Labas rytas,
Pou, tu tada užsirašyk tokių iš manęs sėklų reikia... Aš tų Dietskij sladkij turiu, man irgi labai patinka šitie pomidorai, anksčiausiai pradeda ir vėliausiai pasibaigia
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 09:45)
pas jus ten atostogų daugiau negu mokslo 
Nors mūsų mokykla tikriausiai irgi ant ribos. Vaikis sakė, kad pirmadienį klasėj aštuonių nebuvo, vakar jau penkiolikos. Šiandien jau ir maniškis nenuėjo.

Nors mūsų mokykla tikriausiai irgi ant ribos. Vaikis sakė, kad pirmadienį klasėj aštuonių nebuvo, vakar jau penkiolikos. Šiandien jau ir maniškis nenuėjo.
Tik jau nepavydim

QUOTE(Pou @ 2017 01 26, 10:07)
Mergaitės, o kokius skanius smulkius pomidorus auginat? Na tos žalios kriaušytės yra idealios, o raudonas panašus yra? Man į stiklainius tarpams užpildyti. Kad būtų derlingas.
Vis dėlioju mintyse ir ką nors prisimenu.
Vis dėlioju mintyse ir ką nors prisimenu.
Jeigu apie cherry tipo, tai Black cherry ir Sungold f1. Black cherry man tinka tarpams užpildyti, nėr blusa ir neskystas.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 26, 10:17)
jau ir nešioja mažė,vat tik baktusas nepasiduoda pabaigiamas...vakar anksti gult nuėjau...
ale ot,taigi klausiau,ko reik...būt detskij sladkij,čiočiosan įdėjus...

A kur vaizdzialiai?

Bet šitie nėr mažiukai visai. Čiočiosan aš turiu, galiu Pou įdėt, Dietskų irgi

Dėkui, ir mane gerai nuteikia gražūs paveikslėliai. Čia jums juos atnešu vietoj rytinės kavos. Arba prie kavos 
Skaitau, baisu kaip pasakojat, kad tiek sergančių, o aš nepastebėjau, kad taip gripas siaučia. Sveikit.
Mano katė gyja po truputį. Nepatenkinta, bet vaikšto su maike. Šlubuoja, krypuoja, linguoja eidama, vieną priekinę koją kažkaip keistai velka, nu, vos eina..
Vienu momentu net patikėjau, kad kažkas negerai. Galvoju, gal kokį nervą pažeidė operuodami ar ką. Galvoju, patikrinsiu, nuimsiu tą maikę ir apžiūrėsiu. Nu ir ką, vos tik numoviau katei marškinius, tai tik fit, ir nulėkė per kambarius, laiptais aukšyn-žemyn, nei akla, nei šluba, visos kojos veikia be problemų. O aš kaip kvailelė nešioju ją vakarais į namelį miegot, ryte iki smėlio dėžutės pasikapstyt irgi nunešu, paėst taip pat po nosim pastatau, kad tik nevargtų katytė. O ji, mat, kokia sukčiuvienė. Mano šuniukas daug sąžiningesnis, nesielgė taip, stengėsi viską pats savo jėgomis.
Gonzikai, kaip tavo šuniukas, jau viskas gerai?
Kokias čia sėklas užsisakinėjat? Labai ilgas temas padarė, daug puslapių, tai sunkiau atrast nuo kurios vietos atsilikau.

Skaitau, baisu kaip pasakojat, kad tiek sergančių, o aš nepastebėjau, kad taip gripas siaučia. Sveikit.
Mano katė gyja po truputį. Nepatenkinta, bet vaikšto su maike. Šlubuoja, krypuoja, linguoja eidama, vieną priekinę koją kažkaip keistai velka, nu, vos eina..

Kokias čia sėklas užsisakinėjat? Labai ilgas temas padarė, daug puslapių, tai sunkiau atrast nuo kurios vietos atsilikau.
Khem.. khem... Kalėdos ir vėl pas mane...
Pamišėle Freke,
Ar tu pablūdai, moterie??? Aš.. aš... neturiu žodžių. Aš pirmą kartą neturiu žodžių. Nesuprantu nei už ką, nei kodėl, nei iš kur tas toks žmonių gerumas randasi. Ačiū tau labai, tikrai širdingai! Nežinau net kokius smailikus dėt, nes aš dar be žado... Tik žinok, kad aš labai labai dėkinga ir nustebinta. Iki mėnulio ir atgal
Pamišėle Freke,
Ar tu pablūdai, moterie??? Aš.. aš... neturiu žodžių. Aš pirmą kartą neturiu žodžių. Nesuprantu nei už ką, nei kodėl, nei iš kur tas toks žmonių gerumas randasi. Ačiū tau labai, tikrai širdingai! Nežinau net kokius smailikus dėt, nes aš dar be žado... Tik žinok, kad aš labai labai dėkinga ir nustebinta. Iki mėnulio ir atgal

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 26, 10:17)

Oi, Gonzikėl tu brangiausia, nekreipk dėmesio į mane. Pas mane galvoj tokia uogienė dabar

Ai, aš dabar sau graži

P.S. ačiū, mergaitės

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 25, 22:59)
Lylia, kur jau čia snobizmas, jei elementariai neatitinka spalvos. Tarkim angliškos turėjo būti tamsiai bordo lapukais ir žiedynai morkavi - gavosi neaiški rausva, labai negražu. Amerikoniškos turėjo būti rožiažiedės, už tokias ir didesni pinigai buvo sumokėti, a pražydo skystais žiedynais. Sėkluvos taip pat mix'as neatitiko. Senių Vilmorin labiausiai pasiteisino.
Sutinku del to, bet dažnai neatitinka žiedų spalva, nieko ĉia naujo. Ar sėjant, ar iš svogūnėlių sodinant. Bet kai pirkdavau surfinijas po 12lt už 10 sėklų ir nei viena neišdygdavo, tai tikrai gaila būdavo. Iš ten pat pirkau kelis metus ir tas pats rezultatas, nurašydavau savo nemokšiškumui. Nors pačios surinktos sėklos dygdavo kupstais. Paskui pabandžiau maximines petunijas, dygo visos 11 sėklų, reiškia, ne many problema

Nusimezgėm tas kepures seniai, mano jau ir pranešiota

Kulke, as atsiprasau kad neidejau jokio rastelio. Vis per skubejima. Vienas maiselis pazadai. O kitas tavo mergyckai. Kad nesijaustu tik brolis brolis. Tikiuosi tiks tiek ismiera tiek spalvom
QUOTE(Freke @ 2017 01 26, 11:41)
<p>Kulke, as atsiprasau kad neidejau jokio rastelio. Vis per skubejima. Vienas maiselis pazadai. O kitas tavo mergyckai. Kad nesijaustu tik brolis brolis. Tikiuosi tiks tiek ismiera tiek spalvom</p>
Freke, kokia tu šaunuolė

Čia kaip reklamoj "Apie viską pagalvota"

QUOTE(daimura @ 2017 01 26, 13:05)
tikrai...nu mažiui marlikukų audinius matėm,ale princesei ką tę gražaus Frekė sugalvojo ,ir man interesna
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 26, 11:26)
Kad gerai, jog iš ryto žinau kur kojinės ir trusiukai švarūs sudėti
Ai, aš dabar sau graži
Niu vienas pirštukas pasidabino žiedeliu, juvelyras atanešė ką tik
P.S. ačiū, mergaitės
Aš tik galvoju, ką aš be jūsų tiek laiko dariau 

Ai, aš dabar sau graži

P.S. ačiū, mergaitės

aš irgi...ką tik iš kirpėjos grįžau... vėl blondinė su ryškiais antakiais

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 01 26, 11:05)
baigia gryčią sugriaut

gėles visokias...bent aš..
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 26, 14:27)
baigia gryčią sugriaut

gėles visokias...bent aš..
Klausiau apie viską bendrai

Nes mano katė tai akivaizdžiai kitokia, dar tokios lipšnios niekada aš jos nemačiau. Anksčiau tai tik paimk, po minutės jau vyniojasi, smunka iš rankų žemyn, iriasi, neriasi ištrūkt. Dabar jei jau paimi ją į rankas, tai letenos visad tokios "palaidos", nagais nesikabina, nesiveržia lėkt nuo rankų, kiek laikysi, tiek sėdės sterblėj. Negi čia dėl sterilizacijos toks pasikeitimas.
Plia, negi ir peliaut jau tingės??