Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 20, 15:42)
Mažoji pasipuošė ir taip ne kukliai. A vaikas be lauko gyvent negali, neįsivaizduoju kaip nulaikyt reiks beveik dvi savaites wacko.gif

Pasivijo draugę vėjaraupiai? Linkiu lengvai persirgti 4u.gif Aš tai vietoj tavęs vežčiausi ją į kokį sodą, kai nustos berti ir jeigu tempa nekils ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gaudvile, kokie groziai bigsmile.gif
Jei mazajai vejaraupiai, pirk putas tas saldancias.

Klausykit, po mano langais vis keturi paaugliai zole traukia. Ku daryc unsure.gif Bet tokie apie 13 metu, visai dar maskara.

Uz Zalgiri!
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 20, 17:03)
Pasivijo draugę vėjaraupiai? Linkiu lengvai persirgti  4u.gif  Aš tai vietoj tavęs vežčiausi ją į kokį sodą, kai nustos berti ir jeigu tempa nekils  ax.gif

Pasivijo. Tai taip ir reiks daryt, o tai vaikas įpratęs visur dalyvauti namie visai nupuš.

QUOTE(Pou @ 2018 05 20, 18:22)
Laba  4u.gif

Gaudvile, kokie groziai  bigsmile.gif
Jei mazajai vejaraupiai, pirk putas tas saldancias.

Klausykit, po mano langais vis keturi paaugliai zole traukia. Ku daryc  unsure.gif Bet tokie apie 13 metu, visai dar maskara.

Uz Zalgiri!

Ačiū, jau prisakiau vyriškiui kad nupirktų mirksiukas.gif

Skambinčiau į policiją, kitaip neįsivaizduoju, kaip su tokiais paaugliais susitvarkyti reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 20, 17:47)
Ačiū, jau prisakiau vyriškiui kad nupirktų  mirksiukas.gif

Skambinčiau į policiją, kitaip neįsivaizduoju, kaip su tokiais paaugliais susitvarkyti reiktų.

Liuks!
Nesinori vaikiams gyvenimo sugadint, nu bet ir nuosalej stovet... is pradziu galvojau, kad cigaretes paruko, bet itarimas buvo, nes labai jau slepe nuo svetimu (ten uz namo kito namo gyventojai kelia trumpina i Lidla), bet siandien speciailiai langa atidariau - akurat, silosiuko kvapas.
Atsakyti
Su pergale!!!!!
Atsakyti
Uf, net kašio vakar nežiūrėjau. Kaip užkilo vaikiui temperatūra.. o dar žaizdą atklijavau ir atrodė, kad supūliavus blink.gif kaip lėkėm į Santariškes.. ten nutarė, kad žaizda ne prie ko, temperatūra nuo 'viršutinių kvėpavimo takų', davė vaistų ir paleido namo. A temp ne tik nekrito, ale dar kilo. Iki 40. Va taip ir blaškiausi, kašis jau negalvoj buvo.. reiks atsisukt pažiūrėt kas per dramos buvo smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, Saintlina, praskaičiau turbūt, kas vaikui atsitiko, kad žaizda? Baisu. Aš psichuoju, kai mano dvimetriniui iki 37 pakyla, o čia :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 05 20, 19:33)
Nesinori vaikiams gyvenimo sugadint, nu bet ir nuosalej stovet...

Eina sau tokias problemas spręst verysad.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 05 21, 07:47)
Kaip užkilo vaikiui temperatūra..

Dzin tas kašis, sveikatos vaikiui 4u.gif

Manoji tik blogyn, gaila baisiai, et.

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 21, 08:37)
<p>Labas rytas, Saintlina, praskaičiau turbūt, kas vaikui atsitiko, kad žaizda?

tai nuo apgamo pašalinimo smile.gif nedidukė, bet trim siūlais susiūta.

tai ir mano jau tik amžium mažiukas, ūgiu jau galva už mane didesni smile.gif bet jau vakar negerai buvo - išlipo iš mašinos ir atsisėdo prie laiptinės, nebepaėjo. Mergelė praktiškai užnešė į penktą aukštą.

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 21, 08:49)
Manoji tik blogyn, gaila baisiai, et.

kas jai? Vėjaraupiai? Berods irgi temperatūra aukšta būna prie jų? Vargšiukė.. kaip gaila tokių mažulių..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 gegužės 2018 - 08:11
Labas rytas smile.gif

Saintlina, sveikatos sūneliui 4u.gif Eina sau kas per velniava čia užsisukus.

Gaudvile, su vėjaraupiais kiek atsimenu tik pirmos dienos būna blogiausios, kol naujai beria. Jei labai norėtų kasytis mums gydytoja buvo leidus po pusę Tavegyl (?) gert.

Į ligų temą, tai mano mergikė irgi namie, parvarė vakar iš lauko - gerklę skauda, pasižiūriu akys žiba, karšta visa. Nu tai turiu ir aš ką slaugyt.

Šiandienos planas buvo daržą nusiravėt, nes jau džiunglės. Teks gražuolei visgi bristi į lankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 21, 10:07)

Į ligų temą, tai mano mergikė irgi namie, parvarė vakar iš lauko - gerklę skauda, pasižiūriu akys žiba, karšta visa.

na tikrai - kas čia per visuotinė pliatstva? blink.gif Sveikit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 21, 09:09)
išlipo iš mašinos ir atsisėdo prie laiptinės, nebepaėjo.

Vėjaraupiai? Berods irgi temperatūra aukšta būna prie jų?

O dabar kaip?

Įvairiai būna, temperatūra aukšta gerai, labai gerai - organizmas kovoja su virusu. Labiau pergyvenčiau, jei jos nebūtų mirksiukas.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 05 21, 10:07)
Gaudvile, su vėjaraupiais kiek atsimenu tik pirmos dienos būna blogiausios, kol naujai beria. Jei labai norėtų kasytis mums gydytoja buvo leidus po pusę Tavegyl (?) gert.

Nu tai turiu ir aš ką slaugyt.

Akyse vis nauji ir nauji atsiranda, užsikasys negyvai. Tavegyl'į turiu po ranka, ale kol nesikaso, neduodu.

Dar kokia moteris iškris ir galėsim sirgalių šeimą suformuot laugh.gif
Atsakyti