Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas smile.gif

Gaudvile, Kulke, kaip jūsų ligonytės?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 22, 07:35)
Labas rytas smile.gif

Prastai, visa vienas didelis vėjaraupis su temperatūra, niurzgėjimu ir noru kasytis. Laukiu daktarės, receptą turi išrašyt.

Laba 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 05 22, 07:35)

Miega dar, bet gerklė baisi.

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 22, 07:41)
Prastai, visa vienas didelis vėjaraupis su temperatūra, niurzgėjimu ir noru kasytis. Laukiu daktarės, receptą turi išrašyt.

Vargšiukė sad.gif Tai jau po daktarės mauk tiesiai pardon ir pirk kokių skanumynų draugei, vis bus lengviau 4u.gif Aš manau, kad dar šiandien reik atkentėt, o nuo ryt jau bus geriau ir geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 22 gegužės 2018 - 07:36
Vargšytės jūs vargšytės.. laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad jau šian vyks persilaužimas, ale didžioji tai mėnesį kankinosi. Gleivinė ir ta buvo visa visa. A dar sulaukiau skambučio nemielo, brrrr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 gegužės 2018 - 09:00
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 22, 09:53)
ale didžioji tai mėnesį kankinosi. Gleivinė ir ta buvo visa visa.

A dar sulaukiau skambučio nemielo, brrrr.

o siaube blink.gif blink.gif

kas vėl puola? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 22, 11:08)
kas vėl puola? doh.gif

Mama. Nepuola, tik prisiminė po 15metų. Ir dar tokiu momentu, kai mano pasirodymas žmogų gali baisiai suerzint ir rimtai suvisam iškeliaut.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 22, 11:52)
Mama. Nepuola, tik prisiminė po 15metų. Ir dar tokiu momentu, kai mano pasirodymas žmogų gali baisiai suerzint ir rimtai suvisam iškeliaut.

Geriau vėliau nei niekada, ale progą tai tikrai geresnę galėjo rasti unsure.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 gegužės 2018 - 17:24
Na, kas naujo ligonių ir neligonių fronte?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 22, 21:35)
Na, kas naujo ligonių ir neligonių fronte?

Net nežinau, ryt dar pasilaikysiu namuose, poryt galės jau keliaut mokyklon. O kaip tavasis?

Vis prisėdu prie senų 'pradėtukų' pamegzt. Šiandien pasiėmiau megztuką megzt, kurį pradėjau kelios dienos po gimdymo biggrin.gif Tada dar eilėj laukia prieš šventes pradėtas megztinukas, tada dar suknelė, dar mergikei pradėjau tokį storą megztinį ripsu iš trijų siūlų megzt, noriu jam išmegzt visus siūlus, a tai užsipirkau ir stovėjo krūvelė. O mintyse rezgu mažiausiai du mezginius - juodą megztuką užsegamą ir baltai/pilkai dryžuotą oversize megztinį. O dar gi noriu iš šilko palaidinės nuleistais pečiais biggrin.gif Iš tikrųjų buvau nusprendusi visai mest mezgimą per vasarą, tai va- metu vis biggrin.gif

O dar gi- pradėjau dairytis aprėdų vestuvėms. Atsisakėm būt liudininkais, būsim svečiais. Žinau tik tiek, kad noriu kelnių kostiumėlio ax.gif Šitų viendienių suknelių aš jau prisipirkus ir išmetus tiek ir tiek (čia turėtų būti tas gestas, kai brauki su pirštu per kaklą rodydama kiek biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 22 gegužės 2018 - 20:56
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 22, 21:50)
Net nežinau, ryt dar pasilaikysiu namuose, poryt galės jau keliaut mokyklon. O kaip tavasis?

(čia turėtų būti tas gestas, kai brauki su pirštu per kaklą rodydama kiek  biggrin.gif ).

Tai gerėja, škias bigsmile.gif super thumbup.gif
Mano ruošiasi į Taliną biggrin.gif sakiau, kad gali ryt dar pabūt namie, bet jau ais mokyklon, abo vdrug ko nesužinos apie kelionę. Ketvirtadienį paryčiais išvažiuot turi. O šian jau šunį lauke vedžiojo, valgė už visas atbadautas dienas, tai panašu, kad gerai smile.gif

lotuliukas.gif oi trūksta dar gerų smailikų lotuliukas.gif
Atsakyti