Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Mažai čia jūsų kažkaip. Tik pralekiančios cekaunykės pasislėpusios paskaito ir dingsta.
Diena jau baigiasi, o su vietinėm naktibaldom man nepakeliui. Eisiu jau namo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 26, 15:28)
Kulke, a kokiais vienmečių pavyzdžiais remsies? Turiu užduotį, o aš vienmetes mažai pažįstu  unsure.gif

Randi pas ką paklausti biggrin.gif Jei jau tu mažai pažįsti, tada aš visai minuse sėdžiu. Tikrai neturiu kolkas jokių pavyzdžių, išskyrus tą Gintaro muziejaus, a dar žurnalų visokių turiu, reiks perversti.
Atsakyti
piktas aš šiandien kaip šeškus.
Atsidarau ryte įmonės sąskaita - sąskaitoj nuliai blink.gif Akis išverčiau, mislinu, kažkur ne ten sujungė. Per naują prisijungiu - nuliai. Atsidarau išrašą - šian ryte visi pinigai nuo sąskaitos nurašyti. Skambinu į banką, ten ausim karpo, bet prižada išsiaiškinti. Dvi valandos praeina - tyla. Aš jau pykt pradedu, vėl skambinu. Su manim nešneka, nes 'kolegė jau aiškinasi, perskambins'. Po pusdienio sužinau, kad Seb'as uždarė sąskaitą, abo neužpildėm kažkokios prevencinės anketos ir neatnešėm pažymos iš registrų centro, kad mūsų direktorius tikrai tas, kuo dedasi, t.y. tas, kuris ir atstovavo įmonę tam banke pastaruosius aštuoniolika metų doh.gif
Ir pinigus atiduos tik tada, kai atvešiu tą pažymą ir užpildysiu tą anketą blink.gif blink.gif Tai čia kaip suprast? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 26, 15:45)
Randi pas ką paklausti  biggrin.gif  Jei jau tu mažai pažįsti, tada aš visai minuse sėdžiu. Tikrai neturiu kolkas jokių pavyzdžių, išskyrus tą Gintaro muziejaus, a dar žurnalų visokių turiu, reiks perversti.

A, tiesa, taip ir ne supratau: visas daigais pirksi ar dalį sėsi?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 16:11)
Tai čia kaip suprast?  blink.gif

Na tu tai nepyk, ale ne direktorės čia aplaidumas? Retai su seb'u turiu reikalų, tačiau toks swedbank'as iš anksto informuoja ir nustato 'protinga' laiką, per kurį reikia susitvarkyti. Nieko tokio nebuvo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 sausio 2017 - 16:23
QUOTE(Ex @ 2017 01 26, 14:35)
Klausiau apie viską bendrai :)kiek laikysi, tiek sėdės sterblėj. Negi čia dėl sterilizacijos toks pasikeitimas.
Plia, negi ir peliaut jau tingės??

meilės reikalauja ir tikrai daugiau,žymiai daugiau...+dabar dar leidžiu ir savon lovon,tai toooks laimingas biggrin.gif
biggrin.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 16:11)
piktas aš šiandien kaip šeškus.
Atsidarau ryte įmonės sąskaita

aaa,man prieš porą savaičių su ūkio sąskaita panašiai buvo..tik tiek ,kad ne nulius rodė,o normaliai...o pavedimą kiek darau,tiek neleidžia..tipo neužtenkamas kiekis pinigų blink.gif pypt,pabandau tik 1ną pinigą pervest-tas pats...skambinau DNBan ryškintis...teko anketą užpildyt..sutvarkė gal per valandą
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 26, 16:19)
Na tu tai nepyk, ale ne direkrorės čia aplaidumas? Retai su seb'u turiu reikalų, tačiau toks swedbank'as iš anksto informuoja ir nustato 'protinga' laiką, per kurį reikia susitvarkyti. Nieko tokio nebuvo?  unsure.gif

buvo, pasirodo, viena žinutė pačiam puslapy, kuri kabo neperskaityta. Na, ten, kur apie visokias nuolaidas ir naujienas praneša. Bet tai yra visi kontaktai, negi negalima parašyti e-mailo, paskambinti? Man tai kažkoks briedas čia. Ir šiaip nesuprantu aš pačios priežasties - tiek metų viskas buvo tvarkoj, dabar staiga sugalvoja.
Atsakyti
A
Na tu tai nepyk, ale ne direktorės čia aplaidumas? Retai su seb'u turiu reikalų, tačiau toks swedbank'as iš anksto informuoja ir nustato 'protinga' laiką, per kurį reikia susitvarkyti. Nieko tokio nebuvo?  unsure.gif

turėjo pranešt,ir man taip aiškino.Atseit išsiuntėm elektroninį laišką...bet aš jo negavau...tad telefonu pildžiau tą anketą
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 26, 16:26)
aaa,man prieš porą savaičių su ūkio sąskaita panašiai buvo..tik tiek ,kad ne nulius rodė,o normaliai...o pavedimą kiek darau,tiek neleidžia..tipo neužtenkamas kiekis pinigų blink.gif pypt,pabandau tik 1ną pinigą pervest-tas pats...skambinau DNBan ryškintis...teko anketą užpildyt..sutvarkė gal per valandą

o va čia neužtenka tos anketos, reik dar pažymos, kurią išduoda per penkias darbo dienas. Bet aš užmušk nesuprantu, kam ji reikalinga doh.gif

Ai, baigiu kol kas piktintis, netikėtai diedas paskambino, kad šian į Madam Butterfly bilietus turi wub.gif Lekiu greit greit ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 16:32)
buvo, pasirodo, viena žinutė pačiam puslapy, kuri kabo neperskaityta. Na, ten, kur apie visokias nuolaidas ir naujienas praneša. Bet tai yra visi kontaktai, negi negalima parašyti e-mailo, paskambinti? Man tai kažkoks briedas čia. Ir šiaip nesuprantu aš pačios priežasties - tiek metų viskas buvo tvarkoj, dabar staiga sugalvoja.

Ai, tu žinučių ir aš ne iš pirmo karto pastebiu. A dėl paskutinio - tai buvo toks atvejis, kai pagavo banke pasirašinėjant už mane. Labai jau skirtinga rašysena, ne kartą sakiau nors truputį gražiau rašyt laugh.gif Bet perėjus prie elektroninės, turėtų gal registrų centras savo duombazėm su banku dalintis, nes gi įmonių tai ne 20 per visą šalį.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 16:40)
o va čia neužtenka tos anketos, reik dar pažymos, kurią išduoda per penkias darbo dienas. Bet aš užmušk nesuprantu, kam ji reikalinga doh.gif

Ai, baigiu kol kas piktintis, netikėtai diedas paskambino, kad šian į Madam Butterfly bilietus turi  wub.gif  Lekiu greit greit ruoštis  biggrin.gif

na pas jumi didesni pinigai plaukioja,dėl to ir dokumentų daugiau reik...
kaip fain bigsmile.gif gero tau vakaro wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 26, 16:41)
A dėl paskutinio - tai buvo toks atvejis, kai pagavo banke  pasirašinėjant už mane. Labai jau skirtinga rašysena, ne kartą sakiau nors truputį gražiau rašyt laugh.gif Bet perėjus prie elektroninės, turėtų gal registrų centras savo duombazėm su banku dalintis, nes gi įmonių tai ne 20 per visą šalį.

bet gi kaskart pasą pateiki banke. Kas kitas gali pasirašinėt?
Na taip, viskas skaitmenoj, o kiekvienoj vietoj vis popieriuką turi pasiimt ir kažkur nunešt doh.gif Ir sumokėt, žinoma, dar už tą popieriuką.
Atsakyti
A, tiesa, taip ir ne supratau: visas daigais pirksi ar dalį sėsi?

Kad ir kiek besėčiau, nuo pirkimo niekas neatgrasys ir atvirkščiai. Nu gi pati žinai kaip būna, kai patenki į gėlių skyrių biggrin.gif
Atsakyti