Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 05, 18:24)
Pasikeitė kas nors? Tai aišku, kad pasikeitė.

kas??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif apsiverkt baigiu iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 05, 16:36)
Pertrauksiu jūsų balius, noriu nuomonės. Ką manote apie prakeikimą, ar tikite, kaip to išvengti ar atšaukti.

Kiba kam į batus pri*ikai, kad prakeikt galėjo?
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 01 05, 16:36)
<p>Pertrauksiu jūsų balius, noriu nuomonės. Ką manote apie prakeikimą, ar tikite, kaip to išvengti ar atšaukti.</p><p>Esu pasimetus</p>

Tikiu jais...nežinau ar rasi ,kas tau tinka,bet viena pažįstama man prirodė šitą puslapį...Labai dažnai jame pasiknaisiojus ir baimės praeina,ir išsiaiškinu kai kurių įvykių priežastis...nežinau,gal tai sutapimas...bet kad tokie dalykai egzistuoja,tikiu...2dienas atžiūrėjau Ekstrasensus.... po 8val...Diedas jų fanatike mane vadina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 18:31)
Kiba kam į batus pri*ikai, kad prakeikt galėjo?

gal ne taip tiesiogiai biggrin.gif kitąkart nežinai,ant ko užsirovei unsure.gif Gal vienas kitas prie bajerio tavo žodis kitam didžiausias įžeidimas,o jei pas jį stipri energetika.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 sausio 2017 - 18:40
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 18:30)
kas??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif apsiverkt baigiu iš juoko lotuliukas.gif

ai, neužteks čia "popieros" viskam surašyt irnesakyk.gif

Dar vaikystėj buvo, jei juoda katė perbėga skersai tako, lauk nelaimės ir būtinai per kažkurį petį reikia 3 kartus paspjaudyt. Nu i ką, juodų kačių kaip tyčia vis uždera ir visoms būtinai reikia perbėgt ir dar taip, kad matyčiau. Musiau labai gerai spjaudžiaus, bo nieko blogo ir neįvyko laugh.gif Arba aš tų savo vaikiškų nelaimių katėms nenurašiau.

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 05, 18:38)
Tikiu jais...

aš ne smile.gif nors tą ekstrasensų mūšį kartais irgi pasižiūriu, ale mislinu, kad labai nedaug žmonių gali turėt kažkokių ypatingų galių. Ir kad kiekviena gyvenimu nepatenkinta boba galėtų burbtelėjusi ką nors prakeikti ar nužiūrėti - nea, netikiu.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 05, 19:08)

Dar vaikystėj buvo, jei juoda katė perbėga skersai tako, lauk nelaimės ir būtinai per kažkurį petį reikia 3 kartus paspjaudyt.

arba, pas mus sakydavo, už sagos laikytis biggrin.gif
Atsakyti
Kukushka baik stresuoti, jei nepastebėjai tai visų tų šarlatanų pagalba- leidimas tau pasipergyventi ir lridimas išsikalbėti mirksiukas.gif
Spėkit kieno vaikas tik su bliuzonu šiandien lauke lakstė blink.gif gerai kad kaimynė per langą pamatė. Sakė nebuvo laiko striukę nusikabinėti nuo pakabos blink.gif
Aš pati ką tik iš lauko parėjau- kai vėjas aprimo oras superinis!
Atsakyti
Blynų ir arbatos? bigsmile.gif Su geriausiais čiarais kepti biggrin.gif Atšaukia visus prakeiksmus biggrin.gif

Nera, tikriausiai tu gerą aprangą turi, užtat ir oras nebaisus smile.gif Aš irgi turiu, ale jau neįsibraškinu biggrin.gif Bet ir šiaip neičiau, net katė nuo šono nesitraukia, aš mezgu ji šalia guli, išbėga laukan keliom sekundėm ir rėkia gerklę paleidus, kad greit leisk namo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 sausio 2017 - 19:22
QUOTE(NERA @ 2017 01 05, 19:17)
Spėkit kieno vaikas tik su bliuzonu šiandien lauke lakstė blink.gif 

net nesistebiu. Jei mamai toks puikus oras, tai ko čia stebėtis, kad vaikas mamos entuziazmu užsikrečia bigsmile.gif
Atsakyti
Dar pridiminia- gi turėjau kolegę tikinčią visais tai shui, tai baisiai pergyveno, kad klozetas pakabinamas ir vusi vamzdžiai paslėpti, nes ten kažkodėl reikėjo raudoną kaspiną užrišti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 19:19)
net katė nuo šono nesitraukia, išbėga laukan keliom sekundėm ir rėkia gerklę paleidus, kad greit leisk namo  biggrin.gif

maniškės daro taip. Viena užšoka ant palangės tos patalpos, kur yra žmonės ir rodo, kad laikas namo. Kita tiesiog šoka ant durų rankenos ir užeina be niekieno malonės smile.gif nu, durų po savęs, aišku, neuždaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 19:13)
Ir kad kiekviena gyvenimu nepatenkinta boba galėtų burbtelėjusi ką nors prakeikti ar nužiūrėti - nea, netikiu.

sutinku visom 4!
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 01 05, 19:23)
nes ten kažkodėl reikėjo raudoną kaspiną užrišti biggrin.gif

ne kažkodėl, o kad pinigai neišplauktų - Gaudvilė gi pasakė biggrin.gif bet yr ir kitas būdas - mest valgyt. Tada tikrai anei centas neišplauks per tą pričindalą biggrin.gif
Atsakyti