kilęs.

Šiaip žiūriu internete, nelaukiu, kol TV nusipirks, pažiūrėjau 17-tą sezoną ką tik. Gaila, kad apsibaigė. Irgi įdomių dalykų stebėjau ta tema. Kaip iš už susitvardymo kartais išlenda tikras veidas. Ką aš žinau. Visi mes tokie turbūt.
Atsakyti